Melih Bozkurt 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Forumda pek ilgilenen yoktur, ancak az önce internetten hediye ettiği parçasını sizlerle de paylaşmak istedim. 7 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Hediye etti derken, bedelsiz gelir elde etmeksizin piyasaya sürüyor. Plak yapıp para ile satmıyor öylemi? Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 7 Nisan 2012 Yazar Paylaş 7 Nisan 2012 Evet Hüseyin abi( Hocam ) Yapıyor arada böyle güzellikler. Albüm dışında, sevenlerine şarkı hediye ediyor, hiç bi ticaret kaygısı olmaksızın. Sagopa kajmer ( Yunus Özyavuz ) Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 7 Nisan 2012 Yazar Paylaş 7 Nisan 2012 Rap yaptığına bakmayın. Rap'in en temiz ve en bize yakın halidir kendisi. Samsun doğumlu olup, 5 vakit namazında bi şahsiyettir Not: İnce bilgi 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Teşekkürler Melih. :bravo: Sagopa'nın en sevdiğim parçalarından bir cd yapmıştım arabada dinlemek için. Artık bunu da eklemek gerekecek. :good1: 1 Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 (düzenlendi) Başka bir başlık altında birleştirmekti niyetim aslında. Ama çok beğendim. Biraz daha kalsın öyle taşıyalım ne dersin Melih? Başlık Sagopa olacaksa, tabi olur neden olmasın Teşekkürler Melih. :bravo: Sagopa'nın en sevdiğim parçalarından bir cd yapmıştım arabada dinlemek için. Artık bunu da eklemek gerekecek. :good1: Ben hepsini dinliyorum. Ama bazı özel şarkıları var ki, yıllar geçtikçe güzelleşiyor ( Yakın ve uzak ) Şarkıyı indirmek istersen abi, sagopa'nın kendi vermiş olduğu indirme linki. 320kbps https://hotfile.com/...STAKOZ.rar.html 8 Nisan 2012 tarihinde Melih Bozkurt tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Ben hepsini dinliyorum. Ama bazı özel şarkıları var ki, yıllar geçtikçe güzelleşiyor ( Yakın ve uzak ) Şarkıyı indirmek istersen abi, sagopa'nın kendi vermiş olduğu indirme linki. 320kbps https://hotfile.com/...STAKOZ.rar.html Teşekkürler Melih. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Melodiye bak be... Yapmış yine. Eskisi kadar sempati duymasamda bu şarkısı eski zamanları hatırlattı.. Bu şarkı arabaya atılır,cam açılır ve sigara yakılır ;yavaş yavaş gezilir.. Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Uzun zamandır arabada bu kadar lezzetli çalan bi şarkı olmamıştı Tonlar çok güzel geliyor 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Uzun zamandır arabada bu kadar lezzetli çalan bi şarkı olmamıştı Tonlar çok güzel geliyor Arabaya inildi, xcarlinkden hafıza kartı çekilip alındı, şarkı karta atıldı ve 1 saat sonra havuza giderken çalınmayı bekliyor Bak benimde bir tavsiyem var Melih, seveceksin eminim. http://www.youtube.com/watch?v=dlHm9Z8Ev2o 1 Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Özellikle müziğini beğendim, güzelmiş. Ama Sago'nun o puslu ses tonu kimsede yok be Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Madem konu ana başlık oldu. O zaman Sagopa'nın eşi Kolera'nın da, geçen hafta hediye etmiş olduğu parçayı ekleyeyim İndirme linki: http://uploaded.to/file/th9b4tze .wav formatında olup 32mb dır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Raptan poptan hiphoptan ruha gıda olmaaaaz... 2 Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Raptan poptan hiphoptan ruha gıda olmaaaaz... Ya mehmet abi olur mu öyle ya Bu şarkıyı bi dinleyiver gari Bi de başlıktaki pop oraya yakışmamış. Yani çok uzak bi konu. Yetkili bi abimiz pop'u ordan çıkarabilirse mutlu olurum 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Pop için de ayrı konu açılmasın diye yazdım Melih. Yoksa sonu gelmeyecek, yakında makamlara göre ayıracağız 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Michael Bolton ve Celine Dion da bu yolun yolcuları arasında. Gıda/alkol meselesi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 (düzenlendi) İnanılmaz güzel bir parça, biraz siyasi; önce tüm dünyayı sonra Türkiye'yi kaleme almış. 2006'dan beri en sevdiğim Türkçe Rap şairi. Kendisi kesinlikle şair. Beni şarkının dünya düzeni ile ilgili olan kısmı alakadar ediyor (+18 1-2 cümle mevcut) 10 Nisan 2012 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Bu irtica yahu. Mevlana'dan mı kast etmiş acep Yorum bağlantısı
Recommended Posts