İçeriğe Yönlendir

Yağmur Sensörü Çalışmıyor..

hasan issi

Recommended Posts

Çağlar Bayur

sökmekten ziyade, ayna arkasındaki durumunda, ön cama temas ettiği yüzeye bakın, cam değişimi sonrası tam yerine oturtulmayabiliyor, ince elektrik kablo ve soketlerde temassızlık olaibliyor, hava güneşli de olsa, camsil vb. fıslayıp kontrol edilebilir cama

Yorum bağlantısı
Fırat Yeşilmen

teşekkür ederim öyle ki bazen akşam üstleri gün batımına doğru seyahat ettiğimde kendiliğinden çalışıyor yağmur olmasa bile. Sanırım gölge falan düşüyor cam değişimi yok cam orjinal. kabloları falan nasıl kontrol edebilirim? teşekkürler

Yorum bağlantısı
Fırat Yeşilmen

bugün söktüm elimi üzerinde gezdirdiğimde sorunsuz çalışıyor fakat cama taktığımda, hortumlar su tutuyorum en hassasda bazen çalışıyor bazen çalışmıyor... Ne önerirsiniz yenisi ne kadar fiyat bilgisi olan var mı ya da 2. el nereden bulabilirim? teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın

bendekide elimi hareket ettırdiğimde çalısıyor bendekinin üzerindeki naylonu yırtılmıs o naylonu bi değiştirmeyi deneyeceğim

Yorum bağlantısı
Fırat Yeşilmen

Naylon? ben de naylon falan yok valla :) nasıl bir şey acaba?

Yorum bağlantısı
Fırat Yeşilmen

bendekide elimi hareket ettırdiğimde çalısıyor bendekinin üzerindeki naylonu yırtılmıs o naylonu bi değiştirmeyi deneyeceğim

haklıymışsınız hocam benimkinin önünde hiç naylon falan yoktu. arızalı cep telefonumun ekranını (saydam olan kısım) kesip önüne yapıştırdım şimdi çok daha verimli çalışıyor fakat orjinali gibi değil tabii ki ve henüz yağmurda deneme fırsarım olmadı. fakat camsil sıktığımda alıgılıyor.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Yağmur sensörü çok güzel bir özelliktir , hele birde alışınca kopamıyor insan :) Koltuk ısıtma , elektrikli koltuk , far ve yağmur sensörü , elk.katlanan ayne ve kararan dikiz aynası gibi özelliklere alıştım . Alacağım araçta olması gereken başlıca özellikler oldu benim için .

Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın

haklıymışsınız hocam benimkinin önünde hiç naylon falan yoktu. arızalı cep telefonumun ekranını (saydam olan kısım) kesip önüne yapıştırdım şimdi çok daha verimli çalışıyor fakat orjinali gibi değil tabii ki ve henüz yağmurda deneme fırsarım olmadı. fakat camsil sıktığımda alıgılıyor.

hocam en kısa zamanda ben de deneyeceğim

Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın
(düzenlendi)

far sensörü felan boş işte yağmur sensörü iyidir.

far sensörüde işe yarıyor ben far sensörünü açık tutuyorum bi daha far acıp kapamayla uğraşmıyorum ama yağmur sensoründen pek tat alamadım daha :p

tarihinde Tufan Günaydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Emin Çakıcı

far sensörüde işe yarıyor ben far sensörünü açık tutuyorum bi daha far acıp kapamayla uğraşmıyorum ama yağmur sensoründen pek tat alamadım daha :p

Arkadaşlar bende de aynı sıkıntı var lazım olunca çalışmıyor sensör. ön cam önceki sahibinde değişmiş acaba ben söküp takabilir miyim yoksa usta bir oto camcı mı bulmalıyım?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...