İçeriğe Yönlendir

Yeni Esp'li Naylon

Sani Gerşon

Recommended Posts

Sani Gerşon

Naylon naylon dediler, kayar gider dediler, bende en full'unu aldım :)
Kendisi, bluetooth'lu, ESP'li, park sensörlü, cam tavan ve sunroof'lu, otomatik klimalı, 6 ileri manuel vitesi ile 105hp olup, en dinamik'indendir.
Bugün biraz foto'lar çektim. Günü servislerde geçirdiği için pek derli toplu fotolar değil ama lütfen idare edin.

Önce yetkili servise gittim. Sol önde Osman usta ile Fatih usta'nın tak diye bulduğu takırtıyı 1 saatte bulamadılar ve bırakmamı istediler. Haftaiçi götürüp bırakacağım mecburen. Amortisörden şüpheleniyoruz.

51519824.jpg

Sonra Osman usta'ya götürdüm, arka balatalar bitmişti, ayrıca hidrolik bayağı azalmıştı. Balatalar değişti, biraz hidrolik eklendi. Fatih usta ilgillendi.

Kuzu kuzu profesyonel elleri beklerken;

48412776.jpg

Ellenmişken :)

26059649.jpg

22270504.jpg

Herkes sonradan merceklerken benimki "the original" :)

75135094.jpg

Yine bazı olupta çalıştıramayan arkadaşlara nispet olsun :)

96831911.jpg

Gündüz farları beyazdı, sarıya çevirdik ve muhteşem oldu bence. Resimlerde çok iyi değil ama çıplak gözle çok sevdim. Sol taraf sarı, sağ taraf beyaz.

79330217.jpg

İkiside sarıyken;
87906083.jpg

Sunroof :exc1:

93555349.jpg

• Beğen 28
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hayırlı uğurlu olsun, ilk mesajı yazacağım diye koşa koşa geldim konuya :p

:sunny:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sani hayırlı uğurlu olsun güle güle bin.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı uğurlu olsun, ilk mesajı yazacağım diye koşa koşa geldim konuya :p

:sunny:

:D

İyide resimlerimi niye editledin, sayfada iyiydiler :)

İthal megy3 :shok: en donanımısından.Hayırlı olsun abi :)

İthalini ve full'unu bulana kadar göbeeem çatladı, Ahmet'inkini ödünç alacağım valla :)

Teşekkürler :)

Sani hayırlı uğurlu olsun güle güle bin.

Teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

:nazar:

Güle güle kazasız cezasız kullan Sani ...

Teşekkürler, kapışalım mı :p

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.

hadi gözün aydın hayırlı olsun

Vallaha gözüm aydın, bi-xenon'larla selektör attım mı, daha bi aydınlanıyor :p

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Hayırlı olsun abi.. En fullüsü en güzeli olmuş. :good1:

Allah hata kaza vermesin.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Hayırlı olsun Sani Sunroofun havasıda bir başka hani... :):nazar:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hepinize teşekkür ederim.

Araç 2009 model, 41500km de.

Yerlilerine göre yaklaşık 4cm daha basık, yani 8cm yüksekliği var arabanın. 41500km'lik lastiklerle bayağı kıç attırmayı denedim ama olmadı. Yol tutuşu standart bir naylon gibi kesinlikle değil. Focus, Volvo, Fiesta gibi bir çok marka ve sınıf farkı araba kullandım, bir çoğuna yaklaşıyor tutuşta.

Biraz sesler geliyor kapılardan, servis fitillerden olduğunu söyledi. Salı günü bıraktığımda bakacaklar onada.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Teşekkürler, kapışalım mı :p

Naylonla uğraşamam ; motorun ısınır araba erir falan ; kasko bile karşılamaz.. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun. Güzel ve bol donanımlı araç mest eder. Yanlız ilk resimde öndeki araçla yakın teması tehlikeli geldi bana. Biraz fazla yakınlaşmış.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Maşallah...ayırlı olsun Sani...iyi günlerde kazasız,belasız kullan :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman
(düzenlendi)

Hayırlı olsun,güle güle kullanın :nazar:

Sani hayırlı olsun yerlilere göre 4 cm alçak 8 cm yüksek derken?

Yerden yüksekliği 8cm. Yerlilerin 12cm olan yüksekliğinden 4cm daha az.

yüksekliğin>>yüksekliğinden

tarihinde G&#246khan Yığman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Naylonla uğraşamam ; motorun ısınır araba erir falan ; kasko bile karşılamaz.. :p

Peeeh, cruise control ile sabitleyip beni oralara getirtme :p

Türkiyede 2000 tane falan var bu araçlardan malum bundan sonra yerli üretim oldular.Bunlarıda getirmelerinin tek sebebi vergi indirimi vardı ve megy3 de Bursada üretilemeyecek kadar yeniydi :)

Sani abi kapılardan ses geliyor diyorsan o emniyet kemeri tokasından geliyor iç taraftaki,ilk çıktığı günden beri takiğteyim ben bunu tek ses oradan geliyor ve en başta herkes kapıdan geliyor sanıyordu ama değilmiş.Bir göster istersen servise(Tabi amartisör...vs gibi şeylerde sorun yoksa)

Kaça aldın abi bu arada sıfırı 40 küsür liraydı ilk çıktığında :)

Bu ilk gelen 1000'lik partidenmiş. Tepretoğulları'ndaki servis sorumlusu almış kendine. Sonra arkadaşına satmış, o da 8 ay falan kullanıp bana sattı :)

Kemerleri denedim ama arka koltuğa oturan biri bile dedi "bu gıcırtılar ne" diye...

Şu an benim aracın daha boşu ama yine full diye geçen yerlileri 58bin'de. Ben 40650'ye aldım.

Hayırlı olsun çok güzel araba.

Teşekkür ederim.

Sani hayırlı olsun yerlilere göre 4 cm alçak 8 cm yüksek derken?

Yerli üretimler 12cm yüksek yerden, benimki 8cm.

hayırlı uğurlu olsun Sani, Allah kaza bela vermesin, güzel günlerde binmek nasip olsun... :nazar:

Teşekkürler :)

Hayırlı olsun. Güzel ve bol donanımlı araç mest eder. Yanlız ilk resimde öndeki araçla yakın teması tehlikeli geldi bana. Biraz fazla yakınlaşmış.

Saygılarımla.

Teşekkür ederim, yukarıdan öyle gözüküyor, sonra yanına indim, 5-10cm fark koymuşlar.

Maşallah...ayırlı olsun Sani...iyi günlerde kazasız,belasız kullan :nazar: :nazar:

Hayırlı olsun,güle güle kullanın :nazar:

Yerden yüksekliği 8cm. Yerlilerin 12cm olan yüksekliğinden 4cm daha az.

yüksekliğin>>yüksekliğinden

Teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Sani hayırlı uğurlu olsun..iyi günlerde kullan :nazar: Bu arada yeni kasa 2009 da mı çıkmıştı :shok: Yaşlanıyoruz..Hemde hızla..

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Haydi hayırlı olsun Sani..

Kazasız belasız kullan inşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hayırlı olsun,iyi günlerde,kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmeni diliyorum. :good1::nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Ustamız frenlere bakarken acayip düşünceli sanırım ..offf be yaa naylon gibi naylon ha yine ince yerinden çatlamış be yaaa.(espirik yapmaya çalıştım emme kötü oldu sanırsam.) :D :D :D :D :D

Bunuda artıkl 2 3 ayda anca yıkarsın. :D

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Levent Eksen

O mu bu mu derken.. Sonunda en güzeli oldu Sani.. :)

Kazasız belasız, iyi günlerde kullan inşallah.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ilk resimde araç fransızlığını belli etmek için mi fransız usulü park yapıldı :p

hayırlı olsun full araba iyidir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...