Servet Aydın 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Bu arada, ölçülerde zannederim sıkıntı var. Her beden bir alt beden ile örtüşüyor. Evde iki tane M beden yelek var. Mevcut fctr yeleği ile hemen hemen aynı Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Abi, Israrla ölçü ver dedim sana Daha büyük beden kalıbı yok, elle kesmişler kumaşı o yüzden etikete rakam yazmışlar ama yinede küçük gelmiş B şıkkını tercih ediyorum, sen gel abi İstanbul'a Yelek bahane hallederiz, yeterki görüşelim ben senin gönlünü alırım (gibime geliyor) Hocam cevap yazmıştım, gözünüzden kaçtı sanırım.. Kargo poşetiniz duruyor mu ? Hatırlıyormusunuz veya üzerinde koli bantı kalıntıları varmıydı ? Sadece "Gibine geliyor Eminn" İstanbul'a aç karnına geleceğim haberin olsun. Bu arada ölçü vereyim Takım Elbisenin ceketinden baktım. SIZE : 62 DROP 6 Yenisini yaptın yaptın, yapamadın Fatiha'yı okurum. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Senin kımış kımışlığını anlıyorum ben, küçük gelecek korkun var yer yapıyon demiii Çok belli oldu demek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Ben bana gelecek L yi M olarak Servet'e verebilirim. Bana olmaz bu durumda. XL tam geldi. Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 (düzenlendi) Bu arada, ölçülerde zannederim sıkıntı var. Her beden bir alt beden ile örtüşüyor. Evde iki tane M beden yelek var. Mevcut fctr yeleği ile hemen hemen aynı Abi kesimde sıkıntı yok, içinin polar oluşu farkettiriyor.. Sadece "Gibine geliyor Eminn" İstanbul'a aç karnına geleceğim haberin olsun. Bu arada ölçü vereyim Takım Elbisenin ceketinden baktım. SIZE : 62 DROP 6 Yenisini yaptın yaptın, yapamadın Fatiha'yı okurum. Babaya saygılar, güle güle giysin.. Ben droptan anlamam abi, mezura var mı evde mezura ? Göbek ve göğsü ölçeceksin Boşver yeleği, hallederiz, ne zaman geliyorsun Ben bana gelecek L yi M olarak Servet'e verebilirim. Bana olmaz bu durumda. XL tam geldi. Hocam bence kimseye birşey vermeyin çünkü şuan hali hazırda gönderebileceğim bir yelek yok ortada.. Sizin eksik gelen poşetiniz ile ilgili araştırmam yapmam lazım.Bir önceki iletimde sorduklarıma cevap alabilirmiyim ? 9 Nisan 2012 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Ben bana gelecek L yi M olarak Servet'e verebilirim. Bana olmaz bu durumda. XL tam geldi. Ben S istedim, Emmi M yapın dedi. M geldi tam sığdım, millet dar dedi, L aldım. Göbek olmaz ise M tam benlik oluyor. Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Ben S istedim, Emmi M yapın dedi. M geldi tam sığdım, millet dar dedi, L aldım. Göbek olmaz ise M tam benlik oluyor. İşte içi polar olmasa sana fctr yelekte, diğer yeleklerininki gibi M beden ideal, demek istediğim bu.. Bedende sıkıntı yok, içini polar yapmamız biraz işleri değiştirdi.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Ben S istedim, Emmi M yapın dedi. M geldi tam sığdım, millet dar dedi, L aldım. Göbek olmaz ise M tam benlik oluyor. gizli kalıp var sende, L sin. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 İşte içi polar olmasa sana fctr yelekte, diğer yeleklerininki gibi M beden ideal, demek istediğim bu.. Bedende sıkıntı yok, içini polar yapmamız biraz işleri değiştirdi.. Beni kestane gibi pişiren polar zımbırtısımı? Tam soğuk hava depolarında giyebileceğim bir yelek oldu bu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Tek poşet geldi emin. İki poşeti birbirine bantladığını nerden bileyim? Aldı poşeti açtım içinden tek yelek çıktı. Tek tek kargoladı sandım. Ayıp etmiş kargocu, ama muhtemelen düşürmüş de olabilir. Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Çok tez canlısınız yahu. Hele biraz giyin, sonra tekrar yorumlarsınız. Tamam, kalıbı standart kalıplardan biraz küçük olabilir ama bu yelek kullandık sıra az bir miktar da olsa esneyecek. Biraz genişleyecek yani, biraz sabır... Haaa, esnediği halde hala içine giremiyorsanız, o vakit tek çözüm içine girecek bedene gerilemeniz, başka da çare yok. Olmazsa, esnediği halde içine giremeyenler için forum reklamının da olduğu inceltici korse diktirebiliriz toplu olarak bu sefer.! İşi bilen adamın hali başka birde pazarlığı ayyuka çıkarmayaydın Beni kestane gibi pişiren polar zımbırtısımı? Tam soğuk hava depolarında giyebileceğim bir yelek oldu bu Aynen abicim Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Tek poşet geldi emin. İki poşeti birbirine bantladığını nerden bileyim? Aldı poşeti açtım içinden tek yelek çıktı. Tek tek kargoladı sandım. Ayıp etmiş kargocu, ama muhtemelen düşürmüş de olabilir. Düşme ihtimali sıfır, o kadar bantlamaya.. Ahmet Kıyak, Sabri ustam, Ertan abi..3'lü hatta 5'li bantladığım oldu.. Hocam, 1-poşet duruyormu ? attıysanız ulaşma imkanı varmı ? (odanızın çöp kutusunda falan duruyor olabilir mi?) 2-kargo poşetini açarken bant yapışkanlığı falan farkettiniz mi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 poşeti benim elemanın odasındaki çöpe attım, sabah eposta atarım temizlikçiye kaptırmaz. Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 poşeti benim elemanın odasındaki çöpe attım, sabah eposta atarım temizlikçiye kaptırmaz. Çok iyi olur.O boş poşet bazı şeyleri ıspatlamak için lazım olabilir yarın.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 adam teslim ettim der her halukarda. İyi niyetli olursa ancak çözülür. Hayırlısı, yolda gezen bir kargocu görürseniz ford club bilin i o L boyu. Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 adam teslim ettim der her halukarda. İyi niyetli olursa ancak çözülür. Hayırlısı, yolda gezen bir kargocu görürseniz ford club bilin i o L boyu. Ben desi hesabından çıkarttırırım onu merak etmeyin Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Nisan 2012 Yazar Paylaş 10 Nisan 2012 ohoo il dışı almış istanbul içi hala ulaşmadı nasıl iştir arkadaş aaa olmuyorki birde yelekli fotolar koymuşlar kıskanıyor yahu insan... istanbul kargocuları nerde yeleğim??? Takip listesi işyerinde kaldı yarın sabah bakıp bilgi veririm kargonun nerede olduğuna dair. Berkay Bey, Kargo takip sisteminden baktığımda "Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede - Alıcı İmza Atmayı Reddetti" diyor. Bir yanlışlık var ise aşağıda şubenin bilgilerini veriyorum orayla bir görüşün. Birim Adı : Yenisahra Telefonu : 0 216 470 52 00 Adresi : BARBAROS MAH. KENT SOK. NO:13/A YENİSAHRA İlçe : Ataşehir İl : İstanbul E-Mail Adresi : yenisahra@yurticikargo.com Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Nisan 2012 Yazar Paylaş 10 Nisan 2012 (düzenlendi) Çok iyi olur.O boş poşet bazı şeyleri ıspatlamak için lazım olabilir yarın.. Hocam saat erken telefondan rahatsız etmek istemedim, gelen kargonun poşeti ile ilgili sizden bilgi bekliyorum. 10 Nisan 2012 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Emin çok teşekkür ederim. Yelek tam geldi. Önü açıkken süper, kapalı da çok süper. Her yönden süper eline sağlık. Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Nisan 2012 Yazar Paylaş 10 Nisan 2012 Emin çok teşekkür ederim. Yelek tam geldi. Önü açıkken süper, kapalı da çok süper. Her yönden süper eline sağlık. Sevindim, iyi günlerde kullanın.. Gönder gelsin hacı, bakalım nasıl iş çıkartmışsın Parlamazsa para yok Senin kargoda Karabük semalarında, söyleyecenmi şubeni yönlendireyim, yoksa Safranbolu havası mı almak istersin ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 (düzenlendi) Hocam saat erken telefondan rahatsız etmek istemedim, gelen kargonun poşeti ile ilgili sizden bilgi bekliyorum. Poşeti aldırdım çöpten emin ellerde. hangi bilgi lazım üzerinde? 10 Nisan 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Nisan 2012 Yazar Paylaş 10 Nisan 2012 Poşeti aldırdım çöpten emin ellerde. hangi bilgi lazım üzerinde? Hocam poşetin sağında solunda,herhangi biryerinde muhakkak koli bantı kalıntısı olması lazım.Bunu doğrulamanızı istiyorum.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 komşum en yakın benim sana en son alan ben olacağım heralde. bugün yönetim toplantısı var, yarın akşam kuğulu parkta buluşalım işin yoksa. Fatih, Hüseyin, Serkanda gelir belki dün Çağlar Servetinkini verecekti bana. Yorum bağlantısı
Recommended Posts