Serhan Gürbüzol 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Süha burada 1 dolar satılıyor hemde destesi çok ucuza. Bir çanta doldurup getireyimmi. Süper hava yaparız Maraş'ta dolar, Antep'te arap parası; bir çanta alsan beleş valla. Mehmet'cim iyi fikir aslında ne dersin ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Keşke fazla yapılsaydı. Sipariş aşamasını kaçıranlardan biri de benim. Olsaydı da Nevşehirde giyseydik Geceler soğuk, yelekleri olanlar gelirken getirsin Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Ben getirecem valla. Kaç gündür donuyoz burda orda da muhtemelen soğuktur. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Geceler soğuk, yelekleri olanlar gelirken getirsin Abi ciddimisin. Buralarda maşallah sıcak. Ama bugün sonbahar havası var gibi. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Geceler soğuk, yelekleri olanlar gelirken getirsin Türk gecesinin ısıtıcı özelliği yok mu ? 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Bizi ısıtacaklarsa önemli değil de... başka ne olabilir ki ben dansözlere takmak için 5 Tane 20TL hazırladım bile Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Abi ciddimisin. Buralarda maşallah sıcak. Ama bugün sonbahar havası var gibi. Gündüz kısa kollu ile üşüdüm, geceyi sen düşün.. Millet sokakta mont ile geziyor.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Yelek konusu askıda kalmış gibi, fazladan karaborsa falan yok mu acaba ? Bilgisi olanlardan cevap bekleniyor haberiniz ola arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 başka ne olabilir ki ben dansözlere takmak için 5 Tane 20TL hazırladım bile Süha burada 1 dolar satılıyor hemde destesi çok ucuza. Bir çanta doldurup getireyimmi. Süper hava yaparız Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 2 tane de öğğroo hazırla abi Ne kadar içtiğimize bağlı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Maraş'ta dolar, Antep'te arap parası; bir çanta alsan beleş valla. Mehmet'cim iyi fikir aslında ne dersin ? Abi ben geceye katılmayacağım için paraya ihtiyacım yok Biz havuz başındayız. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Süha burada 1 dolar satılıyor hemde destesi çok ucuza. Bir çanta doldurup getireyimmi. Süper hava yaparız Sen doları nedecen çocukların başından mı savuracan. Dansöz görecekler düşünsün dolares işini İki gündür burası buz gibi. Değil yelek mont bile istiyor hava. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Sen doları nedecen çocukların başından mı savuracan. Dansöz görecekler düşünsün dolares işini İki gündür burası buz gibi. Değil yelek mont bile istiyor hava. Abi bende zaten onu söyledim. Süha için getireceğim 5 tane 20 tl bana versin ben ona bond çanta dolusu bir dolar getireyim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Emin'in tatili bitsin de, ikinci bir parti sipariş toplayalım... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Sen çocuklara lolipop getir Arabada küçük şeker var. Sen saz unutma biz havuz başında çalıp söyleyeceğiz Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Saz şimdilik yok (Benim bağlamamı büyükoğlan kırmıştı 8 sene önce hala almadım sağdan soldan idare ediyom). Otelde orkestra falan varsa onlardan alırız. Olmadı emmi biz gelene kadar kırşehire iner iki dakka bir abdal sazı ayarlar Arabada küçük şeker var. Sen saz unutma biz havuz başında çalıp söyleyeceğiz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Saz şimdilik yok (Benim bağlamamı büyükoğlan kırmıştı 8 sene önce hala almadım sağdan soldan idare ediyom). Otelde orkestra falan varsa onlardan alırız. Olmadı emmi biz gelene kadar kırşehire iner iki dakka bir abdal sazı ayarlar İstersen gitar var getireyim Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 İstersen gitar var getireyim Onuda çalarım da otelden atarlar bizi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 Emin'in tatili bitsin de, ikinci bir parti sipariş toplayalım... Tatil yok, çalışmaya devam.Hazır ve nazırım Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Uzun araştırmalar sonucu başlığı bulabildim Şuan edinme şansımız var mıdır acaba? S beden olur sanırım bana. Elinde olup kullanmayan varsa talibim sipariş icin sanırım çoğunluk şart Yorum bağlantısı
Recommended Posts