Ahmet Nalbantoğlu 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 İnternetten sipariş verdiğim polen filtrem bugün geldi. Ve değiştirme işine giriştim. Polen filtresini değiştirme sebebim, hava tazyiğinin az olmasıydı. Ve kötü kokuyordu. Filtrenin araç alındığından beri hiç değişmediğini düşünüyordum. Aracım için üretmiş olduğu LPG bujilerinden v.b. ürünlerinden oldukça memnun kaldığım için yine e-katalogdan koduna bakıp internetten Bosch'un karbonlu filtresini tercih ettim. Kodu : 1 987 432 413. Lokma takımını hazırlayıp rehbere bakarak montaja başladım. Şunu belirtmeliyim ki rehberdeki kadar kolay değil. Pedalı özellikle somunların bulunduğu yer sebebiyle sökmek çok zor. Oraya uzanırken küfür kıyamet gidiyor bunu tasarlayan mühendise Sabır ve azim gerektiriyor. Çıkan filtre beni şaşırtmadı; Filtre son derece kirli ve yaralanmış durumdaydı, yırtıkları vardı. Filtreyi değiştirdikten sonra aracın ilk üflemedeki kokusu çok değişti, neredeyse 2 katı daha fazla hava üflüyor. Klima performansı çok değişti. /> Lokma takımı olan, biraz sabır ve 30-40 dakika kadar vakti olan herkes yapabilir. /> , Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Polen filtresinin yönü de doğru olmalı yoksa üfleme kuvveti düşüyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts