Ali Elöver 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Ahanda bittin sen, dur geleyim, zıpkın ve torpillerimi arabaya taktımmı oradayım Tel neydi senin, kendini imha etmiş bulamıyorumda özelden alayım... Gelmeyen ne olsun? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Ahanda bittin sen, dur geleyim, zıpkın ve torpillerimi arabaya taktımmı oradayım Tel neydi senin, kendini imha etmiş bulamıyorumda özelden alayım... yazayım istersene abi kolaylık olur ıstersen Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Gelmeyen ne olsun? Ajan simit gibi içine girmesin Ali abi dikkatli ol. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Ajan simit gibi içine girmesin Ali abi dikkatli ol.Ben onu mikronlarina ayirmiyim de ajan Simit gibi [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Gelişmeleri bekliyorum tv'de akşam 19.00'da haberlere çıkarsınız artık. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Hala ses seda yok. 911 i arasak mı :d ilkay abi tam yazıyordum sen yazmısın ne oldu birbirlerini yemeklemi uğraşıyorlar acaab yada başka bomba mı cıkacak meraktayoz 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Hala ses seda yok. 911 i arasak mı :D 911 az kalır 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 (düzenlendi) Ali eltopuklarkaçaraziyeuyar yine kayıp 20 Temmuz 2015 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Son ulaşan bilgilere göre kendisini excel tablosuna dönüştürmüş biryere pısmış. : d Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Elöver, ctrl alt delete yaptı kesin 3 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Bence printera yolladı Peşinede fotokopi çeker Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2015 (düzenlendi) Muahhah, Elover destroyed [emoji16] Evet sonunda kavuştuk, kucaklastik Baktimki arabaları ağaçların altına gizlemis saklanıyor, ifadesini aldım Şaka bir yana en sonunda bulusabildik, şükür, tabii hemen araba mevzusuna daldık, baktimki merso cillop gibi kiyamadim havaya ucurmaya Kısa bir test surusunden sonra yayvan ve mutlu bir gülümsemeyle testi tamamadik, tabiki klasik sonuc değişmedi, merso yine baba araba çıktı Kazasız belasız kullanır inşallah, cillop gibi araba, daha yeni gibi maasallah ... Jipcigide kontrol ettik, tabii mersodan sonra pek sarmadı, karşılıklı muhabbetten sonra dostca ayrıldık, sanırım benim Fiesta yi da sevdi gardaş, über olduğuna inanmıştır artık Ahanda gayet mutlu ve mesutuz..... 20 Temmuz 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2015 (düzenlendi) Fiesta Merso Spo aynı karede, o esnada Elover arabadan atlayıp tarlaya kaçmıştı, kapısı açık kalmış.... Merso harbiden rahattı, tam uzun yol keyif arabası, hızını aldıktan sonra sağlam gidiyor harbiden, cillop gibi... 20 Temmuz 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2015 (düzenlendi) Ne çok dusmanim varmış anladım, hepiniz beni yoketsin diye beklediniz ama olmadı, birlikte Voltrani oluşturduk, alayinizin ensesindeyiz artık, özelliklede Ilkay, sen bittin sırada King var, forkliften dusmuse dönecek, ctrl delete haaaaaa, hard formata hazır ol sen 20 Temmuz 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Sanki son yazilar ali elover abi yazmis gibi☺☺☺☺☺ 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Ali Androidoglu isimli trojan yazilim Cybrdyne Skynet e siparis verdigi Cyborg kostumuyle geldi, kiyamadim yok etmedim masraf etmis yaziktir turunun ilk ornegi. Mercedes i kullandi, hayatimin deneyimi ben arabaya degil fort isimli esege bimiyormusum aslinda mahvoldum ben nasil artik 100 bg eksik dandik Fiestaya binicen diye mizmizladi dedim uzulme. Ahanda resmi aglarken. Diger resimler, Ali Mercedesseveroglu hasta oldu Sportage ile gezdi, Clk ya bindi Fort allah belani versin demeye basladi. Sonunda kiskanip arabami tasla cizmeye calisti. Bakti kalite araba Mercedes carpti ama kaputu ezildi radyotoru delindi. 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2015 (düzenlendi) Zuhahah.... Spo 'nun motor beni benden aldı resmen, harbi tam gitmiş o arabaya Merso güzeldi ama, sürüş ten sonra bırak Ford a bedduayi adamlar araba yapmış dedim, direksiyon sürüş zevki farksızdı, Fiesta über bu konuda hiç eksiklik hissetmedim direksiyon açısından, bu arada senin merso hızını alana kadar biraz halsizmiydi ne 20 Temmuz 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts