Misafir 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Burak, mp3 pek dinlemiyorum dediğim gibi, forever radyo. Ama servisler kendilerine bazı konularda çok güveniyorlar, sonrada güvenlerinden kaybediyorlar... Sani: Bunu firma olarak belirtmeksizin tam hakkı ile çalışan servis çok nadir var. Bazen düşünüyorum acaba servislere biz fazla mı güveniyoruz ? Yoksa onlar mı kendilerine güvenmiyolar. Bunu daha tam anlamış değilim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 (düzenlendi) Nayloncu hayırlı olsun yeni laylonun. Orcinal mercekleri çekmişsin ama daha çekilirken korkudan etrafı erimiş . Bari düzgün tarafı çekseydin. Kazasız belasız güzel günlerde kulan. :nazar: :nazar: Yok, orada farları sökmüştü Fatih usta, gündüzleri değişiyorduk Teşekkür ederim 22 Nisan 2012 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Sani, tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız sağlıkla kullan. Cam tavan tam açıkken bir foto alabilir miyiz? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Nevşehire bununla gelme, oraların sıcağı eritir bunu uiekauimylekaylmuikeaylmuikea ))))))))) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 Sani, tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız sağlıkla kullan. Cam tavan tam açıkken bir foto alabilir miyiz? Hay hay, arabaya indiğimde çekerim tabiiki. Teşekkür ederim. Nevşehire bununla gelme, oraların sıcağı eritir bunu uiekauimylekaylmuikeaylmuikea ))))))))) Peeh, her yeri kaliteli metal bunun. Sizinki gibi teneke değil arkadaşım. Zaten Nevşehir bana yalan, o kadar yol sabrı yok bende Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Kaliteli poşet diyecektin herhalde Klavyen mi sürştü Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 İlk sayfayı okudum... Diğer sayfalar geyiktir diye düşünüyorum... Sani çok dolu çok güzel bir araba imiş.. güle güle kullan... Allah kaza bela göstermesin.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 İlk sayfayı okudum... Diğer sayfalar geyiktir diye düşünüyorum... Sani çok dolu çok güzel bir araba imiş.. güle güle kullan... Allah kaza bela göstermesin.. Sağol abi, diğerlerini de okumanı tavsiye ederim, ilk defa geyiksiz bir konu geçiyor galiba Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Geyik eti güzel olur diyorlar ama, doğru mudur? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 Geyik eti güzel olur diyorlar ama, doğru mudur? Kışt kışt, Aveo'ya doğru yönel lütfen Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Öyle bir geyik türü varmı ki? Yok diye biliyorum ben. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Öyle bir geyik türü varmı ki? Yok diye biliyorum ben. sen anlamassın, bazı markalarda, olmazsa olmazlar vardır, mesela espsizi yolda tutunamayan falan... Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Güle güle kullanın. Kazasız cezasız. Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 hayırlı olsun,kazasız cezasız günlerde sürüşler Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Kazasız belasız cezasız. :nazar: :nazar: :nazar: Sarı olan ampüller turuncu oldu, öylemi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 Kazasız belasız cezasız. :nazar: :nazar: :nazar: Sarı olan ampüller turuncu oldu, öylemi. Yok, beyazlar sarı oldu hocam, öyle mi yazmışım yoksa Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 Abi yurt dışı yaramış 6.cı hissiyatın gelişmiş. Elimde belge var, bana ispat ile konuşacaksın arkadaşım. Yükseklik konusu dediğim gibidir, servise hiç güvenme Dinamik'te olmayan usb girişini, clio parça numarası alarak bağladık ve plug/play ürün kesme biçme yok servis inatlaştı asla olmaz vs. taktık bir de servisin gözüne göstermeye gittik. Kumanda mevzu motorla alakalı yani donanımsal değil, yazılımsal. 2012 megane3'lerin bazılarında tabi dinamik ve pri'de var. Beyin olayı varsayım, şahsen benim için olmuş olmamış çokta fifi benim için önemli bi özellik değil. Digital kadran mevzunu sıfır showroomda gördüğümde şaşırmıştım, parça bitipde değerlendirme politikası olmuş olabilir. http://img7.ressim.n...0997_naylon-jpg Dipnot: Emmi hala nayloncu başı ünvanını istiyorum. Bana şimdi jeton düştü, elindeki pdf'leri sen bi yollasana bana İlk cıkan yerliler kesintisiz sekilde anolog kadranlıydılar sonradan gecis modeli olarak dijital kadranlı fluencelerde var.Gunduz farı yeri aracın beyin girisinde yok malum yerlilerde fluence beyni var birebir.İcinde ampulu olmasına ragmen yanmıyor.Far grubu standart oldugu icin degistirmemisler.1-2mm ile bence arabanın yapısı degismez bakınız focus2-3 aralarında cok az dingil mesefesi var lakin ben aynı kasa olduklarını dusunuyorum.Cam kaldırma mevzusunu anlıyamadım yazılımla alakalı degilki 3-5 liralık parcaları calmıs reno.Ayrıca en yeni modellerde artık twetterde yok Tweeter yeri ve bağlantısı hazır ancak içleri boşmuş. Servisten 30tl'ye bose marka alınabiliyormuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Sağol abi, diğerlerini de okumanı tavsiye ederim, ilk defa geyiksiz bir konu geçiyor galiba Aradaki sayfaları da okudum... Şaşırdım.. Gerçekten güzel arabaymış.. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Yok be abi.Adı üstünde naylon. :biggrin: Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 Yok be abi.Adı üstünde naylon. :biggrin: Kıskanmayalım efeem, senin bagajını sollar neredeyse, içeri 3 ceset sığar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 Hayırlı olsun Sani,güle güle kullan. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Nisan 2012 Paylaş 23 Nisan 2012 Yok, beyazlar sarı oldu hocam, öyle mi yazmışım yoksa Orjinaller sarı sonradan takılanlar turuncu gibi gördüm de. Yorum bağlantısı
Recommended Posts