Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2014 Yazar Paylaş 10 Nisan 2014 (düzenlendi) Bendekilerde cırt var ve kesinlikle kaymıyor, kilit olmasada olur, zaten yeri var kilit yok 1500 gr lıkta yazı yokmuymuş ve alamıyormuyuz acaba? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-st-hali-paspas-takimi-02-08-136156077/detay 10 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Ben aradım konuştum adamlarla. Tam fiyat hatırlayamadım ama 700 gram için 90 küsür 1500 gram ise 120 tl civarında fiyat verdiler. Ancak benim araç için ellerinde sadece 350 gramlık kalmış. 350 gram da st yazısı yapıştırma 700 gramda ise st yazısı dikilerek yapılıyormuş. Mesela bende delik yok ancak bir arayıp sor istersen. Benim paspasların altında ekstradan cırt cırt varmış. Kesinlikle kayma olmaz denildi. Resimlerde varsa bence delik vardır. Resimleri eklerim merak etme kardeşim. Yarın elime geçecek... Cırt orjinal halıya bir süre sonra maalesef zarar veriyor. Tercihim değil bu sebeple. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2014 Yazar Paylaş 10 Nisan 2014 Cırt orjinal halıya bir süre sonra maalesef zarar veriyor. Tercihim değil bu sebeple. Hımm, ben çok az çıkarırım bu arada Ford halısına birşey olmuyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Hımm, ben çok az çıkarırım bu arada Ford halısına birşey olmuyor Çok az çıkardığın için olmuyordur. Her yıkamada yıkamacı cart diye söker yoksa Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2014 Yazar Paylaş 10 Nisan 2014 Çok az çıkardığın için olmuyordur. Her yıkamada yıkamacı cart diye söker yoksa Yıkamacımı, cart diye sökmekmi, bana çook uzak şeyler bunlar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Yıkamacımı, cart diye sökmekmi, bana çook uzak şeyler bunlar İstanbul'da mecburi şeyler 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 Eveeet sonunda spoyler işide tamam, araba leş gibi, spoyler daha tam yapışmadı ama son durum şu şekilde Küçük ve ST spoyler yan yana Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Über olmuş Açı tam istediğin gibi mi olmuş abi ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 Hehhehe havada olcak tabii, düz olursa ne anlamı var, sıfır baskı Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Yine havada durmuş tırt Havada durmasindan dolayı en az 10 hp koyar :D 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 (düzenlendi) Über olmuş Açı tam istediğin gibi mi olmuş abi ? 2 saatir bi sürü resim çektim netten gerçek ST lerle kıyasladım vs. açıyı bozan kısmı fara değen kısım, sen orayı traşladın, o zaman açıyı sağlayan ana bölge neresi? kapağın tavan kısmı değilmi, spoylerin üste basan kısmını bagaj üstüne sıfırlardım ve arabanın önüne doğru ittim, daha aşşağı inemez, inerse bu sefer üst kısım aralanıyor, tam oturduğu açıda sabitledim, Alper 3. stopun sağına soluna bak, spoiler orada 4 mm. kadar açık kalıyormu sende, bizde kapağın o kısmı düz, 2 kapılarda o kısımda açı farkı var, bizim kasada o kısım daha dik, 3 kapıda daha yatık. Havada durmasindan dolayı en az 10 hp koyar :D 15 bence tam yere paralel omuyor zaten, ST lerde de öyle, ozaman zaten anlamı kalmaz. 29 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Fatih Yılmaz 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Güle güle kullan ali abi,ben de yağmurlar diner dinmez yaptıracağım ınş 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 Yine havada durmuş tırt Al sana havada Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Benimki de bu ayarda ki açısı Rifat abi de traslatti mi acaba bilmiyorum. Sokmeye degmez benim araba daha hizli oldugundan daha fazla baski yapmasi iyidir Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 (düzenlendi) Benimki de bu ayarda ki açısı Rifat abi de traslatti mi acaba bilmiyorum. Sokmeye degmez benim araba daha hizli oldugundan daha fazla baski yapmasi iyidir Tabe tabe açı tırt demiyorda araba hızlı basınç lazım diyorsun, uyanık seniiii Sen stoplara bak, o kısımdaki çıkıntı sac kısma değiyorsa hata olabilir, yakından o kısmın birde 3. stop un orayı resimlermisin. Orjinale bak. 29 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Kapağın tavan kismindaki civatalar vardı onlar dengeyi sağlıyordu gerçek st lerde... Biz onları da trasladigimiz için bizim bagaj kapağında da denge öyle sağlanmış oldu ve spoiler dik durmaktan Kurtulmuş oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Tabe tabe Sen stoplara bak, o kısımdaki çıkıntı sac kısma değiyorsa hata olabilir, yakından o kısmın birde 3. stop un orayı resimlermisin. Orjinale bak. Şuan kendisi estetik cerrah otokingde alınca çekerim abi ama dedigim gibi abartili havada durmuyo. Ersen abinin fiestada mesela bayağı şapka gibi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 Kapağın tavan kismindaki civatalar vardı onlar dengeyi sağlıyordu gerçek st lerde... Biz onları da trasladigimiz için bizim bagaj kapağında da denge öyle sağlanmış oldu ve spoiler dik durmaktan Kurtulmuş oldu. Haaa doğruya civata kısmı saca dayanır, peki sende o kısımda alttan ne kadar aralık var, alt kısmı tam orturmak için spoylerin tam açılı kısmına, bagaja basan kısım yani boydan boya traşlama lazım, o zaman aralık kalmaz, ama açı yine değişmez, bu traşlama ile spoyler 3 mm. kadara aracın önüne doğru kayar tam oturur, dediğim gibi açı yine değişmiyor. Şuan kendisi estetik cerrah otokingde alınca çekerim abi ama dedigim gibi abartili havada durmuyo. Ersen abinin fiestada mesela bayağı şapka gibi Bana hatalı montaj resmi göstersenize, mesela Ayhanın araçta hatalı gibi duruyor, bakınız... Bariz havada değilmi Ayhan ın spoyler? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Mesela bu hatalı gibi. Renkten dolayı bazisinda çok daha yukarida duruyor Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Haaa doğruya civata kısmı saca dayanır, peki sende o kısımda alttan ne kadar aralık var, alt kısmı tam orturmak için spoylerin tam açılı kısmına, bagaja basan kısım yani boydan boya traşlama lazım, o zaman aralık kalmaz, ama açı yine değişmez, bu traşlama ile spoyler 3 mm. kadara aracın önüne doğru kayar tam oturur, dediğim gibi açı yine değişmiyor. Bana hatalı montaj resmi göstersenize, mesela Ayhanın araçta hatalı gibi duruyor, bakınız... Bariz havada değilmi Ayhan ın spoyler? o boşlukta 2 3 mm kadar var. Orayı bilerek traslatmadim çünkü tırstım :D Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 (düzenlendi) Açıyı ayarlayan ana kısım bagaj kapağının üstüne basan kısım, burada hiç aralık olmayacak, tam oturmalı, stopun o kısmın altında az aralık oluyor yalnız, önemli olansa bagaj kapağının üstündeki yatay kısım, ora tam oturduysa milim boşluk yoksa açıda tam demektir. ahanda çizdiğim kısım tam oturduysa iş tamamdır o boşlukta 2 3 mm kadar var. Orayı bilerek traslatmadim çünkü tırstım :D Hah, işte bende de durum aynı, olabildiği kadar ileri dayadım ama üst kısmı tam aralıksız tutturdum tepe fren lambasının yanında 3mm. ama kenarlardaki stopların orada 5mm. kadar boşuk var değilmi? 29 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Off (; Abi gule gule kullan boşa vakit harcamış gibi hissiyat oldumu diğer spoiler için Mükemmel olmuş valla açı da iyi aerodinamik bir spoiler olmuş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 (düzenlendi) Alper mesafeler yaklaşık şu şekildemi? Off (; Abi gule gule kullan boşa vakit harcamış gibi hissiyat oldumu diğer spoiler için Mükemmel olmuş valla açı da iyi aerodinamik bir spoiler olmuş Sağolasın Vallahi diğeri güzel ama bunu düzgünde takınca baya iyi oldu, arkadan daha sert bir hava oluştu arabada, harbiden güzelmiş, şiştim resmen 29 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Alper mesafeler yaklaşık şu şekildemi? Sağolasın Vallahi diğeri güzel ama bunu düzgünde takınca baya iyi oldu, arkadan daha sert bir hava oluştu arabada, harbiden güzelmiş, şiştim resmen Aynen abi o durum bende de var. Bence sıkıntı yok sence sıkıntı var mı ? Spoileri bir daha sokmeyelim yavv Yorum bağlantısı
Recommended Posts