Servet Aydın 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Benim ürünlerde elime ulaştı. Portifler için bulunmaz nimet Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Sensör'leri satacağım. İsteyen olursa irtibata geçebilirler benimle. Yorum bağlantısı
Barış Gökçe 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 elektromanyetik park sensörünü aldım fakat aracımı takmak için servise götürdüm usta takmaya değmez dedi ? gerçekten ürün bu kadar kullanışsız mı ? ford focus f II kasada kullanan var mıdır ? acil yardım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 elektromanyetik park sensörünü aldım fakat aracımı takmak için servise götürdüm usta takmaya değmez dedi ? gerçekten ürün bu kadar kullanışsız mı ? ford focus f II kasada kullanan var mıdır ? acil yardım Sadece hareket halindeyken iş yapıyor ; o yüzden kullanımı biraz farklı.. Yorum bağlantısı
Arif Doğan 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 elektromanyetik park sensörünü aldım fakat aracımı takmak için servise götürdüm usta takmaya değmez dedi ? gerçekten ürün bu kadar kullanışsız mı ? ford focus f II kasada kullanan var mıdır ? acil yardım Serviste tamponu sökmeden taktırdım, tampon sökülerk takılırsa nerdeyse lastiklere kadar uzanıyor şerit. Ve daha geniş bir koruma alanı sağlıyor. Ben daha önce park sensörü kullanmamıştım. Benim işimi görüyor. Araba hareketsiz haldeyken ötme sesi olmuyor. Yani bip sesini duymak istiyorsanız az da olsa arabanın hareket etmesi lazım. Ama yavaş hareketlerle nerdeyse sıfır park edebiliyorsunuz. Eksi yönü yağmurlu havalarda manyetik olduğu için sapıtabiliyor. Yağmurlu havada çok güvenmemek lazım. Sürekli ötebiliyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Servis takmaya değmez mi dedi, neden? Onların sattığınıalmadık diyemi, bu aletten bi haber oldukları içinmi, o servise gitmeye değmezmiş sanırım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Servis takmaya değmez mi dedi, neden? Onların sattığınıalmadık diyemi, bu aletten bi haber oldukları içinmi, o servise gitmeye değmezmiş sanırım Eski tip park sensörü kullanan birisi çok zor alışır buna ; hiç kullnmamışlar için avantajı fazla.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 O kunuda haklısın, alışmak lazım, sonrasında sıfır yanaşırsın vallahi. Yorum bağlantısı
Arif Doğan 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 (düzenlendi) Servis takmaya değmez mi dedi, neden? Onların sattığınıalmadık diyemi, bu aletten bi haber oldukları içinmi, o servise gitmeye değmezmiş sanırım Böyle birşeyden haberleri olmadıkları için tedirgin takıyorlar zaten. Test edince adam "çalışıyormuş demek ki" dedi 11 Ağustos 2012 tarihinde Arif Doğan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Barış Gökçe 12 Ağustos 2012 Paylaş 12 Ağustos 2012 yorumlarınız için teşekkür ederim ama ustanın sölediği bu sensöre bakıp buna boşa para vermişsin diyince benim moral alt üst oldu . Yorumlarınızdan yola çıkarak en kısa zamanda taktırcam tabi iş başa düşdü Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 (düzenlendi) Golf varsa ön ve arkaya orjinal ops li park sensörü taktırmak daha mantıklı rcd 510 un ekranında ön ve arkadaki engeller,cisimler grafik olarak gözüküyor... Düzenleme; ben iki ay içinde ya bunu yada amblem içi geri görüş kamerasını taktıracağım... 25 Ağustos 2012 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos 2012 Paylaş 26 Ağustos 2012 Sensör, tamponun iç tarafına yapışkan kısmı aracın arkasına bakacak şekilde yapışacak. Tek kusuru hareket etmediğiniz sürece veya hareketli cisim görmediği sürece ikaz vermemesi. Yorum bağlantısı
Metin Tunçer 26 Ağustos 2012 Paylaş 26 Ağustos 2012 Sensör yaklaşık 70-80 cm de ötmeye başlıyor, 30 cm civarı sıklaşıyor, 7-8 cm de sürekli ötüyor. Yorum bağlantısı
İbrahim Ersin 26 Ağustos 2012 Paylaş 26 Ağustos 2012 alan arkadaşlar linki birdaha verebilirmisiniz Yorum bağlantısı
Arif Doğan 27 Ağustos 2012 Paylaş 27 Ağustos 2012 alan arkadaşlar linki birdaha verebilirmisiniz http://www.aliexpress.com/product-fm/496993627-freeshipping-Electromagnetic-parking-sensor-no-holes-need-to-be-drilled-wholesalers.html Yorum bağlantısı
Arif Doğan 27 Ağustos 2012 Paylaş 27 Ağustos 2012 Evet bende tam bu konuya parmak basıcaktım ki birde baktım ki tabiki forumdaki ustalar benden hızlı davranmış şimdi benim büyük sorum şu bizim vosvosa normal park sensörü olmuyor(malum metal tampon) acaba bu cihazdan alsak sizce çalışırmı? Metal tamponda maalesef kullanılamıyor... Çünkü bu sensörün mantığı zaten elektro manyetik olması... Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 bende 2 tane fazla var. isteyene gönderebilirim. Yorum bağlantısı
Batın Kırat 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 (düzenlendi) www.aliexpres.com" sitesinden bu park sensörünü 13 gün önce satın aldım.10 gün önce kargoya verildi ve kargoya verildikten 2 gün sonra China dan çıkış yaptığı bilgisi görünmesine rağmen, Şuan itibari ile PTT kargo sorgulama sitesinde bu kargonun daha Türkiye ye giriş yapmadığı görünüyor, acaba bu durum normal mi? Bu ürünün satın alan arkadaşlar! sizin elinize ne kadar zaman da ulaştı? 3 Ocak 2013 tarihinde Batın Kırat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 bende 2 tane fazla var. isteyene gönderebilirim. Hala var duruyormu elinizdeki sensörler ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 1 haftadan fazla sürüyor gemi seferleri, ayrıca kırismıs tatilinde idi İslam alemi dışındaki diğer ülkeler. Gelir yakında. 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 selamlar. ben de ön tampona düşünüyorum bu sensörden tek korkum kısa zamanda bozulması.kullananlar ne kadar süre oldu memnunlar mı acaba? bir de bu sürekli ötmeme durumu yeni serilerde düzeltildi mi sormak lazım satıcıya Yorum bağlantısı
Recommended Posts