Hüseyin Matur 31 Ekim 2012 Paylaş 31 Ekim 2012 Kırmızı şeritler sadece yuvarlakların etrafında durursa daha güzel olur. Ortadaki fazla geldi bana. Birde öndeki krom parça aracı sıradan göstermiş. Paçalıklar zaten facia. Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak 1 Kasım 2012 Paylaş 1 Kasım 2012 Aynen abi ortadaki banada fazla gibi geldi ayrıca halı paspas takımları var ben aldım yakında eklerim çok güzel istediğin zaman halının çıt çıtları var plastikten ayırabiliyorsun havuz gibi kalıyor.Yağmurda çıkartıyorum halıları lastikleri bırakıyorum gayet kullanışlı onlardan alıp koysan gayet güzel olur.En çok gözüme batan o oldu onun haricinde göğüslükteki kırmızı hariç mükemmel. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Kasım 2012 Yazar Paylaş 1 Kasım 2012 (düzenlendi) Sağolun arkadaşlar, ortadaki kırmızı şerit bazen benimde dikkatimi çekiyor, bazen de hoşuma gidiyor, aracın içindeyken daha farklı durmakta, koltuklarla uyumu da iyi, ama dursun bakalım, fazla gözüme batarsa çıkarırım, nasılsa çıkarması kolay Bu arada paçalık şart, Ford yandan kaportaya ve arka kapı altına taş fırlatmada 1. dir, bu konuda hala özürlü durumda, o yüzden özellikle ön paçalık bana şart, çamuru bırak boyayı zedeliyor resmen, arkaları arkamdan gelenler için taktım, ralli stayla oldu gibi, kısaca bizim yollarda pu paçalık şart, şehir içinde tamamda uzun yolda bunsuz olmuyor, özellikle ben şantiyeye gidiyorum, giriş çıkışta o gıcık kırmızı çamuru yıkamak harbi dert, şimdiyse paçalıklara su tutmam yetiyor, uzun yolda da yağmurlu havada kapı yanlarında oluşan ve silmeden asla çıkmayan (basınçlı suyla bile çıkmıyor meret) o gri renkli çamurumsu tabaka bu paçalık sayesinde çok azalıyor. Orta ızgara ghia ızgarası kardeşim, birton para saydık çıkarmamda çıkarmaaam 1 Kasım 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Kasım 2012 Yazar Paylaş 1 Kasım 2012 Aynen abi ortadaki banada fazla gibi geldi ayrıca halı paspas takımları var ben aldım yakında eklerim çok güzel istediğin zaman halının çıt çıtları var plastikten ayırabiliyorsun havuz gibi kalıyor.Yağmurda çıkartıyorum halıları lastikleri bırakıyorum gayet kullanışlı onlardan alıp koysan gayet güzel olur.En çok gözüme batan o oldu onun haricinde göğüslükteki kırmızı hariç mükemmel. Vayyy güzele benziyor, benimkiler resimdeki gibi siyah paspas, yıkasanda anında bu şekilde beyazlaşıyor, senin sitil güzel, bende uzun zamandır ne alsam diye düşünüyorum zaten, sen resim - link eklede hemen bakayım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Kasım 2012 Paylaş 1 Kasım 2012 Vayyy güzele benziyor, benimkiler resimdeki gibi siyah paspas, yıkasanda anında bu şekilde beyazlaşıyor, senin sitil güzel, bende uzun zamandır ne alsam diye düşünüyorum zaten, sen resim - link eklede hemen bakayım Lastik parlatıcılar paspasları ilk günki haline getiriyor ama öncesinde güzel bir yıkama şart.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Kasım 2012 Yazar Paylaş 1 Kasım 2012 Lastik parlatıcılar paspasları ilk günki haline getiriyor ama öncesinde güzel bir yıkama şart.. Hımm, bir ara ucundan denemiştim, peki ayak basınca eski haline ne kadar zamanda dönüyor? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Kasım 2012 Paylaş 1 Kasım 2012 Hımm, bir ara ucundan denemiştim, peki ayak basınca eski haline ne kadar zamanda dönüyor? Tamamen kurumasını beklersen yeni paspas nekadar sürede kirleniyorsa o da okadar sürüyor.. Hele bastıra bastıra arap sabunuyla yıkarsan on numara olur Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Kasım 2012 Yazar Paylaş 1 Kasım 2012 Bu yaşta paspas çitileteceksin yani neyse alışkınız onuda yaparız :D 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Kasım 2012 Paylaş 1 Kasım 2012 Bu yaşta paspas çitileteceksin yani neyse alışkınız onuda yaparız :D Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Kasım 2012 Paylaş 1 Kasım 2012 1 hafta yağmurda fiesta kullan hocam, ön tekerden ön kapı koluna çamur sıçrayınca en genişinden takarsın paçalığı Güzel olmuş abi güle güle kullan Lada samara'm vardı zamanında, arka tekerleğin attığı çamur tamponun arasından arka cama fışkırıyordu. Ama yine de paçalık takmadım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım 2012 Yazar Paylaş 2 Kasım 2012 (düzenlendi) Aynen, paçalık= çamurdan, taştan koruma ve ilave iman gücünü arttırma fonksiyonu yüzünden şart azizim Mehmet, etme eyleme, hatırlatma şu Oz ları bana, bak virüs tetikte, tetikleme şunu 2 Kasım 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım 2012 Yazar Paylaş 2 Kasım 2012 Hayırlı olsun, resim varmı resim ? Fiyatıda düşümüş sanırım, kaç liralarda şuan, şimdi rastgele baktım, 1500 kaat gibi nette var. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım 2012 Yazar Paylaş 2 Kasım 2012 Şimdi gördüm resimleri, fena durucak arabanda, hayırlı olsun, yılbaşından sonra bende planlamaya alayım şunları Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak 3 Kasım 2012 Paylaş 3 Kasım 2012 Ali abi bendeki paspaslar bundan http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=1241#. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Kasım 2012 Yazar Paylaş 11 Kasım 2012 Sağol, değerlendireceğim hemen Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Kasım 2012 Yazar Paylaş 11 Kasım 2012 (düzenlendi) 6J/15 4X108 ET52.5 15" ona göre (bu maks et değeridir), et değeri en az 35 en fazla 52.5 olmalı Süperturizmo WRC 15" galiba ET37 idi 11 Kasım 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Ali kardeş benim Ozları satayım sana 16'' ST jant takma düşüncem var.Model, renk dışında yukardakinin aynısı 15''.Superturısmo gt. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Kasım 2012 Yazar Paylaş 13 Kasım 2012 (düzenlendi) 16" fazla gelir bana, hem beyaz lazım, benim arabanın renginde süper duruyor, teklifin için sağol, bu arada bende boş durmuyorum, malum kış geldi, boyayı korumaya almak lazım, şunları aldım yarın hava müsait olursa işe girişeceğim. (Mavi şey eldiven bu arada) 13 Kasım 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2012 Yazar Paylaş 14 Kasım 2012 (düzenlendi) Bugün üsttekileri uyguladım, özellikle srp bayağı kol kası yaptırdı, kil pek işe yaramadı, nerdeyse kirlenmedi bile, tek tük boya yüzeyinde pütür vardı 25 gr. kil fazla bile geldi, yalnız colli 915 iyiymiş, bu katı wax bitmek bilmiyor, herhalde 4 sene yeter bana Resimlerden pek anlaşılmasada harelenme nerdeyse yok gibi, zaten tek tük hafiften vardı oda görünmez oldu sayılır. 14 Kasım 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 15 Kasım 2012 Paylaş 15 Kasım 2012 (düzenlendi) Bembeyaz Oz wrc jant istiyor, dili olsa da konuşsa Benim araca olurmu sence beyaz jant ? 15 Kasım 2012 tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Kasım 2012 Yazar Paylaş 16 Kasım 2012 Gümüş renkte beyaz olabilir aslında, bizde gümüş gri bir mazda pikap var, jantlar beyaz, fena durmuyor hani... Şunun gibi Bugün canım sıkıldı, sanayide dolanırken oto döşemeci gördüm ve aklımda olan bir eksiği daha hallettim, arabanın taban halısının aynısı vardı, biraz aldım ve arka koltuk sırtlarını kapladım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Güzel olmuş Ali abi.Emeğine sağlık.Colli 915 sana ne kadara mal oldu abi. Bende wax atmayı düşünüyorum da önerir misin? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Kasım 2012 Yazar Paylaş 16 Kasım 2012 (düzenlendi) Çok iyi ve bitmek bilmiyor, hani ayakkabı cilaları olurya, sert ama bezi sürünce eriyen, aynı o tarz, pad i hafiften sürtüp boyaya yayıyorsun, hemen kuruyor, fazla bastırmadan mikrofiber bezle parlartıyorsun, bana 95 kaada mal oldu, başka şey almam artık, bu 4 sene rahat gider bana, arabaya kil uyguladım, sonrasında yıkadım ama baktımki koruma hala etkin, su durmuyor boncuk oluyor, 6 senedir nerdeyse her ay wax yaptığımdan tabaka bayağı kalınlaşmış sanırım, neyse ben memnunum tavsiye ederim. 16 Kasım 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Koltukların 10 numara olmuş Cihangir, bir de motor olaydı ön kaputun altında da koltukların havasını tamamlayaydı. Jantlar çok uyduruk, düdük gibi. Ben olsam 16 yaparım ,işte o zaman araban tamamlanmış olur. Hoş 68 bg ne kadar döndürür o jantları bilemem ama arabaya yakışacak olan min 16 inç Sana şöyle Fiat'ın T-Jet'i gibi 150'lik bir motor lazım ki koltukların yanal tutunmasının hakkını verebilsin Cila da güzel olmuş valla arabana güzel bakıyorsun, senin araban alınır gel 14.750 TL hemen notere gidek ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts