Misafir 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 ben bunları görmüyorumkiiiii dolares çok yüksek yoksa siparişi geçerdik Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 anahtar tam takım, pili bile var, arka kısmını açmana bile gerek yok,çip paketin içinden çıkıyor, yukarda resminide koydum, çipi anahtarın ön kısmını açıp (susta olan kısım) yuvaya koyuyorsun, çipin yamuk alt kısmı alta gelecek, yuvanın içine dikkat edersen eğimli bir tabanı var, hemen anlarsın zaten, immo kodlamayı biliyorsundur, 2 orjinal anahtarında olmalı, yoksa kodlayamazsın, anca uzaktan kumandan çalışır. bu kısmı açmana gerek yok, pili zaten takılı bu kısmı iki ye ayır, yandan tırnakları göreceksin, onları arala ve parçayı ikiye ayır, immo çipinin yuvasını göreceksin, zaten kapağın birine takılır diğerinde yer yok abi teşekkürler connectteki cip cam tipi kömüre döndürebilirlermi Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 dolares çok yüksek yoksa siparişi geçerdik Bay dolares dahada yükselecek bence şimdiden sipariş ver Ozan... 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 ben bunları görmüyorumkiiiii dolares çok yüksek yoksa siparişi geçerdik birer tane sipariş geçsek mi abi teşekkürler connectteki cip cam tipi kömüre döndürebilirlermi abi almaya karar verrsen bana da haber et Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Nisan 2015 Yazar Paylaş 17 Nisan 2015 (düzenlendi) abi teşekkürler connectteki cip cam tipi kömüre döndürebilirlermi Tip önemli değil diye biliyorum, araba kodlasın yeter, yinede bilene sormak lazım, kesin diyemem. 17 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Tip önemli değil diye biliyorum, araba kodlasın yeter, yinede bilene sormak lazım, kesin diyemem. Ali abi anahtarcıya tek yaptırdığın diş açtırmak oldu diyebilirmiyiz Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 normal kumandalı anahtarı kontağa tak ve 2 ye getir sonra 0 a bunu 4 kez yap, sonuncuda kontak 2 de kalsın, biip sesini duyunca yeni anahtarın açma tuşuna bas, bir biiip daha duyacaksın, sonra kontağı kapat, tamamdır İmmo nasıl kodlanıcak peki ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Nisan 2015 Yazar Paylaş 17 Nisan 2015 (düzenlendi) Ali abi anahtarcıya tek yaptırdığın diş açtırmak oldu diyebilirmiyiz Evet sadece o, öğleden sonra o işi hallettimi tamamdır. İmmo nasıl kodlanıcak peki ? Eski anahtarda ki immo çıkarılıp yenisine takılmıyor mu? Ersen kitapçığı okumadığın nasılda belli : sayfa 76 dan itibaren oku bakiiim, kilitler güvenlik vs. yazan yer, 2 ana anahtarın varsa araba 8 taneye kadar başka kumandalı anahtarın immosunu kodluya bilir eski çip anahtar aynen kalıyor ve çalışıyor, yedek oluyor o 17 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Bende yapmıştım zamanında ama nasıl yaptım hatırlamıyorum. 3-4 sene oldu. Eski anahtarda ki immo çıkarılıp yenisine takılmıyor mu? Yok araba kopyalıyormuş. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 (düzenlendi) Bugün değişiklik olsun, birazda seri olsun diyerekten maceraya atıldım ve aldığım RaceChip i arabama taktım, rail sensörüne ulaşmak zor oldu ama oldu, hava filtresini komple söküp oradan elimi sokarak taktım, soket mazot filtresinin altında kırmızı renkli, chip in soketi cuk oturdu. Gelelim sonuca, şuan 87 hp. 227 nm. ayarında, duman atma vs. en ufak sorun yok, motor ısındıktan sonra dahada sessiz çalışıyor sanki Motor soğukken farkı anlamak için gaza bastım, 2000 devirde farkı hissetmem lazımdı, öylede oldu, araba fırlıyor şimdi, devreye girme ayarını 1400 devre kadar düşürebilirim ama sıkıntı olabilir, dalıp gaza basınca uçuşa geçmesin alet, şuan ideal ayardaymış, baya soruşturdum, gidişe gelirsek 100-120 hızlanması neyse 120-160 da aynı tempoda, süper, bu ekonomi ayarını sevdim, tam istediğim gibi oldu, daha gücü açmama gerek yok, motoru zorlamayalım, kısaca harika oldu diyebilirim box ıda buraya sağlam çift taraflı bantla sabitledim, serin ve havadar zaten en ufak ısınma bile yoktu... 25 Mayıs 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Değişiklik? Demiyorsunuz ki yetmiyor bu, ne etsem de hizlandirsam 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Değişiklik? Demiyorsunuz ki yetmiyor bu, ne etsem de hizlandirsam yoo yetiyor, şuan 10m. ötemde araba, 2dk. içinde 100 hp. yapıp uzaya bilirim, hız sorunum zaten yoktu, serilik biraz artsın diyordum oldu. olay hız değil, seri olması, yoksa şahinde 180 le gidiyor Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Motorun içi ne kadar temiz ve düzenli benim akü kısmı çok darma duman güle güle gazla abi en azından biraz bişeyler oldu şimdi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Gule gule kullan abi aklina gelmesin zaman kaybetmiyon valla[emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Güle güle kullan abi faydalı bir eklenti olmuş, fiesta dahada keyiflenmiştir şimdi... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kandil 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Elinize saglık çok güzel bir araba gerçekten bu arada birşeyde soracagım abi şimdi sen bilirsin arabam 2006 fiesta sigorta kutusu aynıdır muhtemelen teyibin sigortası hangisi oluyor bulamadım bir türlü 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Ali abi güle güle kullan sen biraz test et memnun kalırsan bizde atılalım bu işe. Malum araba biraz serilik istiyor. Hazır araba seri hale gelmişken sana da bi virüs atalım artık bu araba 16lık jant iSTerim der başka birşey demez. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Elinize saglık çok güzel bir araba gerçekten bu arada birşeyde soracagım abi şimdi sen bilirsin arabam 2006 fiesta sigorta kutusu aynıdır muhtemelen teyibin sigortası hangisi oluyor bulamadım bir türlü Torpidoyu çıkarıp arkasına baktınmı, orada kocaman tablo olmalı, yoksa yarın bakayım yazarım Yorum bağlantısı
Mehmet Kandil 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Baktım abimde hangisi onu bulamadım malesef hangi sırada bilmedim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Über Denim Haram Beygirli Fiesta ve sonrasına Swap Motor vs diye başlığı değiştirelim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Bu araçtan endişe etmeye başlayacağım yakında. Ellerine sağlık abi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Über Denim Haram Beygirli Fiesta ve sonrasına Swap Motor vs diye başlığı değiştirelim Fiesta bu reno değil, banamısın demez, üstelik überr series limited edişın, sayılı bunlar 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Hayırlısı olsun abi iyi yapmışsın .Yıllarca kullandım racechipi. en ufak bir sorun yaşamadım. hem fiestamda kullandım 1.4 tdci ondan söktüm 1.6tdci fusionumda kullandım. aracımı sattım gene üzerinden çıkardım. altın gibi mübarek Yorum bağlantısı
Recommended Posts