Ali Cihangiroğlu 2 Haziran 2015 Yazar Paylaş 2 Haziran 2015 (düzenlendi) Laaayynn benden önce davranmışsın Ali, sis farı çizgi şeklinde yanıyor dimi ? Evet, çok hafif bir kademesi var ama 2mt. den belli oluyor, az geriden düz aydınlatıyor, ledleri acaip, minicik 2 tane led var içinde, ne tip led acaba? Harici tesisat ile aküden enerji sağlanıyor, sis farı sadece komut sinyali gönderiyor Aynen öle, aynı xenon gibi kendi hattı sigortası beyni var, aküden güç alıyor, sinyal-park ve tek sisten tetik alıyor, güç harcama durumunu bilmem ama ne ses var ne seda nede çalıştığında içerde açtığım lambaların birinde en ufak kısılma olmuyor A+++ sanırım beyin ve kabloları, metal gövdeli 2 Haziran 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Osram kendi ledlerini kullanır daima. REflektör işinde mükemmel seviyede 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Haziran 2015 Yazar Paylaş 2 Haziran 2015 (düzenlendi) Nasıl ledse artık reflektörü hakikaten çok iyi, acaip yapmış adamlar... bu videoda kesilme çizgisi var 2:00 dan sonrası ahanda kapı kilitleme açma durumundaki tepkisi https://www.youtube.com/watch?v=_dXNd8dR5zI 2 Haziran 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Samsung chip diyor ledler için 3.5 watt 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Haziran 2015 Yazar Paylaş 2 Haziran 2015 (düzenlendi) Samsung chip diyor ledler için 3.5 watt Ledler burada görünüyor, sis kısmının ledleri... 2 Haziran 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Satamayacağın araba yapma peşindesin. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Haziran 2015 Yazar Paylaş 2 Haziran 2015 Satamayacağın araba yapma peşindesin. Yaptım bile 2 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Ledler burada görünüyor, sis kısmının ledleri... Güle güle kullan abi müthiş bir teknoloji gerçekten, bu arada ledleri bagaj lambasında kullandığım ledlere benzettim... 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Eline saglik Ali Ledoğlu, hakkaten begendim, Clk ya uygun var mi acaba 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 Eline saglik Ali Ledoğlu, hakkaten begendim, Clk ya uygun var mi acaba Sağol kardeş, senin araba listede yok, kaale almamışlar sanırım senin sisler böyle ise olmaz zaten Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Güle güle kullan süper olmuş ali abi peki ya Bizim arabalar varmı abi ? Yorum bağlantısı
Efe Özer 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Cok guzel olmus elıne saglık abı Benim arabada sisde yok tesısatda dumede, kapaklarımla cok memnunum ben 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Nezamandır aklımda olan ama ha bugün ha yarın diyip ertelediğim modu Alper in ara gazı ve sert hamlesi sonucu anında gerçekleştirdim... Ahanda Osram Led sis ve gündüz farlarım Bi-Led öcelikle sisleri söktüm, sol sis kablosu artık kullanılmayacağı için servisten bulduğum soket körleme tapası ile kapatıp şasede uygun bir yere sabitledim, beyaz renkli kapak tapa, arkasında tırnağı var sac kısma kendiliğinden takılabiliyor. kablolamalar uğraştırdı, aslında çok basit, herşey kutudan çıkıyor, kesme biçme yok, sök-tak park ve sinyallerden tetik almak için kablolara geçen özel klemensleri var, kabloya takıp penseyle sıkıp kapağını kapıyorsunuz, süper yapmış adamlar... gündüz farı modu, aynen xenon gibi yanıyor ve harbiden gündüz farı, über sis modu CZC gördüm sanki 5 kapılı araca 3 kapı koltukları takmışlar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 (düzenlendi) Güle güle kullan süper olmuş ali abi peki ya Bizim arabalar varmı abi ? Teşekkürler Senin arabada değişik sis var galiba, olmaz sanırım. CZC gördüm sanki 5 kapılı araca 3 kapı koltukları takmışlar daha bitmedi, her iki ön koltuktada yükseklik ayarı var aslında bu koltuklar 5 kapılıya göre, 3 kapılıyı sonradan uydurmuşlar o cezacı buda execution cı 3 Haziran 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 daha bitmedi, her iki ön koltuktada yükseklik ayarı var Ön koltuklardaki mandallar ne işe yarıyor abi ? araba 5 kapı Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Alim bakıyorum gene ateşlenmişsin.Bu sefer büyük virüs yedin galiba. Şaka bi yana mükemmel çalışmalar olmuş güle güle kullan inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 (düzenlendi) Ön koltuklardaki mandallar ne işe yarıyor abi ? araba 5 kapı Öne yatırıp bagaja yükleme yaparken ve koltuk arkasına deri bakım kremi sürerken yorulmadan yapmamı sağlıyor, yandaki tekeri çeviripte koltuğu yatırmakla kim uğraşacak, çek mandalı yatsın gördüğün gibi 3-5 farketmez, her ikiside öne yatıyor, bende 2 türlü yatıyor, konum ayarlı ve direk, kısaca über Alim bakıyorum gene ateşlenmişsin.Bu sefer büyük virüs yedin galiba. Şaka bi yana mükemmel çalışmalar olmuş güle güle kullan inşallah.. Çok fena aragaz aldım, zaten ayağım gazdaydı, sebeb ararken Alper al sana dedi artık antikorlarda başedemiyor, bağışıklık çöktü resmen Sağolasın bu arada, güzel oldu harbiden bakalım polis amcalar ne diyecek bu duruma 3 Haziran 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Öne yatırıp bagaja yükleme yaparken ve koltuk arkasına deri bakım kremi sürerken yorulmadan yapmamı sağlıyor, yandaki tekeri çeviripte koltuğu yatırmakla kim uğraşacak, çek mandalı yatsın gördüğün gibi 3-5 farketmez, her ikiside öne yatıyor, bende 2 türlü yatıyor, konum ayarlı ve direk, kısaca über Vay bee Harbiden tam über olmuş,abi sen yakında arka kapılarıda iptal edersin. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 (düzenlendi) Yok lazım o kapılar, spor arabamı bu, gerçi 3 kapılısıda değil ya neyse 3 Haziran 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Öne yatırıp bagaja yükleme yaparken ve koltuk arkasına deri bakım kremi sürerken yorulmadan yapmamı sağlıyor, yandaki tekeri çeviripte koltuğu yatırmakla kim uğraşacak, çek mandalı yatsın gördüğün gibi 3-5 farketmez, her ikiside öne yatıyor, bende 2 türlü yatıyor, konum ayarlı ve direk, kısaca über Çok fena aragaz aldım, zaten ayağım gazdaydı, sebeb ararken Alper al sana dedi Sağolasın bu arada, güzel oldu harbiden Keşana giderken hususi uğrayıp son haliyle bi tecrübe edeceğim haberin olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 (düzenlendi) Keşana giderken hususi uğrayıp son haliyle bi tecrübe edeceğim haberin olsun Gel abi beklerim, binde Fiesta ya dönüşün büyük olsun şunları ??? silelimde Fiesta yazalım tekrar... 3 Haziran 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Yok lazım o kapılar, spor arabamı bu, gerçi 3 kapılısıda değil ya neyse Araç konun tamamen 3 kapılı araç üzerine endeksli ama Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 Araç konun tamamen 3 kapılı araç üzerine endeksli ama Yanlış kasaya yatırım yapmış bu Ford, ben ne yapayım kardeş Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Yanlış kasaya yatırım yapmış bu Ford, ben ne yapayım kardeş Ford yaptıklarını görseydi buralarda da olmazdın abi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 Ford yaptıklarını görseydi buralarda da olmazdın abi Adamlar öğrenemedi gitti bu işi Yorum bağlantısı
Recommended Posts