Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Fiesta can'dır gerisi patlican, heyecan, heyelan ve bilimum şeyler Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ahanda bugün yolda gelirken Çanakkale yi geçince bir kuçu önüme atladı, fren bile yapmadan 110 la yaptığım manevraya ancak bir Ford dayanabilirdi, iyiki 195 tabana çıkmışım dedim, aksi halde 175 le azıcık titreşim olurdu sanırım bu marka nın eksikleri var vs. ama canımı emanet edeceğim birkaç markadan birisidir Ford, gerisini geçiniz siz 2 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Ahanda bugün yolda gelirken Çanakkale yi geçince bir kuçu önüme atladı, fren bile yapmadan 110 la yaptığım manevraya ancak bir Ford dayanabilirdi, iyiki 195 tabana çıkmışım dedim, aksi halde 175 le azıcık titreşim olurdu sanırım bu marka nın eksikleri var vs. ama canımı emanet edeceğim birkaç markadan birisidir Ford, gerisini geçiniz siz Çok geçmiş olsun Ali Bey.Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Geçmiş olsun Abicim. Gerisini kim geçsin? Burası Ford C.T.R. değil mi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 Çok geçmiş olsun Ali Bey.Allah beterinden saklasın. Sağolun, birkere gece olmuştu kaçamamıştım, gündüz bir nebze daha şanslıyız, abi hızlı gitmeyeceksin bir ve uyanık olacaksın iki, 2. si daha zor, özellikle uzun süre araba sürünce gevşiyor insan... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 Çok güzel olmuş kazasız belasız kullanmaniz dileğiyle Çok sağol, emeğin büyük Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Ah beee, kurtardın yine, yarım saat bekledim ses çıkmayınca uçmak zorunda kaldım, şantiyedeyim şimdi, ama numaranı aldım tamamdır, bir daha ki sefere bittin sen o kadarda yavaş gittim, belki görürüm diye, ne tarafta senin ev gardaş, yazın sürekli oradayız biz, New Moon Beach Club diye bir yer var, onun hizasında 300 m. içerde bizim ev Umut 2 sitesi. Gene kaçtın Androidoğlu, hemen attim mesaji 15 dk icinde cevap yazmadin. Maksadın zaten firar Koordinat ver evinin bu gece bineyim tepesine pert olsun, bu adresden bulamadim. Korkunun ecele faydasi yok Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 Gene kaçtın Androidoğlu, hemen attim mesaji 15 dk icinde cevap yazmadin. Maksadın zaten firar Koordinat ver evinin bu gece bineyim tepesine pert olsun, bu adresden bulamadim. Korkunun ecele faydasi yok Elbet buluşacağız, sen yazın gelmiyormusun Altınoluğa, her 15 günde bir oradayım yazın, bu sefer kaçarın olmayacak Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Bir buluşun artık ya valla işim olmasa atlayıp geleceğim o tarafa tutacağım kolunuzdan yiyin biribirinizi diyeceğim Ali abinin boydan resmini görmeden rahat edemeyeceğim Yine firarda, adres ver diyorum yazın gelince görüşelim diyor. Tam Trojan tipi saklanma manevraları. Geçen taz geldim aradım yine yok piyasa da, şimdi geldim yine arazi, tahminen yaza geleceğim yine bir işleri çıkacak yine bulamayacağım... Her zaman dediğim gibi, Ali Androidoğlu sanal bir yazılımdır. Gerçek dünyada varlık değil, matrix gibi bir yazılım figürüdür. Misyonu da forumu karıştırmak Elbet buluşacağız, sen yazın gelmiyormusun Altınoluğa, her 15 günde bir oradayım yazın, bu sefer kaçarın olmayacak Ben insanlarla buluşuyorum ama Android yazılımı forum karakterlerini bir türlü denk getiremiyorum. Balonunu patlaticam ama yok ya sabır Geçen yaz iki kere geldim birinde 15 gun birin de bir ay kaldim yine gelmedin, tabi sende haklisin, nasil Windows XP, Vista, Me, iOs Nod32 vs benimle buluşamiyorsa senin de benimle buluşmani beklemek hayalcilik olur Ben olsam bu kadar gaza kalkar Kars'a bile giderdim... Gel seni Kaz dağlarinda taş ocağina goturiyim, orda arabanin ustune kaya dusurelim bol bol guleriz ezilmis Denim Mavi Fiesta'ya, süper eğlence. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/257141-altınoluk-kazdağlarında-bir-sportage/ Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 (düzenlendi) Yine firarda, adres ver diyorum yazın gelince görüşelim diyor. Tam Trojan tipi saklanma manevraları. Geçen taz geldim aradım yine yok piyasa da, şimdi geldim yine arazi, tahminen yaza geleceğim yine bir işleri çıkacak yine bulamayacağım... Her zaman dediğim gibi, Ali Androidoğlu sanal bir yazılımdır. Gerçek dünyada varlık değil, matrix gibi bir yazılım figürüdür. Misyonu da forumu karıştırmak Ben insanlarla buluşuyorum ama Android yazılımı forum karakterlerini bir türlü denk getiremiyorum. Balonunu patlaticam ama yok ya sabır Geçen yaz iki kere geldim birinde 15 gun birin de bir ay kaldim yine gelmedin, tabi sende haklisin, nasil Windows XP, Vista, Me, iOs Nod32 vs benimle buluşamiyorsa senin de benimle buluşmani beklemek hayalcilik olur Ben olsam bu kadar gaza kalkar Kars'a bile giderdim... Gel seni Kaz dağlarinda taş ocağina goturiyim, orda arabanin ustune kaya dusurelim bol bol guleriz ezilmis Denim Mavi Fiesta'ya, süper eğlence. Taş ocakları benim uzmanlığıma girer, direk heyelan olur, tam rockla saldırırım sana Şuan şantiyedeyim, Biga/Bekirli köyü, 15 günde bir eve gidiyorum, elbet denk gelecek, telefonunda var artık, yerini tespit edip hava saldırısı yapacağım sana, bak bakalım sanal mı gerçekmi gör o zaman şansın yok, ilk geldiğimde geldiysen yakana yapışacağım, farz oldu artık 2 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Kızmadım canım fiestanın eşşek olması için fiat üretimi olması lazım zaten, buda olamayacağına göre Ali abi oldu mu şimdi? Umarım 06 DJ 439 2521 Mercedes o rüzgarlığa değer yanlışlıkla :d Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Ali abi oldu mu şimdi? Umarım 06 DJ 439 2521 Mercedes o rüzgarlığa değer yanlışlıkla :d O bir MERCEDES değecekse merso değsin kardeş, diğerleri zaten dağılır gider Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ali abi bugün sanayideyim. Ekstradan 2 tane focus 2 ye yağ bakımı yapıldı. Ikiside 109 luk dizel. Iki aracında turbo hortumum sökülünce aynı manzara ortaya çıktı. Bu normal midir ? Normal değil, çok az olmalı oda dipte küçük parmağımı kirletecek kadar olmalı, resimdeki olayın sebebleri: (bu araçların sahipleri dizel kullanmayıda bilmiyorlar sanırım, düz benzinli şoförü bunlar ) geç hava filtresi değişmek, tam sentetik yağ kullanmamak (daha az yağ buharı yapar) motor soğukken basmak ve yüksek devirde kullanmak torkun düştüğü devirde gaza yüklenmek, mesela 1700 devre düşen motorda 5 . viteste gaza asılmak bu motorla ayrıca 10000 km. de baya yağda eksiltirler motor içi emme manifoltları leş gibi kurumdur özellikle ilk 4 maddeye dikkat et, en çok yağ eksiltmede bu tdci motorlarda düşük devirde gaza yüklenirsen ve heleki motor soğuksa oluşur, devir 2000 den aşşağı 4. 5. viteste düştüğü an vites küçültmelisin, basarsan birşey hissetmezsin ama yağ eksilir. 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Durum şu şekilde. Resmini koyduğum arabanın sahibi çok yakın bir abimiz bir iş yerinden. Aracınuı yeni aldı. 2010 model 61800 de. Ilk aldığında arabaya hiç para harcamadım diye geziyordu. Yağ bakımı geçti diyordu. Mantalite şu şekilde. Arabaya para para harcamamak iyi bir şey. Dükkana geldi dediği şu. Usta bir yağına bakıver yağ değişimi gerekiyormu diye. Usta ve bende dedim ki dizelde bu anlaşılmaz zaten yağda simsiyahtır. Km sine göre bakarız dedik ve ikna oldu. Yani gerek yok desek kullanmaya devam edecek. Pintiliğide tuttu ve mazot filtresi almadan gelmiş. Ustada sinirlendi salağa yatıp pompayıda söktü. Almak zorunda kaldı zaten pompa şişmiş bayağı. Aslında o yağ az bile Böyle adamlar araba biniyor ve satmaya gelincede araçları kıymetli oluyor. Denk gelirde turboyu eline alıncada ford adi oluyor. Sen bakımları aksat yaptırma sonra fordu kötüle Nasıl analiz ama Yorum bağlantısı
Ali Elöver 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Taş ocakları benim uzmanlığıma girer, direk heyelan olur, tam rockla saldırırım sana Şuan şantiyedeyim, Biga/Bekirli köyü, 15 günde bir eve gidiyorum, elbet denk gelecek, telefonunda var artık, yerini tespit edip hava saldırısı yapacağım sana, bak bakalım sanal mı gerçekmi gör o zaman şansın yok, ilk geldiğimde geldiysen yakana yapışacağım, farz oldu artık Yine arazi oldun, meseleğinim bir gereği olarak bu işte uzmanlaşmışsın Ali kardeş, yine bir firar yine seni yakalayıp tırt Fiesta'nı denize atamadım. Eskiden Kaçak diye bir dizi vardı amerikan, sen ordaki elemansın işte paso arazi, ben kovalıyorum sen kaçıyorsun. Neyse birgün habersiz seni kıstırıcam Biga Edremit arası bir yerlerde o zaman acısını çıkarıcam senden... O bir MERCEDES değecekse merso değsin kardeş, diğerleri zaten dağılır gider Tamam Clk ile yok edicem senin tırtı, madem bu kadar Mercedes seversin, bari katili Merso olsun Fiestanin Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2014 (düzenlendi) Aman dikkat et, mersoda olsa eskidir dağılmasın, bana çarpınca kapı üst pervazdaki üçgenlerin ters dönmesin, tabii varsa hem sen bak bakalım ön cama su dökünce alttan akıyormu, şasen çürükse direk 2 ye biçerim yada tavanını alırım cabrio olursun ee nede olsa artık merso hakkında bilgimizde var, sen gel hele şu mersonu adam akıllı inceleyelim, bakalım sağlam neresi kalmış analiz edelim 4 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 http://www.ebay.com/itm/DELTALIP-SORDINO-Door-Noise-Reducer-Trim-Ford-Universal-Fit-Fiesta-Focus-ST-/291116177544?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43c7e05888&vxp=mtr bence alır Ali abi bunu Ses alt eteklerden gelir, pek bir işe yarar mı ya da o para o zıkkıma verilir mi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2014 Almam almam işe yaramaz ayrıca bende çift fitil var, hem az eksiğide olsa baya yalıtım yaptım, bunlara gerek yok artık bende Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2014 (düzenlendi) bitüself den beter şu var, üstünede Ayhan Şentürk arkadaşımın yolladığı firex süngere benzer kendinden yapışkanlı bir tarafı aliminyum kaplı akustik sünger var bu alttaki hem akustik sünger hem bir tarafı ziftli yani bitüself gibi hemde kendinden yapışkanlı bilgisayar kasasaı sessizleştirme malzemesi, dynamattan tan pahalıya geldi valla http://www.bequiet.com/en/accessories/61 Noise absorber kısmına bak. 5 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 bitüself den beter şu var, üstünede Ayhan Şentürk arkadaşımın yolladığı firex süngere benzer kendinden yapışkanlı bir tarafı aliminyum kaplı akustik sünger var bu alttaki hem akustik sünger hem bir tarafı ziftli yani bitüself gibi hemde kendinden yapışkanlı bilgisayar kasasaı sessizleştirme malzemesi, dynamattan tan pahalıya geldi valla http://www.bequiet.com/en/accessories/61 Noise absorber kısmına bak. Ses yapan pandizota yapıştırabilir miyim? Yalnız siyahı lazım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2014 Olur tabii, alltaki zift kısmı biraz serttir, ısıtarak yapıştırırsın Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Ama harbiden en güzeli bu karakter bence. aynen katılıyorum ve destekliyorum abi: konu sahibi abime de, app plaka konusunu hatırlatmış oluyorum böylelikle. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2014 (düzenlendi) abi o kadar yazmısın rakam nedir ? bunlar bir pc kasasını kaplayacak kadardı, 1 m2 zor yada anca yani, 50 kaat falandı yanlış hatırlamıyorsam. aynen katılıyorum ve destekliyorum abi: konu sahibi abime de, app plaka konusunu hatırlatmış oluyorum böylelikle. st ön tamponu alınca plakaya bir el atacağım zaten... 11 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts