Emin Önal 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Biraz bekledik ama değdi gibi, ürün benim içime çok sindi umarım sizde beğenirsiniz.. İstanbul ekibi cumartesi günü yelekleri sırtına geçirdi, şehirdışında olanların yelekleride bugünden itibaren teslim olur.. Ürün elinize ulaşana kadar olur ise kargo ile ilgili sıkıntınızı, ulaştıktan sonra kendisi ile ilgili fikirlerinizi ve resimlerinizi buradan paylaşırsanız sevinirim..(Satış sonrası hizmet ) 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Yeleği ellemeden görmeden bilmem ama konu mankeni yakıyor valla 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 (düzenlendi) Emin; montlar kargoya verildi mi? ekrandaki konu mankeni arkadaş fotoğrafta düzlemesine sığmadığı için mi Köşeden-Köşeye resm edildi Evet abi.Mesala şuan senin kargon Yurtiçi Mersin/Özgür şubesinde azsonra dağıtıma çıkar herhalde, bugün elinde yani 9 Nisan 2012 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Hadi bakalım bekliyoruz..Burada renk de güzel görünüyor. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Ürün fotoğraflarda görünenden çok çok daha kaliteli çıktı; emin arkadaşımıza birkere daha teşekkürler.. 6 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 (düzenlendi) Ürün fotoğraflarda görünenden çok çok daha kaliteli çıktı; emin arkadaşımıza birkere daha teşekkürler.. Oooo eline ulaşanlar olmuş bile maşallah Beğenmene sevindim abi, iyi günlerde kullan.. 9 Nisan 2012 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Bursa'ya ulaşmış mallar, bizimkiler Ağrı üzerinden mi geliyor 08:45'de Çınar şubesinden dağıtıma çıkmış görünüyor abi. Şubende iş yok Yorum bağlantısı
Semih İzgi 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Süha abimin poza bak İş atmış resmen... 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Ürün fotoğraflarda görünenden çok çok daha kaliteli çıktı; emin arkadaşımıza birkere daha teşekkürler.. Ersen, yakıyorsun, google görmesin, taliplerin çoğalır Bu arada Süha modaya uymuş 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Hangi kargo firmasıyla geliyor ? Yurtiçi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Yelekler çok güzelde , çok sıcak tutuyor 2 dk giyiyim dedim evde sıcak oldu . Valla kışın on numara kullanışlı olacak 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Yelekler çok güzelde , çok sıcak tutuyor 2 dk giyiyim dedim evde sıcak oldu . Valla kışın on numara kullanışlı olacak Klimalı yelek isteriz.. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Benim yelekte biraz önce geldi , resim işini bir ara hallederim. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Bursa'ya ulaşmış mallar, bizimkiler Ağrı üzerinden mi geliyor Mustafa Sizin kargolar en son Sivas a gelmişti geri gönderdim o tarafa 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Yeleği ellemeden görmeden bilmem ama konu mankeni yakıyor valla Eyvallah kardeş malum tiki modasındayız Emin; montlar kargoya verildi mi? ekrandaki konu mankeni arkadaş fotoğrafta düzlemesine sığmadığı için mi Köşeden-Köşeye resm edildi eee galiba fotoğraf makinası arızalı Süha abimin poza bak İş atmış resmen... Ayıpsın kardeş bu işin hakkını vermek lazım Bekliyoruz herkesden resimleri 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Dergahta karaborsa hazırlığı var gibi .... Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Eee tabi bol olunca, koyacak yer bulamamış Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Birisi yelek resmi mi dedi? Şu arabayla ne zaman tur atabilir konuma geleceğiz? 1.1 TL hazır bak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Şu arabayla ne zaman tur atabilir konuma geleceğiz? 1.1 TL hazır bak sahibine soralım, arabayı görmeden 10bin TL ye alıcı bile buldu Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 sahibine soralım, arabayı görmeden 10bin TL ye alıcı bile buldu Koltukları yelekli görünce.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts