İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

1.6 turbo niyetim, crv gölcük şehir içi 7 litre. Fabrika verisi ile maalesef denk tutmuyor, yaşam alanı cvr, ama teknolojik alt yapı tucsonda epey ileride

alt yapıdada çok fazla fark yok gibi, ben arazide hiç kullanmaycağım zaten, bunlar zaten arazi aracıda değil bence, yalandan arazi, istediği kadar süslesinler, kırılır gider bunlar heleki hunday  :D  süslü arazi görünümlü asfalt aracı, arazi diyorsan LandCruiser alacaksın aga  :biggrin:

sadece konfor genişlik ekonomi güç ve donanıma bakıyorum, gayet iyi fiyat olarak tuscon full dolu gdi turbo benzinli 132 kaat, crv dizel premium 4x4 134 kaat, bu paraya dizeli seçerim ben :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

aslında tip olarak aralarında uçurum yok, zevk meselesi, ama biri Hooooondaaaaa ve daha verimli dizel (1.6 ve vergisi düşük 160 hp. motor) motor daha iyi şanzıman ve hiç şansın yok,çok daha iyi kabin içi malzemeyle geliyor, tuscon için eh işte derim, crv içinse Bmw x1 le aman aman fark yok diyebilirim, ayrıca tusconun sadece cam açma düğmeleri bile elenmesine yeter benim için  :i-ih:

https://www.youtube.com/watch?v=UtZWvAsE3CY

tip i30 dada var ama binip kurcalayınca pehh diyip iniyorsun, hunday hala kalitede eksik ve daha emek yemesi lazım, az daha zorlasa olacak ama iş...

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek
(düzenlendi)

Büyük bagaj köyden dolu dolu dönmek demek  :)  Passat variant sana yakışır abi  :flowers:

tarihinde Yasin Mümin Şimşek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

tucson çok güzel. 

güzel derken sadec zevk meselesi, diğer açılardan bence deme, hele binip kapıları kapatıp arabayla başbaşa kal ve arkayada otur, bakalım ne diyeceksin, güzelce kurcala ve dokun ayrıca yayıl, sonra yorumunu tekrar alalım, crv nin yanında tuscon kaşkay gibi, kalite düşük.

Büyük bagaj köyden dolu dolu dönmek demek  :)  Passat variant sana yakışır abi  :flowers:

o zaten süperb olmaz ise en başta, TSİ-dsg-hayalet gösterge ve Comfort donanım, özellikle comfort sonradan VAG yapacağız highline yapacağız  : :D tabii maliyete bakar, aynıysa direk en üst donanım, dizel almam D snıfında, çok fiyat farkı var :)

tek sıkıntı acaba station değilde sedanmı alsam, çünki bu arabayı 10 sene kullanmayacağım, 2. elde önemli oluyor bu durumda...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Abi vw forumlarında olmadık sorunları vag com ile hallediyorlar.Tam senlik.Stop farlarını % li dilimler olarak parlaklığıyla oynayabiliyon daha nice şeyler  :D

Hemen satma konusunda tabiki station bizim ülkemizde ağırdan gider.Sana yetecekse sedan, bence sedan olmalı satış açısından pratiklik ve ağırlık bakımından fark yaratır diye düşünüyorum  :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Abi vw forumlarında olmadık sorunları vag com ile hallediyorlar.Tam senlik.Stop farlarını % li dilimler olarak parlaklığıyla oynayabiliyon daha nice şeyler  :D

Hemen satma konusunda tabiki station bizim ülkemizde ağırdan gider.Sana yetecekse sedan, bence sedan olmalı satış açısından pratiklik ve ağırlık bakımından fark yaratır diye düşünüyorum  :)

Bende aynı düşünüyorum, satarken kolaylıkta sedan, ayrıca sedanında bagaj dev zaten, neyse hayırlısı artık :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

güzel derken sadec zevk meselesi, diğer açılardan bence deme, hele binip kapıları kapatıp arabayla başbaşa kal ve arkayada otur, bakalım ne diyeceksin, güzelce kurcala ve dokun ayrıca yayıl, sonra yorumunu tekrar alalım, crv nin yanında tuscon kaşkay gibi, kalite düşük.

o zaten süperb olmaz ise en başta, TSİ-dsg-hayalet gösterge ve Comfort donanım, özellikle comfort sonradan VAG yapacağız highline yapacağız  : :D tabii maliyete bakar, aynıysa direk en üst donanım, dizel almam D snıfında, çok fiyat farkı var :)

tek sıkıntı acaba station değilde sedanmı alsam, çünki bu arabayı 10 sene kullanmayacağım, 2. elde önemli oluyor bu durumda...

Yumuşak plastik yok tamam, ama kalite iyi bence, işçilik temiz. Donanımlar da çok iyi.  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Tucson güzel güzel. Crv nin de zf şanzıman ve motor olayı çok güzel. Ama Tucson öyle böyle dolu değil. Direksiyon ısıtma bile var, güvenlik donanımları, şerit takip vs süper çalışıyor. Otopark incelemelerinde bayağı beğenildi

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Tucson güzel güzel. Crv nin de zf şanzıman ve motor olayı çok güzel. Ama Tucson öyle böyle dolu değil. Direksiyon ısıtma bile var, güvenlik donanımları, şerit takip vs süper çalışıyor. Otopark incelemelerinde bayağı beğenildi

İlle tuscon yani  :D  hadi öyle olsun sizimi kıracağım, zaten şuan alacağım yok, alana dek ne modeller çıkar  :biggrin:

Bu arada Fiesta alayını döver  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

dct vites de çok yumuşak çalışıyor ses falan yok. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

baktığım tuscon boştu belki full olanı mondi gibi farklıdır, neyse büyük konuşmayayım belki özellikler açısından cezbeder, yalnız diğeride dolu bunuda hesaba katalım, motor şanzıman süper.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

1.6 dizel motor olsa başka bir şey aramazsın. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

1.6 dizel motor olsa başka bir şey aramazsın. 

ne yazıkki yok, ilk etapta beni rahatsız edenler, direksiyonda elle vites değişimi yok, 1.6 turbo benzinli benim gibi uzun yolcular için çok yakıyor, 10 lt. kabul edilemez, şehir içinde dahada artıyor 14 leri buluyor, plastik kalitesini sevmedim, takip sistemleri çokta düzgün değil, elbette bunlara güvenip arabayı salmıyoruz, beni esas rahatsız edense arabaya bindiğimde şöyle bir bakıyorum önüme, sıkıcı ve nispeten kalitesizlik var, istediği kadar donanım olsun bu oluyorsa almam, benim için biter, sonuç olarak benzinlisi ekonomik değil, şanzıman dur kalklarda sarsıntı yapıyormuş, olmadı bu, dizeli pahalı ve hala çok yakıyor, dışardan tip fena değil, ama yine diyorum içeri binipte crv den sonra buna bakınca hayal kırıklığı yaşadım, tıpkı kaşkayda yada x-trailde yaşadığımın aynı, bu daha geniş ama bunun dışında tuscon daha kötü geldi, yok aga açmadı beni bu, göstegeler fazla sadeci klima kısmı güzel ama sanki çok daha lüks bir araçtan söküp buna takılmış gibi, benim için ilk intibada önemli sevmedimmi sevmem, bu arabayı sevemedim...

aynı paraya kesinlikle daha kaliteli daha ferah dizel ve ZF şanzımanlı crv yi daha çok sevdim, yok kardeş tuscon:

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Crv'nin dizeli çok pahalı, aslında istediğim araç oydu. Tucson da bana pek güzel gelmedi. Dışı iyi de içinde olmamış bir şeyler var. Yeti F/P olarak alınası ama bana alçak geldi. Tiguan'ı deneme fırsatım oldu ve onda karar kıldım. 150 beygir güç her şeye değer...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Gırtlak dolu tucson 110 kaat, gırtlak dolu crv 155 tl

İki araç ta 4x4 özelliğinde patates. İlk 5 saniye çıktın çıktın yoksa işin yaş. Tucson da iyi olan 5 yıl garanti. Benim gibi adama şart :).

Bende henüz ciddiye bindirmedim. Land ile ilgili iki proje daha var. Onlar da bitsin bakalım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Gırtlak dolu tucson 110 kaat, gırtlak dolu crv 155 tl

crv dizel, şanzıman  manyak, kalite açık ara daha fazla, gırtlak dolu olan crv de olmayanlar nedir? benzinli tuscon çok yakıyor hemde çook, şanzıman açmadı beni,arabada detaylar güzel değil, ön kısım kalitesiz, hele benim gibi sağını sürekli elleyen kurcalayan birine göre değil, bana zevk heyecanda vermedi bu, üzgünüm aga, sevmedim, gırtlak doluda diğeri boşmu, ikisinide bindim, sürmedim, ama görünen bariz kalite düşük tusconda, ne yapayım yani :)

yalnız 1.6 dizeli olsa o zaman fiyat avantajıda acaip oluyor, bu arada CRV nin 150 binlik fiyatıda harbiden fazla, tamam sevdim ama bunuda kabul etmem zor, bu arada tusconuda incelemeye devam ediyorum, evet boş araba değil, kötüde değil, çok yakmasa diğer malzeme kayıplarını göz ardı edebilirim gibi, teybi orta konsoluda pek açmadı beni ama bu durumda ikisini kıyaslarsak denge kurulacak gibi, bu arada Tuscon tip olarak crv den daha güzel, özellikle arkası, tusconu sildim diyorum ama yakıtı uygun olsa ikisini harmanladığımızda sanki fiyat ve dış görünümüde hesaba katarsak tuscon galip gelecek sanki, yahu amma zormuş araba seçmek  :D

Mazda cx5 e bakacağım, uygun bir anda bakmak şart oldu. cx5 kaç para?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hyundai müşteri test aracı 8 litre. Crv ile aynı. Hyundai turbo benzinli ile iyi çıktı. Vites geçişi yok cvt gibi.

Cx5, mutlaka dene

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Crv'nin dizeli çok pahalı, aslında istediğim araç oydu. Tucson da bana pek güzel gelmedi. Dışı iyi de içinde olmamış bir şeyler var. Yeti F/P olarak alınası ama bana alçak geldi. Tiguan'ı deneme fırsatım oldu ve onda karar kıldım. 150 beygir güç her şeye değer...

yetide bunların yanında eksik kalıyor ama f/p olarak iyi, fiyatı özellikle, tusconun içi kalitesiz, beni esas iten şeyde bu, hevesimi kaçırdı resmen.

Hyundai müşteri test aracı 8 litre. Crv ile aynı. Hyundai turbo benzinli ile iyi çıktı. Vites geçişi yok cvt gibi.

Cx5, mutlaka dene

cx5 in içi hepsinden güzel geldi gözüme, bakmak lazım tabii, resimden anlaşılmıyor, kaşkay gibi resme kanıp gidip bumudur demekte var :)

x-trail bile tırt çıktı yahu...

aboooo CX5 bitirdi beni, liste dışı, yandan Tuscona benziyor...

2.0 benzinli 160ps  4x4  146 binden başlıyor 

2.2 dizel 175 ps 4x4  215 binden başlıyor   :shok:  :shok: 

fiyatına baktınmı sen Servet kardeş, bu ne  :D 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Cx5 biraz yüksek, dizel almam sanırım bir daha

bu gidişle bende benzinli alacağım, hem fiyatlarda uçtu ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

konu araba konusundan :D moderatörleri  takip istiyorum araç testi konuusuna dönmüş :p :P :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

He valla, neyse konuya dönelim, neydi... Fiesta uberdir, alayını döver diyorduk :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

hala şu hatalı başlığı düzeltmediler, sayın modolar, başlık DENİM MAVİ FİESTAM değil BENİM MAVİ FİESTAM olmayacak mıydı?

Lüffen düsgün Türkçe konuşalım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...