Mahmut Yıldız 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Kadınların altın günü gibi düşünün. Batma riski bence olmaz. 30 yıldır bu çark Dönüyor. Bence de olmaz ama risk almak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Riskli bir iş elbette.. ancak benim daha önce yazdığım yoruma hala bir açıklama yapan olmamış En önemli nokta bence o.. Benim araştırma yaptığım dönem en büyük açıkları anlattığım yönleriydi. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Riskli bir iş elbette.. ancak benim daha önce yazdığım yoruma hala bir açıklama yapan olmamış En önemli nokta bence o.. Benim araştırma yaptığım dönem en büyük açıkları anlattığım yönleriydi. Hangi mesaj, atlamışım, alıntı yapar mısın. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Evi kira olmayanlar ne yapacak? Hep kira da olanlardan bahsediliyor..Sanırım ben bu noktaya takılmıştım.Birde çekiliş geç çıktığında deniliyor ki diğer erken alanlar size kira yardımı yapacak.Bu bir defa mantık dışı.Şöyle ki ; 120 aylık 120 kişinin olduğu bir sisteme girdik diyelim ve 120 kişi kira da..Evi ilk ay alan kişi hariç 119 kişi kira da..1 kişi aylık ne kadar fazla ödeyecek ki diğer 119 kişiye bu merhem olsun ? 2. ay 3. ay 5. ay.. 5 kişi ne kadarlık bir fark ödeyecek ki 115 kişi ye destek olsun..Yani burada saçmalık var.Ayrıca bir de şu durum var.Deniliyor ki size çekiliş geç çıktı diye üzülmeyin..Size diğer üyeler destek olacak diyorlar.Tamam olacaklarını varsayalım elimize daha çok para geçeceğini umalım..Pekii daire fiyatları artacak bu bir,ben 60 ay kira da kalacaksam kira en kötü tüfe oranında artacak bu da %8 demektir bu da iki...Peki adamlar ne diyor artsın sen diğer üyelerin kira yardımını biriktir daha fazla taksit öde yada birikim yap ev alacağın zaman üstüne kat diyor.Bu durumda bu mümkün mü? Sistem baştan aşağıya yanlış.Gözardı edilen noktalar var.Çünkü ilk ay evi alan adam kiradan kurtuluyor ve taksiti bir miktar artarak sabitleniyor diyor.Oysaki sabitlenmeyip gelecek yıllarda artması gerek. ahan da bu mesajım Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Bu gibi konularda paramı verip malımı belgesi ile almayı tercih ederim(Ferdi iskanlı+Tapulu).Sonuçta kimsenin yarına garantisi yok. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Bu gibi konularda paramı verip malımı belgesi ile almayı tercih ederim(Ferdi iskanlı+Tapulu).Sonuçta kimsenin yarına garantisi yok. Al gülüm ver gülüm. Bende garanticiyim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Al gülüm ver gülüm. Bende garanticiyim. Aynen +1 Yorum bağlantısı
Murat Altay1 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Merhaba arkadaslarBilmiyorum burasi dogru yermi ama yardimci sizlere yardimci olmak isterimYonetici arkadaslar yardimci olmamda bir sakinca gormuyorsa sizlere yardimci olmak isterimEmin evimde neler varArac alma sistemiEv alma sistemiEnerji hissesi alma sistemiVe trafik kasko fiyat teklifleriIyi aksamlar cumleten Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Bir kaç örnekle ev ve araba alma sistemini anlatırmısın ? Yorum bağlantısı
Murat Altay1 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Soyle desem numaranizi ozelden atin sizi subeye davet etsinler yada pazar gunu kahvaltiya numara atarken isim soyisimde atarsaniz iyi olur ... Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Soyle desem numaranizi ozelden atin sizi subeye davet etsinler yada pazar gunu kahvaltiya numara atarken isim soyisimde atarsaniz iyi olur ...Bu sekilde olursa konu ticari bir hal alir. Size sorulanlara doyurucu cevap verebilecek konumdaysaniz sorulani cevaplarsiniz ama subeye davet ettiginiz an forum kurllarini birakilm forum mantiginin disina cikiyor konu.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Halit Demir 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Buraya yazarsaniz daha iyi olur bende merak ediyorum Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Şube 3 km yakınımda da var, gitmek istersem oraya da giderim ama bir gitsem biliyorum ki 1 saat birşeyler anlatıp kafamı karistiracaklar. İşin özü, mantığı nedir bunu ogrenebilirsek, en azından gitmek istersek bi alt yapımız olsun. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Aynen özel mesaj falan değil, buradan bilgi paylaşımı olacaksa merakla takip ederim. Ama zaten bizi arayanlar var bu şirketten. Ben samimi bilgi istiyorum. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Soyle desem numaranizi ozelden atin sizi subeye davet etsinler yada pazar gunu kahvaltiya numara atarken isim soyisimde atarsaniz iyi olur ... Şaka di mi,şaka. 1 Yorum bağlantısı
Murat Altay1 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Evet arkadaslar Oncelikle bu isten bir cikarim yok bunu bilin istedim Arac sistemini biliyorum anlatim size 1 vade ortasi sistem Diyelim 5 binin var 30 binlik arac istiosun ayda bin tl odeyeceksin 30 eksi 5 kalan 25 25 ay eder 13 yada 14. Ay alirsin arac parasini ha birde makul bir seviyede organizasyon ucretleri var benim bilgim bu kdr eger gercekten bilgi istiyorsaniz gidin bir subeye ogrenin derim Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Olay bilgi değil. Reklam ve potansiyel müşteri avı gibi Evet arkadaslarOncelikle bu isten bir cikarim yok bunu bilin istedimArac sistemini biliyorum anlatim size1 vade ortasi sistemDiyelim 5 binin var 30 binlik arac istiosun ayda bin tl odeyeceksin 30 eksi 5 kalan 2525 ay eder 13 yada 14. Ay alirsin arac parasini ha birde makul bir seviyede organizasyon ucretleri var benim bilgim bu kdr eger gercekten bilgi istiyorsaniz gidin bir subeye ogrenin derim İlk mesajınızla çelişiyorsunuz şu an. İlk mesajda istediğiniz bilgiyi vereyim diyorsunuz, bu mesajda benim bilgim bu kadar şubeye gidin... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Gayrımenkul yatırım fonu da mevcut mu? enerji hissesi hakkında bilgi isteyeblirim 3 Yorum bağlantısı
Murat Altay1 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Bide suni dicem sube ismini yazmisim esim sube ismi paylasma diyor size zahmet sube ismini nasil silenilirim Inanin arkadaslar ben sadece arac sistemine kayit oldum bu kdr bilgim var ben guvenlik sefiyim bilmiyorum tam sistemi sadece arac sistemi aklimda ondan subeye gidip digerlerini ogrenin diyorum Ha yardimci olmak icin yazmistim yalniz sakincali birseyse basligi yoneticiler silebilir benim bir cikarim yok bu isten Yonetici arkadaslar sube ismini silebilirmisiniz esimle papaz oldum 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 bir ara haberlere çıktı emiin evimin tepe kadro içeri alındı diye. eskiden saadet zinciri vardı izlerdik millet ağlardı doğan slx imi sattımda girdim bu işe dolandırıldım diye. bir arada sisteme gir altına iki kişi bul onlarda altlarına iki kişi şeklinde devam ederek büyüyen bir zincir olaacak diye anlatılan sahtekarlıklar. dikkat edin mantık işi değil . kimse beni bir işten kar etmeden beni mal sahibi yapamaz. paranın icadından bu yana geliştirilen hiçbir ekonomik sistem kar etmeden hayır için yürümedi yürüyemez nede böyle bir amaç olabilir. Ama ne kadar anlatılsada boş herkes istediğini yapar. not: bir müteahhit aynı dairenin tapusunu 1 kişiye ve aynı daireyi noter sözleşmesi ile 150 kişiye de satabilir ve tapu sahibi olan kişi ben dairenin sahibi değilim esas sahibi o arkadaş ama müteahhitin borcu var bana o sebeple tapu benim üzerimde dediği halde tapusunun iptalini yasaların onaylamadığı bir sistemde tapu kiminse mal onundur kısacası. tapusunu almadığınız hiçbir mala para vermeyiniz.... Gayrımenkul yatırım fonu da mevcut mu? enerji hissesi hakkında bilgi isteyeblirim büyük bir baraja ihtiyacım var benimde ayda 10 ar bin verelim beraber 300 sene yatıralım her ay bize alsınlar 5000 sene sonrada borcumuzda biter hemde enerji santralimiz olur allah razı olsun adamlardan 2 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Bence konu açılmasında art niyet yok. Arkadaş başka bir konuda eminevim ile ilgili bir girişe cevap verdikten sonra bu başlığı açıyor. Amaç yardım etmekse de özele yönlendirmek doğru değil. Buradan konuşulursa bizde bilgileniriz. Bende merak ediyorum şahsen ama burada konuşulacaksa , yoksa şubeye falan gitmem Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 faiz takıntısı olan varsa katılım bankasına gitsin. diğer yöntemler yüksek riskli ve genellikle başlangıçta girenlere avantajlı süreçlerdir. Yukarıdaki mesajımda açıkladım. Yoktan var edemezsiniz. paranın maliyeti vardır. buna faiz demeseniz de bu maliyettir borç alınca bunu üstüne taksitin koyarlar. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts