Ayhan Onaran 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 4XL ama ben 5 XL olması gerektiğini söylemiştim.Şimdi bitane de XL yollarsa tam olur bence Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Yahu X'i çok ya beden telaffuz edemiyorum.Çünkü verdiğiniz ölçüleri ilettim ben atölyeye ama Ahmet abi ölçülerini vermeyince böyle oldu galiba.. Bu arada adresini bir daha yaz bana Unuttun di mi la!!! Koş kargoya, kooooşş Büyük ihtimalle benimki de olmayacak ama alternatif kullanım örneği Çağlar abiden gelmiş, koltuğa kılıf, oh mis Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Sonunda mutlu son. kargom geldi. açamıyorum şu anda ama işyerinde olduğum için. Merak ettim. Çok teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Unuttun di mi la!!! Koş kargoya, kooooşş Büyük ihtimalle benimki de olmayacak ama alternatif kullanım örneği Çağlar abiden gelmiş, koltuğa kılıf, oh mis Yok bekletiyordum,yeni adresle veriyorum şimdi.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Gönder gelsin hacı, bakalım nasıl iş çıkartmışsın Parlamazsa para yok 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Büyük ihtimalle benimki de olmayacak Bu size bir kıstas olsun, rejim yapın-diyet yapın-spor yapın, zayıflayın kardeşim Gönder gelsin hacı, bakalım nasıl iş çıkartmışsın Parlamazsa para yok Mal ortada birader 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Bu size bir kıstas olsun, rejim yapın-diyet yapın-spor yapın, zayıflayın kardeşim Ooooldu, bir yelek için yıllarca çabalayıp topladığım kilolarımı veremem, heç gusra galma Mecnun 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Ooooldu, bir yelek için yıllarca çabalayıp topladığım kilolarımı veremem, heç gusra galma Mecnun Potansiyel var gardaşım, senin çok büyük çabalar sarfettiğini hiç sanmıyorum ya neyse 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Potansiyel var gardaşım, senin çok büyük çabalar sarfettiğini hiç sanmıyorum ya neyse Geyik yapma şurda ciddi bir şeyden bahsediyoruz Ahmet Kiriş'e ne cevap vereceksin sen onu düşün, hayatın tehlikede farkında değilsin Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Geyik yapma şurda ciddi bir şeyden bahsediyoruz Ahmet Kiriş'e ne cevap vereceksin sen onu düşün, hayatın tehlikede farkında değilsin Son zamanlarımı geyik yaparak geçirmek istiyorum anlasana 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Emin çok teşekkür ediyorum. Tam okuldan çıkıyordum Yurt İçi kargo geldi. Aldım paketi ve anında giydim Tam üzerime göre olmuş. Eline koluna sağlık çok güzel olmuş. Takım elbisenin üzerinede ne güzel oldu ha. 10 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Hocam güle güle giy avatarı değiştirelim derim, çıkar şu gözlükleri artık 5 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Emin çok teşekkür ediyorum. Tam okuldan çıkıyordum Yurt İçi kargo geldi. Aldım paketi ve anında giydim Tam üzerime göre olmuş. Eline koluna sağlık çok güzel olmuş. Takım elbisenin üzerinede ne güzel oldu ha. Hocam takım elbisenin üstüne de yakışmış.. Nazar değmesin Derslere de böyle girmek lazım aslında yeni üyeler kazandırmak için Hocam güle güle giy avatarı değiştirelim derim, çıkar şu gözlükleri artık Aslında yelek alan herkes avatarı yelekli resimlerini yapsa çok şahane olur.. Güzel düşünmüşsün sayın moderatörüm :bravo: 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Hocam takım elbisenin üstüne de yakışmış.. Nazar değmesin Derslere de böyle girmek lazım aslında yeni üyeler kazandırmak için Teşekkür ederim. Arkadaşlar çok beğendiler. Derste ceket bile giyemiyorum tozun toprağın içinde Aslında yelek alan herkes avatarı yelekli resimlerini yapsa çok şahane olur.. Güzel düşünmüşsün sayın moderatörüm :bravo: Zafer kızar Özellikle yüzümüzün göründüğü fotoğraf istiyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Emin çok teşekkür ediyorum. Tam okuldan çıkıyordum Yurt İçi kargo geldi. Aldım paketi ve anında giydim Tam üzerime göre olmuş. Eline koluna sağlık çok güzel olmuş. Takım elbisenin üzerinede ne güzel oldu ha. Ohh ohh maşallah, çok güzel olmuş, güle güle giy hocam.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Ohh ohh maşallah, çok güzel olmuş, güle güle giy hocam.. Teşekkürler Emin. Zafer eline sağlık teşekkür ediyorum. F5 tuşuna basın. 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Teşekkürler Emin. Zafer eline sağlık teşekkür ediyorum. F5 tuşuna basın. Avatar 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Teşekkürler Emin. Zafer eline sağlık teşekkür ediyorum. F5 tuşuna basın. Budur! 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Emin çok teşekkür ediyorum. Tam okuldan çıkıyordum Yurt İçi kargo geldi. Aldım paketi ve anında giydim Tam üzerime göre olmuş. Eline koluna sağlık çok güzel olmuş. Takım elbisenin üzerinede ne güzel oldu ha. Güle güle kullan Mehmet Hocam. Çok yakışmış. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 (düzenlendi) Güle güle kullan Mehmet Hocam. Çok yakışmış. Teşekkürler Ali Hocam. Budur! Eyvallah Zafer teşekkürler. Avatar Zafer'in eline sağlık o yapmış. Birde bilgisayar öğretmeni olacağım 9 Nisan 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Emin çok teşekkür ediyorum. Tam okuldan çıkıyordum Yurt İçi kargo geldi. Aldım paketi ve anında giydim Tam üzerime göre olmuş. Eline koluna sağlık çok güzel olmuş. anında giydiğin belli Mehmet duvar kenarında Allah bilir fotoğprafı da kargocuya çektirmişsindir Yakışmış ama 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 anında giydiğin belli Mehmet duvar kenarında Allah bilir fotoğprafı da kargocuya çektirmişsindir Yakışmış ama Teşekkür ediyorum abi. Abi çok güldürdün beni. Ben buji kablolarımı almaya giderken (başka kargoya ) Yelek geldi Yok yok az kaldı müdüre çektiriyordum Sonra arkadaşa verdim o çekti 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 üniforma gibi oldu bir kaç arkadaş yelekleri giyip yetkili servisi basalım. Ford genel müdürlükten geliyoruz, teftiş yapacağız diyelim, dumur olsunlar Gerçeği öğrenince levyeyle kovalamasınlar 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Ahmet Kiriş, Fatih Uzun, Ahmet Kıyak, Baş Memati'nin Sivas temsilcisi Ertan, Emin Önal ve Hakan Gürsoy gibi adamların arkasında bana bi şeycikler olmaz tabi Hüseyin Hocayıda unutmamak lazım. Abi burdakiler yemezler beni tanırlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts