Okan Tansel 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Altaki videolar ve volvo nun testi sizi net şekilde aydınlatır umarım http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk=f0b4aaad-b26e-40fe-ae59-ab94ab2d62dc http://www.euroncap.com/results/volvo/v60/2012/434.aspx 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Okan abi. Gerçekten haklı bir gerekçe ve belkide çocuklar için olması gereken bir olay.. Çok güzel bir araştırma ve bilgilendirme yapmışsın. Ellerine sağlık. Ben "neden arkaya doğru değilde öne doğru" sorusuna Türk aklı ile bir cevap verebilirim. Arkaya doğru bakan 2 yaşındaki çocuk ayaklarını nereye sokacak acaba? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Okan abi. Gerçekten haklı bir gerekçe ve belkide çocuklar için olması gereken bir olay.. Çok güzel bir araştırma ve bilgilendirme yapmışsın. Ellerine sağlık. Ben "neden arkaya doğru değilde öne doğru" sorusuna Türk aklı ile bir cevap verebilirim. Arkaya doğru bakan 2 yaşındaki çocuk ayaklarını nereye sokacak acaba? videolarda buda mevcut çocuklar dizleri çekik duruyor lakin en azından minimun 2 yaş şart bence bendeki şuanki koltuklar yedi kademeli ve her seferde geriye doru geliyor arka mesafeyi açıyor sehba burda çok işe yaramış mantık işliyor sanırım kazanında önden çarpma arkadan çarpma ve ani frende ilk tepki öne doğru bizzat aracımda yaşadım ve ani frenide denedim ilk darbe basıncı ve sarsıntısı sonrası minimun hareket oluşuyor meselede burdan çıkıyor. 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Yalçın 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 arkadaşlar uzun arayışlar sonunda linkteki ürünü almaya karar verdimhttp://www.hepsiburada.com/liste/bolenn-hug-multi-safe-oto-koltugu-9-36-kg-gri/ReviewsProduct.aspx?productId=aileblh1230g&pn=0&sortBy=lastAllTime&c=Oyuncak&Id=34676&r=0indirime girmeside ürüne karar vermemde etken oldu fakat aklıma takılan bi şey var.aracım 2008 focus hb collectıon.araçta bildiğim kadarıyla ısofıx yok bu kotluk ısofıxlimidir? amış olsam araca aparat takmadan uyarmı acaba? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 arkadaşlar uzun arayışlar sonunda linkteki ürünü almaya karar verdimhttp://www.hepsiburada.com/liste/bolenn-hug-multi-safe-oto-koltugu-9-36-kg-gri/ReviewsProduct.aspx?productId=aileblh1230g&pn=0&sortBy=lastAllTime&c=Oyuncak&Id=34676&r=0indirime girmeside ürüne karar vermemde etken oldu fakat aklıma takılan bi şey var.aracım 2008 focus hb collectıon.araçta bildiğim kadarıyla ısofıx yok bu kotluk ısofıxlimidir? amış olsam araca aparat takmadan uyarmı acaba? Görünen koltukta Isofix yok. Ancak Isofix li de alsanız (ileride başka aracınızda kullanabilmek amacı ile) Isofix aparatı olmayan araçlara uyumlular. Hiç biri sorun çıkartmaz.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 Bende bunu alacaktim guzel bir secim fakat bizim 10 aylik egeyi oturtmadan karar veremem diye alamamistim. Ayrica sizin aracin modeli iyi nasil isofix yok? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 Şu benzer modelin Isofix li olanı. Arka kısımda aparatı görebilirsiniz.. http://www.hepsiburada.com/liste/bolenn-hug-multi-safe-isofix-sps-oto-koltugu-9-36-kg/productDetails.aspx?productId=aileblh12312g&categoryId=23021016&engine=true#engine=richrelevance Yorum bağlantısı
Bahadır Yalçın 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim arkadaşlar linkteki ürünü almaya karar verdim 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Yalçın 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 Bende bunu alacaktim guzel bir secim fakat bizim 10 aylik egeyi oturtmadan karar veremem diye alamamistim. Ayrica sizin aracin modeli iyi nasil isofix yok? ben yok diye biliyorum göremedim erkan bey.siparişi verdim geldiğinde ürün hakkında tecrübelerimi paylaşacağım, 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 ben yok diye biliyorum göremedim erkan bey.siparişi verdim geldiğinde ürün hakkında tecrübelerimi paylaşacağım,Hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın yavrunuz. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Ocak 2015 Paylaş 16 Ocak 2015 Focus 2 de isofix yok ama yeri var. 110 liraya servise taktirdim yazın. Yorum bağlantısı
ali sendur 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Merhaba. Anakucaklı Travel Sistem Bebek Arabası kullananlardan yardım bekliyorum. Tavsiye edebileceginiz bir marka/model var mı? Alırken agırlıgı ve boyutları dısında nelere dikkat etmek gerekiyor? 3 ya da 4 tekerlekli olmasının denge dısında birinin diğerine gore kolaylıgı/zorlugu var mıdır? Bir de travel sistemin dısında baston pusetler var. hangisi (bebek için tabiki ) daha kullanıslıdır? Şu urunler nasıldır ? Wei-B Prego Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Bu tip ürünler çok kullanışlı değil. Bebek biraz büyüyünce 6 ay gibi küçük geliyor. Ayrıca ana kucağı emniyet kemerinden bağlamalı olduğu için araç kullanımı zor. Kraft ya da chicco bir araba alın. Oto koltuğu olarak da 3-18 kg lık modellerden isofix bağlantılı araştırın. Ben daha dün Kraft marka oto koltuğu aldım. Isofix bağlantılı 9-18 kg 529 tl. Yorum bağlantısı
ali sendur 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Bu tip ürünler çok kullanışlı değil. Bebek biraz büyüyünce 6 ay gibi küçük geliyor. Ayrıca ana kucağı emniyet kemerinden bağlamalı olduğu için araç kullanımı zor. Kraft ya da chicco bir araba alın. Oto koltuğu olarak da 3-18 kg lık modellerden isofix bağlantılı araştırın. Ben daha dün Kraft marka oto koltuğu aldım. Isofix bağlantılı 9-18 kg 529 tl. Sizdeki cocuk aarabası nasıl bir seydi? baston puseti mi öneriyorsunuz? oto koltugu da bebegi tasımak için kullanılıyor degil mi? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Travel setli araba alın Bebeği taşımak içinde kullanırsınız. Benim ki o tip Ancak oto koltuğu olarak kullanışlı değil. Ben arabayı büyük oğlum doğduğu zaman 2003 de almıştım. O zamanlar travel setli arabalar azdı. Yorum bağlantısı
ali sendur 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Travel setli araba alın Bebeği taşımak içinde kullanırsınız. Benim ki o tip Ancak oto koltuğu olarak kullanışlı değil. Ben arabayı büyük oğlum doğduğu zaman 2003 de almıştım. O zamanlar travel setli arabalar azdı. Tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Merhaba. Anakucaklı Travel Sistem Bebek Arabası kullananlardan yardım bekliyorum. Tavsiye edebileceginiz bir marka/model var mı? Alırken agırlıgı ve boyutları dısında nelere dikkat etmek gerekiyor? 3 ya da 4 tekerlekli olmasının denge dısında birinin diğerine gore kolaylıgı/zorlugu var mıdır? Bir de travel sistemin dısında baston pusetler var. hangisi (bebek için tabiki ) daha kullanıslıdır? Şu urunler nasıldır ? Wei-B Prego Tekerleklerin biz nebze büyük olması, paket taş vb gibi bozuk zeminler için daha ideal. Sarsıntı az oluyor. Aşağıdakini doğumdan beri hala kullanıyorz. (1,5 yıldır) Gayet memnunum.. Önce bundan aldım. Gayet memnunum. Hem hafif, hep pratik, hem sağlam, hem kullanışlı. 2004 C-Max te tak diye oturtamasan da (iso-fiks yok) emniyet kemeri ile 15-20 saniyede bağlanıyor ana kucağı araca ve kolay çıkarılıp tık diye pusete oturtuyorsunuz. Puset tek elle saniyede katlanıyor ve ayakta durabiliyor. Hanım ın taşıyacağı kadar hafif. Alt taşıma filesi çok geniş. http://www.hepsiburada.com/liste/graco-ultima-seyahat-sistem-bebek-arabasi-chili/productDetails.aspx?productId=ailegrcg7m88crde&categoryId=60002068&SKU=AILEGRCG7M88CRDE&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dailegrcg7m88crde%26fh_lister_pos%3d17%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dgraco%26fh_refview%3dsearch Yorum bağlantısı
ali sendur 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Tekerleklerin biz nebze büyük olması, paket taş vb gibi bozuk zeminler için daha ideal. Sarsıntı az oluyor. Aşağıdakini doğumdan beri hala kullanıyorz. (1,5 yıldır) Gayet memnunum.. Oto koltugu da hafif mi? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Oto koltugu da hafif mi? Ana kucağından bahsediyorsunuz sanırım. Pusete monte edilenden. Hafif.. Abd menşeili bir marka. Yanlız 2 sene oldu biz alalı neredeyse. Daha yeni ve ekonomik olanlarda olabilir. Ağırlığı: 3,9 kg, Ebatları: 44 x 66 x 46 cm. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar merhabalar. Daha önce açılmış bir konu başlığı bulamadım o yüzden yeni konu açtım. 9 aylık kızıma araç koltuğu almak istiyorum ve sizin engin düşünce ve tecrübelerinizden faydalanmak istedim. Bu konuda pek de bilgim olmadığı için nelere dikkat etmek gerekiyor, hangi marka tercih edilebilir vs bunlar hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler... 27 Ocak 2015 tarihinde Cem Dilmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Arkadaşlar merhabalar. Daha önce açılmış bir konu başlığı bulamadım o yüzden yeni konu açtım. 9 aylık kızıma araç koltuğu almak istiyorum ve sizin engin düşünce ve tecrübelerinizden faydalanmak istedim. Bu konuda pek de bilgim olmadığı için nelere dikkat etmek gerekiyor, hangi marka tercih edilebilir vs bunlar hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler... Merhaba Cem Bey, Bu konuda devam edebilir, aşağıdaki konuya da göz atabilirsiniz.. Saygılarımla, http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/264484-bebek-oto-koltu%C4%9Fu-yard%C4%B1m-tavsiye/ Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Merhaba Cem Bey, Bu konuda devam edebilir, aşağıdaki konuya da göz atabilirsiniz.. Saygılarımla, http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/264484-bebek-oto-koltu%C4%9Fu-yard%C4%B1m-tavsiye/ Kerem Bey teşekkür ediyorum gözümden kaçmış sanırım. Kusura bakmayın... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Kerem Bey teşekkür ediyorum gözümden kaçmış sanırım. Kusura bakmayın... Konuya en fazla müdahil olanlardan biri olduğumdan, sürekli aklımda olan bir konu.. Burada bulamadığınız birşey olursa itina ile yardımcı olurum.. Aşağıda da üyelerimizden Ersev Kaya nın vermiş olduğu güzel bir link var. Bakılmasında fayda var gibi.. http://tuntican.blogspot.com.tr/2011/12/oto-koltugu-secimi.html Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Recaro young sport kullanıyorum 2 senedir çok memnunum tavsiye ederim. Özellikle koltukta uyurken baş kısmındaki korumalıklar işe yarıyor. Güvenlik açısından kendini kanıtlamış bir marka. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 E-bebek.com sitesinde hergün farklı üründe yüzde 28 indirim var. Takip ederseniz uygun fiyata alabilirsiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts