İçeriğe Yönlendir

Bebek Araç Koltuğu Tavsiyeleriniz

Timur Dizdar

Recommended Posts

...

bende bir yaşaka'dar biliyordum koltuk araştırırken avrupa da yaşanan bazı ALLAH esirgesin kazaları ve uzman tavsiyelerin izledim ve okudum kaburga ve kemik gelişimini çocuklar 2 yaşında tamamlıyormuş kaza anında aşırı bir basınç uygulandığın'dan organ zedelenmelerine neden ola biliyormuş 2 yaş altında bu yüzden 2 yaşa kadar ters oturmaları tavsiye ediliyor.

O bakımdan doğru. Allah korusun kaza anında tehlike. Ama mevcut ters bağlanan ürünler en fazla 1 yaşına kadar kullanılabiliyor. Sonrasında mecburen oto koltuğuna geçilmesi gerekiyor. Oto koltuklarında ters bağlanan duymadım henüz..

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

O bakımdan doğru. Allah korusun kaza anında tehlike. Ama mevcut ters bağlanan ürünler en fazla 1 yaşına kadar kullanılabiliyor. Sonrasında mecburen oto koltuğuna geçilmesi gerekiyor. Oto koltuklarında ters bağlanan duymadım henüz..

Ha işte bu bende 2 aydı o yüzden kafayı yiyorum be arkadaş tavsiyeler yorumlar 2 yaşa kadar ters oturması tamamda be kardeşim ürün yok  bende buna çıldırdım işte  :bravo:  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bütçe 400 Tl Onur. Mintax Ömer çok para. :)

cybex i gorunce arada yapistirdim bende :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Bu koltuk uzun zamandan beri bu fiyata satılıyordu sitede . 3 Ay önce aldım bende , çok memnunum . Fiyatına göre oldukça kullanışlı , azda olsa yatay pozisyona geliyor ve bebek uyuduğunda boynu bükülmüyor . Fiyat olarak oldukça uygun , isofix'li olan diğer modeller 600-700 tl arasında .

http://www.hepsiburada.com/liste/bolenn-hug-multi-safe-isofix-sps-oto-koltugu-9-36-kg/productDetails.aspx?productId=aileblh12312g&categoryId=23021016#Yorumlar

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Peki kurulumu kullanışı vs gibi pek yorum bulamadım memnunmusunuz. Bu kemer ile bağlandığı için gevşemeler aşınmalar oluyormu?

Koltuklar ters bağlanamıyor bildiğim kadarı ile. 2 yaş değilde 1 yaş sanırım ve ters bağlanan aparat ana kucağı.

http://www.hepsiburada.com/liste/graco-junior-baby-ana-kucagi-oto-koltugu-sport-luxe/productDetails.aspx?productId=ailegrcg8f97slxe-&categoryId=23021016

Bunu duydum bende duydumda o koltuklar nasıl ters bağlanacak bununla ilgili hiç birşey bulamadım. 

Erkan kardeşim öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim.Allah bağışlasın yavrularımızı cemil cümlemizin ben 2 aydır inceliyorum kafayı yemek üzereyim dediğin gibi hem fiyat hem güvenirlik hem fonksiyonellik bir türlü denk gelmedi benim araçta isofix özelliği olmadığı için kemerli sitemlerde aramaktayım buradan çıkan sonuç banada yol olacak 

bende bir yaşaka'dar biliyordum koltuk araştırırken avrupa da yaşanan bazı ALLAH esirgesin kazaları ve uzman tavsiyelerin izledim ve okudum kaburga ve kemik gelişimini çocuklar 2 yaşında tamamlıyormuş kaza anında aşırı bir basınç uygulandığın'dan organ zedelenmelerine neden ola biliyormuş 2 yaş altında bu yüzden 2 yaşa kadar ters oturmaları tavsiye ediliyor.

Amin cemil cümlemizin hepimizin yavrusunu Allah bağışlasın kazadan beladan sakınsın kollasın. Bize güvenli sürmek kalıyor. Ben yavaş gidiyorum temde bile arkadan sellektör yediğimi biliyorum buyrun geçin diyorum :)

http://www.akakce.com/oto-koltugu/en-ucuz-recaro-young-sport-fiyati,836316.html

fatih için bu koltuğun gri olanını kullanıyoruz çokta memnunuz. diğer renkleri de vardı biz aldığımızda ancak diğer renklerin kumaşları daha naylonumsuydu . o yüzden gri olan tercih etmiştik. size tavsiyem görmeden kumaşını ellemeden almayın. internetten alacaksanız mağazalara gidip araştırın karar verip aynısını alın renkler arasında bile kumaş farklılıkları olabiliyor. terlemeyi en aza indirmiş koltuğu tercih etmenizi tavsiye ederim.

Mehmet abi memnunsanız mesele yok bende gri tonlarında birşey düşünüyorum leke vs göstermez diye siyah çok belli eder diye düşünüyorum. Gidip ellemek dokunmak gerek dediğiniz gibi. Bu ürünü dikkate alacağım. Teşekkürler.

O ana kucaklarından var şuan sığmamaya başladılar buda çocukları huysuz ediyor yol bir senfoni orkestrası sistemiyle bitiyor yoğun ağlama ve bağırma sesleri hihihih  :D  :D  :nazar:  :nazar:

Aynen bizimki kemer olduğu halde dönme çabalarında. Ana kucağı koltuğunu geçen gün ön pozisyonda bağladım sesi kesildi etrafa bakmaktan denemenizi öneririm ne derece güvenli olur bilemiyorum ama dikkatli olmaya gayret gösteriyorum elden geldiğince.

Bunu epey fazla kullandık. Bir dezavantajını görmedim. Terleme falan çok fazla olmadı. 1 yaşındayken Bursa Antalya yolculuğu yaptık yolun %95 inde koltuğunda rahat rahat uyudu. Arkaya yatması avantaj ( Çok fazla yatmıyor ) Kafalık hareketli. Güvenlik olarak birşey diyemem ama diğer konularda memnunuz..

http://www.hepsiburada.com/liste/bolenn-hug-multi-safe-isofix-sps-oto-koltugu-9-36-kg/productDetails.aspx?productId=aileblh12312g&categoryId=23021016

Daha ne olsun mis o kadar uzun yolculukta rahata erdiyse kumaş dokusu ve yapısı güzel tasarlanmış demekki. Artık denerken oturtarak denemeler yapacağız.

Ben duydumda abi görmedim. O tarz bir koltuk nasıl ters bağlanabilir görmüş değilim araştıralım..

Britax-roemer(römer) dir bu isin oncusu.

Öncüsü ve efsane diyebiliriz.. İşte farkı fiyatı..

Ha işte bu bende 2 aydı o yüzden kafayı yiyorum be arkadaş tavsiyeler yorumlar 2 yaşa kadar ters oturması tamamda be kardeşim ürün yok  bende buna çıldırdım işte  :bravo:  :bravo:

Araştıralım belki vardır..

Bütçe 400 Tl Onur. Mintax Ömer çok para.  :)

Hahaha 

Teşekkürler Ebebekte ilk araştırdığım markalardandı yorumları kullanımı hep olumlu benim için fiyatı yüksek hiç yaklaşmamıştım bile bir ilk hevesti bakmıştım. Allah bağışlasın. Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Erkan kardeşim neye karar verirsen haberleşelim ben sıyırdım çünkü balataları ;)

tarihinde Okan Tan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Mehmet abi memnunsanız mesele yok bende gri tonlarında birşey düşünüyorum leke vs göstermez diye siyah çok belli eder diye düşünüyorum. Gidip ellemek dokunmak gerek dediğiniz gibi. Bu ürünü dikkate alacağım. Teşekkürler.

biz gayet memnunuz lekelik bir durum şükür olsun bizde hiç olmadı. lekeden çok kumaşın terletme özelliği daha önemli sonuçta koltukta kemer takılı olarak uzun süre kalmaları gerekiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Bence Kraft,yandaki komşum bebe giyisi ve malzemeleri satıyor bayağı sağlam ve güzel bir ürürün,iyide satıyor..

Kraft kore üretimidir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Öperim o zaman.  French kiss  :tongue:  :tongue:

Koreli lerde fena sayılmaz.  ;) Samsung, Hyundai, Kia şuan tepeye oynayan markalar..  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Koreli lerde fena sayılmaz. ;) Samsung, Hyundai, Kia şuan tepeye oynayan markalar.. :fiuw:

Çekik gözlülerden uzak dur..
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ben 7 aylık oğluma heyner isofixli modelini aldım.Oldukça memnunum,kaliteli ürün.Direk ithalatcı ile irtibata geçin gerekli indirimi yaparlar.Ben o şekilde aldım.İthalatçı ve aldığım ürün linki aşağıdadır.

http://www.ozanithalat.com/heyner%20capsula%20multifix%20aero.html

Eren bey mükemmel bilgi şuanda görüştüm çok ilgilendiler ve fiyatta baya yardımcı oldular.Erkan kardeşim ben bu ürüne yöneldim fiyatta çok iyi verdiler ne düşünüyorsun ürün senin buldun şu ürün Heyner Capsula Multi Aero Oto Koltuğu 479TL

http://www.hepsibura...goryId=23021016

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Evren Bey, İsofiks bağlantısı koltuğun sadece dibinden bağlantı sağlıyor. Yani kemer ile bağlamak zaten zorunlu ama isofiks li olanlarda sırt kısmından sallanıyorlar. Arkadaşta var.

Bu ilk linkteki Cybex in göğüs aparatı ile duran çocuk görmedim henüz. Özellikle uzun yolsa güvenli olmasına rağmen çocuklar ve sizin için işkence oluyor.  ;)

sirona var önde o aparat var gayet kullanışlı, nazar değmesin bizim oğlan 2 yaşına geldi hala kullanıyoruz (kullanıyor yani :) )

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Eren bey mükemmel bilgi şuanda görüştüm çok ilgilendiler ve fiyatta baya yardımcı oldular.Erkan kardeşim ben bu ürüne yöneldim fiyatta çok iyi verdiler ne düşünüyorsun ürün senin buldun şu ürün Heyner Capsula Multi Aero Oto Koltuğu 479TL

Tam bende bunun için girdim yazmış kimse varmı diye sen yazmışsın süper bilgi bu. Aramadım mail attım ama cevap gelmedi. Piyasa fiyatına göre nasıl bir rakam verdiler paylaşman mümkünmü? Ben bütçeyi arttırabilirim bu ürün için..

ben 7 aylık oğluma heyner isofixli modelini aldım.Oldukça memnunum,kaliteli ürün.Direk ithalatcı ile irtibata geçin gerekli indirimi yaparlar.Ben o şekilde aldım.İthalatçı ve aldığım ürün linki aşağıdadır.

Eren abi bende hemen mail yazdım ama cevap gelmedi aramak lazım demekki. Memnunsanız güzelde fiyat veriyorlarsa 400 lira bütçeyi biraz arttırabilirim.

sirona var önde o aparat var gayet kullanışlı, nazar değmesin bizim oğlan 2 yaşına geldi hala kullanıyoruz (kullanıyor yani :) )

Tam marka nedir acaba yada link varsa bulamadım.

Yorum bağlantısı

Bu süpermiş benim otomatik ghia'da sürücü koltuğuna koyayım bende keyifle giderim :) Fiyatıda sıcak tutar..  şaka bir yana bütçe olsa neler neler alınırsa işte.. 

Sen ilk mesajında koyduğu iki üründen birini al, çok dert etme. Tüm testlerden başarı ile geçmiş hepsi. Gerekli tüm belgelere sahipler. Kullananlarda olumlu yorum yaptı burada. Kafanı karıştırma daha fazla bence. Bu iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Ben 6 ay araştırdım. Kendimden biliyorum. Kendime araba alırken bukadar araştırma yapmıyorum. Ama dediğim gibi o iki üründe gayet başarılı..  ;)

Yorum bağlantısı
Eren Yavuz

bacanakta mama sandelyesi aldı buradan,ben chicco marka almıştım daha önceden.Bu markanın mama sandelyesinin yanında bizimki gece kondu gibi kaldı.Ürünleri kaliteli ve ilgililer.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Tam marka nedir acaba yada link varsa bulamadım.

http://cybex-online.com/tr/carseats/sirona.html

yukarıda yazılan gibi özellikle uzun yolda ters kullanım çok daha güvenliymiş, bizde öyle kullanıyoruz, normalde önündeki takozla düz, uzun yolda kemeri ile arkaya bakacak şekilde.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

erkan Kardeşim 05532820808 numaram ara bilgi vereyim ben iki tane aldım şuan

Evet budur 2 adet siparişimi çektim yarın kargoya verilecek ertesi gün elimde Teşekkür ederim Eren abi 2 aylık mücade bitti yehuu

Fiyat paylaşmamamı rica ettiler çünkü bilinen online sitelerin tamamına toptan verdikleri için firmalarla sorun yaşamak istemediklerini belirtiler.kişiler sorun değil ama firmalar sıkıntı yaratır dedi şöle bir olay yaşamışlar bir müşteri arıyor fiyat alıyor kalkıyor onların toptan verdikleri yeri arayıp kardeşim bu fiyata burdan alıyorsunuz niye bize bu kadar fiyata satıyorsunuz deyince bir kıriz yaşanmış 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Bütün markaları araştırıp yorumları okuduktan sonra geçen sene hiç incelemediğim ama adını sıkça duyduğum Recaro Young Sport modelini 550 liraya e-bebekten almıştım. Halen ara sıra 550 düşüp tekrar 750 yükseliyor. Ürün çok kaliteli, zaten recaro koltuklarıyla ünlü bir marka. Rahat, geniş, güven hissi veren bir koltuk  ve ana kucağında yaşadığımız terleme olayını bunda neredeyse hiç yaşamıyoruz. Yoksa uzun yolculuklar gerçekten ızdırap oluyor. Sürekli üstünü değiştirmek zorunda kalıyorsunuz çocuğun. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...