Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Alper mesafeler yaklaşık şu şekildemi? Sağolasın Vallahi diğeri güzel ama bunu düzgünde takınca baya iyi oldu, arkadan daha sert bir hava oluştu arabada, harbiden güzelmiş, şiştim resmen Ee abi bu zamana kadar kac defa yazdim dilimde tüy populasyonu azaldı st tampon taktin sapkasiz çok çıplak duruyody Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 (düzenlendi) Ee abi bu zamana kadar kac defa yazdim dilimde tüy populasyonu azaldı st tampon taktin sapkasiz çok çıplak duruyody Tamam pes ettim, taktımya işte Aynen abi o durum bende de var. Bence sıkıntı yok sence sıkıntı var mı ? Spoileri bir daha sokmeyelim yavv Yok yok, sökünce boya çiziliyor birde onla uğrşamak lazım, dediğim gibi üst kısım tam oturduysa açı tamam demektir, bizdekilerde tam oturmuş durumda zaten, cillop gibi oldu vallahi 29 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Tamam pes ettim, taktımya işte Yok yok, sökünce boya çiziliyor birde onla uğrşamak lazım, dediğim gibi üst kısım tam oturduysa açı tamam demektir, bizdekilerde tam oturmuş durumda zaten, cillop gibi oldu vallahi üst kısım sıfıra sıfır oturdu. ali abi bu arada senin arabanın jantlari nasıl birşey var mı resmi ? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 üst kısım sıfıra sıfır oturdu. ali abi bu arada senin arabanın jantlari nasıl birşey var mı resmi ? 15" tenekeden hallice jantlar Koltuklari satmayana kadar hersey tırt Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 15" tenekeden hallice jantlar Koltuklari satmayana kadar hersey tırt S jantlar varken ali abiye laf söyleme 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 (düzenlendi) S jantlar varken ali abiye laf söyleme Tuttum seni Alper Benim jantlar yeni kasa my fiesta jantları 15" 29 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Ya 68 bg arabaya kanada ne gerek Ali kardes olmamış havada kalmis çakma kanadin. Gece alir biri goturur uno suna veya şahin e takar. Tamam pes ettim, taktımya işte Yok yok, sökünce boya çiziliyor birde onla uğrşamak lazım, Uyduruk araba uyduruk boya Gel sat sana alalim bir Gp Tjet 150 hp esp'li, arabaya bin, artik in pancar motorlu fiestadan Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 (düzenlendi) Ya 680 bg turbo tırt fiat ezen arabada kanada ne gerek gel direk ez geç Ali kardes süper olmuş kanadın. Gece alir biri götürür süper araba der kaçırır sonra. Uyduruk araba uyduruk boya, fiatta Gel sat sana alalim bir tırt Gp Tjet 150 hp esp'li, arabaya bin, hayattan bez, sonra harbi araban fiestanın değerini bil Sadece motor lazım olsaydı olurdu, ama geriside lazım be Tırtöver gardaş Uçarım kaçarım fena yaparım, seni çakma jipçi seni 29 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2014 (düzenlendi) Sevdim bunu, daha sert ve sportif oldu hakikaten, hakliymissiniz arkadaşlar. Bu arada yağmurda test surusu yaptım artik arka cama çamur nerdeyse hic gelmiyor eskiden direk kirlenirdi, şimdiyse spoylerden cama su damlıyor sadece 2 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Çok güzel olmuş kazasız belasız kullanmaniz dileğiyle 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Ali abi güzel olmuş. Desoto muydu bedfordmuydu o tankerin önünde çekiyor sadece benim telefon (avea) :d Yorum bağlantısı
Ali Elöver 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Sevdim bunu, daha sert ve sportif oldu hakikaten, hakliymissiniz arkadaşlar. Bu arada yağmurda test surusu yaptım artik arka cama çamur nerdeyse hic gelmiyor eskiden direk kirlenirdi, şimdiyse spoylerden cama su damlıyor sadece Acaip emanet durmuş, Karlıkçı Halil'in Uno Sx için döktüğü kanatlardan sanirim. Koptu kopacak düştü düşecek. Çikar Android kardeş harbiden uyduruk olmuş Hala kayipsin nerdesin sen ? Hani persembe burdaydin ? 2 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Ben beğendim iyi günlerde kullan abi... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Ali Abim, bu fotoları (özellikle park yerindekini) direkt sil bence O nasıl park etmek öyle Spoylere maşallah. Yakmış canafarı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 (düzenlendi) Tirtover kardeş şuan geliyorum o tarafa telefonunu alayım denk gelirse goruselim gardas 2 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Resimli alıntı yapmayalım arkadaşlar lütfen. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 (düzenlendi) park yapmaya bak hele. :nea:spoyler iyi hoş olmuşta bu fotolar da nıye aracın tamamını almıyor.hep ucundan ucundan on kısım kişa da ondan Ali Abim, bu fotoları (özellikle park yerindekini) direkt sil bence O nasıl park etmek öyle Spoylere maşallah. Yakmış canafarı park yeri boşta ondan, herkes kafasına gore takılmış, doluyken zaten oraya girmiyorum bile, özel yerlerim var Tirtoverin teli bilen varmı, şuan altinoluktayim, alicam ifadesini de 2 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Şuan kendisi estetik cerrah otokingde alınca çekerim abi ama dedigim gibi abartili havada durmuyo. Ersen abinin fiestada mesela bayağı şapka gibi Açı konusunda kimse benimle yarışamaz serviste orjinal yerlerinden vidalanarak yapıldı. Yan yana durup fotoğraf çekmedikçe açı fotoğrafta anlaşılamıyor, göz yanılması çok oluyor. Fiestacı arkadaşlar şu konuya araçlarınızın aynı yerden fotoğraflarını bekliyorum.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/257091-%C3%B6n-cam-ya%C4%9Fmur-izgaras%C4%B1ndaki-eksik-par%C3%A7a/ Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Açı konusunda kimse benimle yarışamaz serviste orjinal yerlerinden vidalanarak yapıldı. Yan yana durup fotoğraf çekmedikçe açı fotoğrafta anlaşılamıyor, göz yanılması çok oluyor. Fiestacı arkadaşlar şu konuya araçlarınızın aynı yerden fotoğraflarını bekliyorum.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/257091-%C3%B6n-cam-ya%C4%9Fmur-izgaras%C4%B1ndaki-eksik-par%C3%A7a/ Abi konuyu gördüm ben de araba bende olmadığından cekemedim. Alır almaz bakicam Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Tirtoverin teli bilen varmı, şuan altinoluktayim, alicam ifadesini de Yazdim ozelden, gel bekliyorum. Tamponum dunden beri soruyor nerde o çerez fiesta ezemedik hala diye 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 (düzenlendi) Açı konusunda kimse benimle yarışamaz serviste orjinal yerlerinden vidalanarak yapıldı. Yan yana durup fotoğraf çekmedikçe açı fotoğrafta anlaşılamıyor, göz yanılması çok oluyor. Fiestacı arkadaşlar şu konuya araçlarınızın aynı yerden fotoğraflarını bekliyorum.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/257091-%C3%B6n-cam-ya%C4%9Fmur-izgaras%C4%B1ndaki-eksik-par%C3%A7a/ Ben ve Alper yarışır, spoylerde açıyı bizim araçta bozan vida ve fara gelen kısım, bunlar traşlanınca açıyı belirleyen kısım sadece bagajın üstündek düz kısım, oraya spoylerin üst bacağını tam oturtursan mecbur açı uyacaktır, yandan farkı gösteren kısım farların bizde uzun olması, sande kısa ve sac kısım o kısma azamış durumda, kısaca açı farkı olasada anlaşılmaycak derecede yada hiç yoktur Yazdim ozelden, gel bekliyorum. Tamponum dunden beri soruyor nerde o çerez fiesta ezemedik hala diye Ah beee, kurtardın yine, yarım saat bekledim ses çıkmayınca uçmak zorunda kaldım, şantiyedeyim şimdi, ama numaranı aldım tamamdır, bir daha ki sefere bittin sen o kadarda yavaş gittim, belki görürüm diye, ne tarafta senin ev gardaş, yazın sürekli oradayız biz, New Moon Beach Club diye bir yer var, onun hizasında 300 m. içerde bizim ev Umut 2 sitesi. Eşşeğe altın semerde vursan eşşek yine eşşektir mi demek istedin abi Yanlış yaptın Mert, senide listeye alacağım bak 2 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 (düzenlendi) Bir şey demedim abi hemen kızma Şakaya da gelmiyorsun Kızmadım canım fiestanın eşşek olması için fiat üretimi olması lazım zaten, buda olamayacağına göre 2 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts