İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hayır Denim olacak, biliyorsun özel renk ve sadece bu renkte on göğüste mavi, öyle tırt gri değil hehehe ... :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)

Tucson yalıtımı iyi ,19 janta rağmen konforsuz değil, takur tukur değil. Güzel yapmış adamlar , ama fazla yakıyor , onu bilerek almak lazım. 10 litrenin altına inemedim şehir içinde. ( hafif şehiriçi)

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hayır Denim olacak, biliyorsun özel renk ve sadece bu renkte on göğüste mavi, öyle tırt gri değil hehehe ... :)

Ben de colarado kırmızı diye bir konu açayım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Tucson ve crv testlerini izledim ancak crv deki zf şanzıman için mükemmel ötesi diyemediler. Kararsız kaldığı durumlar oluyor. Hyundai bu işi becermiş direksiyon ısıtması yeter ancak honda da yine yalıtım konusunda olumsuz yorumlar almış açıkcası 155 bin para vereceğim yalıtım iyi olmayacak yakarım o aracım. Bizde jazz var 2013 yalıtım o kadar kötü ki anlatamam her şey motor şanzıman değil japonların biraz daha global düşünmesi lazım. Biraz doluyum yalıtım konusunda japonlara

Jazz a baktım, berbat söze gerek, yok eski tas eski hamam, yalıtım benim için önemli crv yi surmedim, öyleyse is değişir, tuscona da bakıyorum, genel olarak daha iyi dendigine göre vardır bir şeyler, yakıt fena ama dediğiniz.kadar iyiyse bazı şeyler gözardı edilebilir, baktığım tuscon boştu, en.dolusunada bakmam lazım anlaşılan, ben sunu tam.inceleyim en.guzeli, yalniz tipi güzel crv den , motorda az yaksa yada 1.6 dizel olsa keşke.... tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Fiyatı iyi vallahi, elite in 95600 liralık olanı bile olacak gibi sanki himmmmm.....

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Tucsonu otomatik alırsan 4x4 özelliği geliyor hem otomatik hem 4x2 versiyonu yok. 4x4 den dolayı fazla yakar diye tahmin ediyordum ki teknik verilere bakınca yanıldım. 4x4 otomatik in şehir içi yakıt tüketimi düzüne göre daha azmış düz 4x2 9.8 otomatik 4x4 şehir içi 9.2 ayrıca 4x4 normaline göre sadece 80 kg ağır arada çokta bir fark yok. En fulu 114 bin tl gözüküyor

4x2 ler klasik otomatik ondan çok yakıyor. 4 çeker ister istemez fazla yakar. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

incelemeye devam, tusconu almışken elite plus almak lazım, sadece elitte güzel ama bunda şerit takip yok, akıllı cruise yok,bunlardan feragat etsek fiyat fena değil, ama full olması daha iyi, şu kredi olmasaydı çırasını yakmıştım, hay Allah, sabır sabır...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bu sabah eşim ile gidip kullandık Tucson'u. Yaklaşık 15 kmlik Gebze şehir içi, şekerpınar ve çayırova E5 üzerindeki toplam tüketim 9.2 litre.

İç plastik trimleri çok sert ve sanırım bir yaz geçirsin başlar gacırtılar.

Vites geçişleri belli belirsiz, koltukları çok sert

1500d.d. ile 7. viteste 100km hızla gitmesi şehir dışında düşük yakıt tüketimi demek,

Ara hızlanma normal modda sakin, dip gaz yapınca anlık tüketim 30'litreye vuruyor ama keyfi hızlanıyor,

Sprt modda araç deliriyor,

Şerit takibi güzel, kör nokta tam istenen yerde uyarıyor, esp testi yapmadım. Oda iyidir illaki.

Araç 4700km'de ve arka bagajdan gacırtılar gelmeye başlamış.

Gırtlak dolu olanı 109'a bıraktı satıcı. Plakalı sıfır olan bastırısam 105 veya daha aşağı olabilir.

Kararım: Land yerine Liberty ile gitseydim şu an aracı almıştım-k. Rize'li bi amca serviste demişti; Kıçı landa değen başka araca binemez diye..Haklıymış. Sonraki hedefim Sport inşallah

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu sabah eşim ile gidip kullandık Tucson'u. Yaklaşık 15 kmlik Gebze şehir içi, şekerpınar ve çayırova E5 üzerindeki toplam tüketim 9.2 litre.

İç plastik trimleri çok sert ve sanırım bir yaz geçirsin başlar gacırtılar.

Vites geçişleri belli belirsiz, koltukları çok sert

1500d.d. ile 7. viteste 100km hızla gitmesi şehir dışında düşük yakıt tüketimi demek,

Ara hızlanma normal modda sakin, dip gaz yapınca anlık tüketim 30'litreye vuruyor ama keyfi hızlanıyor,

Sprt modda araç deliriyor,

Şerit takibi güzel, kör nokta tam istenen yerde uyarıyor, esp testi yapmadım. Oda iyidir illaki.

Araç 4700km'de ve arka bagajdan gacırtılar gelmeye başlamış.

Gırtlak dolu olanı 109'a bıraktı satıcı. Plakalı sıfır olan bastırısam 105 veya daha aşağı olabilir.

Kararım: Land yerine Liberty ile gitseydim şu an aracı almıştım-k. Rize'li bi amca serviste demişti; Kıçı landa değen başka araca binemez diye..Haklıymış. Sonraki hedefim Sport inşallah

Git birde CRV dene de yorumlarını alalım, dikkat et arkada yayılırken uyuma :) Tuscon için yorumun tırt demekki, gıcırdama dökülme olamaz o fiyata, o paraya çıkınca insan biraz daha kalite istiyor açıkcası, tusconun içi bana basit ve sıkıcı geldi, siz övünüz diye bakayım diyorum ama her baktığımda beni rahatsız eden bir his doğuyor, fiyatın uygun olması boşuna değil sanırım, bu arada bu tür araçlar bence dizel alınmalı, benzinli çekmesi için ya çok yakacak yada BMW gibi teknoloji harikası motorları olacak...

yeri geldi yazayım, konu crv tuscon oldu, tusconun koltuklar tırt, uzun yolda yorar adamı, zaten sürücü ve ön yolcu kısmı dar, bacakları biraz açınca hemen sağa sola dayandı bende, crv ise koltuk olarak ezici şekilde daha rahat, oturduğun kısımda önde en olarak alan çok daha geniş, araba bariz şekilde geniş ve ferah, cam tavanda varsa daha ileri boyuta geçiyor, ilk hissettiğim ikisi arasındaki bu farktı zaten, biri ferah ve rahat diğeri dar ve uzun yolda yoracak gibi, tuscon uzun saatler içinde oturulacak bir araç değil, ön göğüs renkleri sıkıcı tablo basit sıkıcı ve sönük, arabaının içi komple sönük, ancak krem renk alırsan biraz için açılıyor, nasıl anlatayım, BMW X1 son kasaya bindim, içi krem koltuklar kahve rengi deri idi, bu arabadaki rahatlıktan az daha iyisini crv de hissettim, oturulan alan olarak kalitede korkunç farklar yok, zaten göğüsün altına indiğinde çoğu plastik, ama kaliteli reno gibi değil, neyse durum bu...

bu arada yazmadan edemeyeceğim, biraz iyi arabalara bindiğinde mesela crv gibi kalitesi daha iyi olanlara, gidip merso a-b-c serileri bile insana farksız geliyor, arada uçuk fark yok hatta neredeyse fark yok gibi, demek istediğim biraz parayı zorladınmı alayı hemen hemen aynı gibi ve belli bir kalite eşiğini geçmiş oluyor, mersoda farkı hissetmek içinse 300 bin liralara çıkmak lazım, yada 2. el alacaksın, bu araba seçme ve alma işi git gide dahada zorlaşıyor, bütün markalarda fazla bir fiyat artışı var, kalitesi düşük olanlar az daha iyi duruma, yüksek olanlarsa alt modeller çıkararak eski kalitelerinden ödün verir hale gelmişler, geçen komşum 145 küsür kaat bayılıp clk180d aldı, arabada kalite aman aman değil, motor reno iyi ama bildiğimiz normal motor, hacim yok beni vursan o parayı o arabaya vermem, ama gidip merso diye alıyor millet, acaip bir durum var nasıl iş bu yahu...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Kaşkayi yi beğenmedin araba 3 yıldır sınıfının en iyisi seçiliyor abi :)

ne açıdan seçildiğine bakmak lazım, ben sadece dışardan baktım, kapıyı açıp baktım  binmedim bile, içi zaten x-trail ile aynı, baktım küçük anında x-traile geçtim, hatırlarsan bende 1-2 senedir sürekli kaşkay en güzeli alacağım vs. diyordum, gidip görünce olay değişiyor, bu suv lar genelde kabin hacmi olarak hep aynı gibi, baktığım araçlarda beni tatmin eden bmw x1 (x3-x5 e bakmadım zaten hayal, x3 bile hayaldi ama en alt diye baktım işte) ve CRV oldu, kaşkay-xtrail-tuscon-tiguan bunlar bariz daha dar ve daha düşük kalitede, yeti ise şirin geliyor ve fiyatı uygun, benim hissettiğim bu, aldığı ödüle kaç sattığına falan bakmam ben, beni tatmin edecek, etmiyorsa yallah :)

tıpkı mondi de mondi derken bir anda kendimi passat alacak halde bulduğum gibi (bunda 1.4 tsi motorun gücü ve ekonomiside etkili oldu, ayrıca 10 sene kullanmayacağım 2. elde önemli artık) önce crv ye binmenin etkisi ile tabii, x-trail crv den açık ara daha kalitesiz kabine sahip, keza kaşkayın şansı zaten olamıyor, ben resimlerden gördüğüm cafcafa kapıldım, dışardanda heybetli, ama gidip içine binince bumudur diyorsun, araba dar, ölçülere bakma, fiestada ne hissediyorsam bundada onu hissettim, koca bir darlık hissi, rahat olacaksın arabada...

istediği kadar ödül alsın bu konular Money Talk bence, baksana hepsi ödüllü, kaşkay tutuluyorsa nispeten ucuz olması, 1.6 dizel olması, heybetli görünüm vs. den alıyordur, bende hayal kırıklığı oluştu, bindinmi bilmem ama dolu bir crv ile arasında dağlar gibi fark var, kulanmana gerek yok, sadece git üst seviye sunrooflu bir crv nin sürücü ve arka kısmına yayıl sağa sola dokun kurcala, uzun saatler bu aracı kullandığını düşün, git birde x-traile bin aynısını yap sende bana hak vereceksin, crv 150 kaat hakikaten pahalı ama asla ne tusconla nede kaşkayla aynı fiyatta olmamamlı, fark var arkadaş....

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Eski kasasına bindim bir kaç kere 1.6 dci 130 hp almak isterim benim beklentileri karşılıyor ama benim önceliğim yeti ve reno captur. Capturun sökülebilen koltuk kılıfları ve standart ptc header özelliği Eskişehir için büyük avantaj

hele eski kasası, konsol Dacia kılıklı, anında elendi, duster gibi araba...

Sen bilirsin tabii, renoyu sevmem, gelişiyor ama içi hala tırt, kalitede düşük bana göre, yeti daha kaliteli hele üst donanım olursa, yeti benim için diğerlerini alamazsam bir alternatif, nispeten ucuz, dizeli var, donanım güzel, yakıt az şanzıman iyi (artık düzelmiştir sanırım) geniş değil ama orta halli, hanım sürer :) crv yi alırsam zaten hanıma vermem  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Abi 2. Elde makyajlı kasa 70 bin civarı orta paket dizel dsg yeti var en azından buna rotanı çevir. Yine makysjlı kasa yetinin otopark testini izle aşırı derece övüyorlar. Artık yalıtım o kadar iyi olmuş ki kapıyı kapatırken zorlanıyorsun diyorlar. İçerdeki hava kapıyı zorluyor diyor resmen hava sıkışıyor dediler di :)

yeni kasa içinmi diyorlar?

yeti güzel, alınabilecek ilk araç benim içinde o, sadece az küçük ve bagajıda öyle ama idare eder, bunun dışında seviyorum bunu, satıcaya bastım fırçayı oda kabul etti, tiguan yüzünden dizeli gelmiyormuş :) neyse 2. eli uygun harbiden  :good1:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Evet abi yeti makyajlanırken yalıtımda iyileştirme yapılmış ayrıca süspansiyonlarının da oldukça övdüler yine yakıt tüketimi oldukça makul

Vallahi bayağı hayıflandım, neden dizel yok diye, dedim vw tan geldim, inadına ahanda almıyorum sizin benzinliyi, dizel isterim dedim  :D  en son makyaj yiyecek dizelide gelecek dediler :)

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

captur fiyatı uygun 78e dizel suv , gayet iyi. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

captur fiyatı uygun 78e dizel suv , gayet iyi.

Reno kurtarmıyor kardeş, yetiyi tercih ederim mesela....
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Cihangiroğlu;

2005 olanı dahi yormuyordu Crv'nin. Şimdiki aracım ondan bir tık önde, eminimki yeni Crv çok rahattır, kullandığım mesafe 300 metre civarı olduğundan yorum yapamam ancak, 150.000tl verecek olsam 2013 land alırım veya Sport alırım.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Ali abi, hevesini kirmak istemem ama CRV'yi sehir disinda kullanmadan alma ( 100+ km/h ).

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Denim nedir abi,kotçumusun sen  :D  Kaç onz bu renk  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Denim nedir abi,kotçumusun sen  :D  Kaç onz bu renk  :D

Jeans Blue kardeş, boşa kıskanma  :D

Ali abi, hevesini kirmak istemem ama CRV'yi sehir disinda kullanmadan alma ( 100+ km/h ).

Bildiğin varsa yaz kardeşim, nesi kötü, pişman olmayayım sonra :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Cihangiroğlu;

2005 olanı dahi yormuyordu Crv'nin. Şimdiki aracım ondan bir tık önde, eminimki yeni Crv çok rahattır, kullandığım mesafe 300 metre civarı olduğundan yorum yapamam ancak, 150.000tl verecek olsam 2013 land alırım veya Sport alırım.

land la uğraşamayız kardeş, dingiliz staylayı sevmem zaten  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ne yani bizde Black'mi yazalım şimdi.  :D

Heeç...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Heeç...

Hüseyin abi sizin konu başlığı "üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun" olsa güzel olmaz mı? :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...