Servet Aydın 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Emin öncelikle uğraştın didindin, son dakka Nisan soğuğuna yetiştirdin. Sağ olasın...Sen helal et hakkını ( neyse 5-10 satır sonra geyiğe, ocakbaşına çeviririz konuyu ) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Dün giymiştim, bugün kirlenmesin diye evde bıraktım, üşüdüm lem, meğer saalam ısıtıyormuş. Vesile ile bunların yazlık versiyon üretimine ne zaman başlanıyor 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: Dün giymiştim, bugün kirlenmesin diye evde bıraktım, üşüdüm lem, meğer saalam ısıtıyormuş. Vesile ile bunların yazlık versiyon üretimine ne zaman başlanıyor Abi hakketen çok güzel ısıtıyor. 10 Nisan 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Hakan Gürsoy yazdı: Nisan soğuklarında insanın içini ısıtacak ocaklar olsa, bu ocakkların başına insanlar otursa, etler konulsa :D Yavaş yahu, 5-10 satır dedim, cümle değil Çağlar Bayur yazdı: Dün giymiştim, bugün kirlenmesin diye evde bıraktım, üşüdüm lem, meğer saalam ısıtıyormuş. Vesile ile bunların yazlık versiyon üretimine ne zaman başlanıyor Dün eve gittim ter içinde sırtım, içinde zoba var sanki..Yazlık...Kesinlikle olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Hakkımız helal olsun .. 2 ay içinde yeni bir ürün tasarlayıp ; hazır hale getirip türkiyenin dört yanına ulaştırdın; daha ne olsun.. 2 Yorum bağlantısı
Berk Karatan 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Emin Önal yazdı: Berkay Bey, Telefonunuz cevap vermiyor.Beni azönce kargodan aradılar.Eğer şubeye telefon ile kargonuzu alacağınıza dair bilgi vermezseniz iade edilecek. , Emin Bey ilgi alakanız için teşekkür ederim.Sonun da yeleğime kavuştum tek sıkıntı küçük gelmesi... Buradan M ile L takas edilir duyrulur.M bana küçük geldi L tam olacak sanırsam... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Hakan Gürsoy yazdı: 1-Beklentileri karşılamak lazım di mi 2-Onun sebebi bu değil 40 yaş sendromudur 1: Rahat edemiyon yemeğe bağlayınca 2: Kazık çaktınya yaşına. Senide görürüz inşallah Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Hakan Gürsoy yazdı: 1-Bağlayınca değil bağlamayınca rahat edemem 2-E sen o zamana kadar 40'ta mı kalacan? 2- Nasılsa 40 yaş barajını geçtin geçen yıl, rahatım Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Nisan 2012 Yazar Paylaş 10 Nisan 2012 Fikri Keleş yazdı: forumda yelek dağıtılıyor diye midir nedir??hava buz gibi oldu güle güle kullanın vardır bir hikmeti diyelim.. için gidiyor, keşke alsaydım diyorsun değil mi abi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Çağlar Bayur yazdı: Bu gece kar uyarı lambam yandı +1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Nisan 2012 Yazar Paylaş 10 Nisan 2012 Çağlar Bayur yazdı: Bu gece kar uyarı lambam yandı Benim yanan lambanın adı neydi ? unuttum neyse yarın bakarsın artık abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Emin Önal yazdı: Benim yanan lambanın adı neydi ? unuttum neyse yarın bakarsın artık abi CKB lambası, CiroyaKatkıdaBulun 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Nisan 2012 Yazar Paylaş 10 Nisan 2012 Çağlar Bayur yazdı: CKB lambası, CiroyaKatkıdaBulun Hadi ya durum fena desene Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Buradan şu dersi çıkarıyoruz... Demekki kışlık giysiler giyilmeden alınıyorsa bir beden büyük alınacak... Ahmet kiriş olayına diyecek yapacak bir şey yok... Ona uygun bir ölçü icat edilmemiştir... 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Nisan 2012 Yazar Paylaş 11 Nisan 2012 Mehmet Özyürek yazdı: Buradan şu dersi çıkarıyoruz... Demekki kışlık giysiler giyilmeden alınıyorsa bir beden büyük alınacak... Ahmet kiriş olayına diyecek yapacak bir şey yok... Ona uygun bir ölçü icat edilmemiştir... Sen Ahmet abinin yelek olmamış diyince hemen atölye ile görüştüm abi. En büyük kalıbı kullandık, daha büyüğü yok diyince içimi bir hüsran kapladı Lakin biz sonradan Ahmet abimle anlaştık, İstanbul'a gelince ben ağırlıyacağım, kendimizi affettireceğiz (Karda mıyım zararda mı belli değil ) Muhammed Andı yazdı: Abi, ben mezura, göbek, gögüs bilmem bu konuda. En güzeli kışın giyilen mont, kaban türü şeylere bakarak numara vermek. Ben öyle yaptım ve gelen ürün tam bana göre geldi. Ha, üretimciden üretimciye kalıp farkları mutlaka olur ama taş patlasın 1 cm. oynar, onun da çok bir ehemmiyeti olmaz. Yok eğer 1 cm.den fazla oynuyorsa o zaten üretim hatasıdır. Ben bu yelekte bu konuda hiçbir hata görmedim şahsen. Bir de tekrar ediyorum ki; ürün kullandık sıra açılacak biraz, ayakkabı misali. Dikişte kullanılan ipler polyester bazlı, bu tür ürünlerde dikiş esnasında kumaşı hafiften toplar bu ip. Giyildik sıra polyester ip esner ve kumaş asıl kıvamına gelir, kalıbına oturur. Çok erken karamsarlığa düşülüyor. Düzeltme: İmla. 200'lük ile eksik göndermem konusunda haklıymışsın, 250 hakkındı abi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 (düzenlendi) Buda benden olsun. Gerçi yelek biraz küçük geldi ama.... Andaç "Yürüyen Yelek" gibi oldu. 11 Nisan 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 (düzenlendi) Murat Ersel Çevik yazdı: Buda benden olsun. Gerçi yelek biraz küçük geldi ama.... Abi maşallah yakışıklı yeğenimiz. Rabbim nazardan saklasın. Emin benim oğlan bana hesap sordu. Hani bana baba dedi. Dedim Emmin amcan küçük dikmiyormuş dedim Çocuğun tek tanıdığı Emin amcası bizim kantinci. O da fenerli Oğlan hiç anlaşamıyor. Yine sen yırttın ve ben yalancı çıkmadım 11 Nisan 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Murat Ersel Çevik yazdı: Buda benden olsun. Gerçi yelek biraz küçük geldi ama.... Yakışmış delikanlıya.. Gözlerinden öp yerime Babası. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Mehmet Kaya yazdı: Abi maşallah yakışıklı yeğenimiz. Rabbim nazardan saklasın. Emin benim oğlan bana hesap sordu. Hani bana baba dedi. Dedim Emmin amcan küçük dikmiyormuş dedim Çocuğun tek tanıdığı Emin amcası bizim kantinci. O da fenerli Oğlan hiç anlaşamıyor. Yine sen yırttın ve ben yalancı çıkmadım Amin Mehmet sağolasın. Servet Aydın yazdı: Yakışmış delikanlıya.. Gözlerinden öp yerime Babası. Akşam öperim abi. Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Nisan 2012 Yazar Paylaş 11 Nisan 2012 Mehmet Kaya yazdı: Emin benim oğlan bana hesap sordu. Hani bana baba dedi. Dedim Emmin amcan küçük dikmiyormuş dedim Çocuğun tek tanıdığı Emin amcası bizim kantinci. O da fenerli Oğlan hiç anlaşamıyor. Yine sen yırttın ve ben yalancı çıkmadım Hocam, bu promasyoncu Emin amcan de, İstanbul'daki de, Galatasaraylı de anlaşırız biz onla Öpüyorum gözlerinden.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Mehmet Özyürek yazdı: Buradan şu dersi çıkarıyoruz... Demekki kışlık giysiler giyilmeden alınıyorsa bir beden büyük alınacak... Ahmet kiriş olayına diyecek yapacak bir şey yok... Ona uygun bir ölçü icat edilmemiştir... aman abi zaten 3xl giyiyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Emin Önal yazdı: Hocam, bu promasyoncu Emin amcan de, İstanbul'daki de, Galatasaraylı de anlaşırız biz onla Öpüyorum gözlerinden.. Kesin sever. Annesi dayısı amcası dedesi annaanesi galatasaraylı Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 (düzenlendi) Ahanda fotograf 2 11 Nisan 2012 tarihinde Sabri Güngör tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts