Sani Gerşon 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Aküdeki pil muhabbetinize koptum yahu Ali bey, akü için, nerede trak, orada bırak. Voltaj iyi, en kötü marş basmaz alet. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Aküdeki pil muhabbetinize koptum yahu Ali bey, akü için, nerede trak, orada bırak. Voltaj iyi, en kötü marş basmaz alet. Vallahi Servet ustanın talimatlarına göre, sülfat çözme ve full şarj yaptım evde, tam şarjlı aküm 13.3 Volt veriyor, Servet usta gayet iyi dedi, eeee araba en iyi aküde en iyi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Yazar Paylaş 2 Nisan 2014 Seçimlerden dolayı çok aktif değilim forumda bu aralar var mı bir gelişme diye baktım ama konu yerinde duruyor Kışa doğru olacak inşallah, birtek St ön tanpon kaldı, dahada oynamam artık arabayla, yapacak sadece marşbiyel kaldı, o da denk gelirse artık. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Yazar Paylaş 2 Nisan 2014 Galip abi st marşpiyel satıyordu sorsana bir abi Hadi yaaa, dur sorayım, yeni kasa için vardır onda... Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Ali Abi çok emeğin var araba da Allah uzun süre keyifle binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Yazar Paylaş 2 Nisan 2014 Hayııırrrr, araba st değil, olmaaaz olursada siyah renk takayım diyorum yok yok bizim kasaya ugundu hatta ben düşündüm de sonra masrafa gerek yok dedim Şimdi sen dedin diye bende baktım, çok şart bir parça değil alında, ben ön tampona odaklanayım eniyisi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Hayııırrrr, araba st değil, olmaaaz olursada siyah renk takayım diyorum Şimdi sen dedin diye bende baktım, çok şart bir parça değil alında, ben ön tampona odaklanayım eniyisi Abi bizim ön tamponlar gayet güzel bence çok fark yok spoiler daha güzel olacak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Yazar Paylaş 2 Nisan 2014 Abi bizim ön tamponlar gayet güzel bence çok fark yok spoiler daha güzel olacak Benim tamponlarda boyalı olduğundan uzaktan anaşılmıyor evet, farkı alt ızgaranın ters oluşu sebebiyle daha agresif durması ve sis lambalarının farklı olması, 30-40 mt. den zaten anlaşılmıyor, neyse dur bakalım hayırlısı, st spoylerin fiber olanına iyi diyorlar, kalıp olarak düzgünse ve açı hatasıda yoksa belkide fiber alırım, zira yük yada temas olan bir yer değil, fiber kırılmaz nasılsa. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Benim tamponlarda boyalı olduğundan uzaktan anaşılmıyor evet, farkı alt ızgaranın ters oluşu sebebiyle daha agresif durması ve sis lambalarının farklı olması, 30-40 mt. den zaten anlaşılmıyor, neyse dur bakalım hayırlısı, st spoylerin fiber olanına iyi diyorlar, kalıp olarak düzgünse ve açı hatasıda yoksa belkide fiber alırım, zira yük yada temas olan bir yer değil, fiber kırılmaz nasılsa. Aynen abi bence de öyle yap arka tamponu taktın spoiler ile tamamlansin arabanin arkadan görünüşü Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 belkide fiber alırım, zira yük yada temas olan bir yer değil, fiber kırılmaz nasılsa. Fiber çok, yazık malzemeye. Kırtasiyeden kalın karton al, origami tekniği ile katla bük şekil ver, sür üstüne ahşap tutkali sertleşsin şeklini korusun, sık kutu sprey denim mavi boyayı üstüne yeter de artar bile Ne masraf yapican motor mu var ki fiesta şahlansın havalansin da kanat onu tutsun yüzeye indirsin... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Nisan 2014 Yazar Paylaş 4 Nisan 2014 Arkalara disk mi taksam acep 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Arkalara disk mi taksam acep Elover abinin yapacağı yorum : "Tripatorun gidiyo mu da durdurmak icin arkaya da disk takacaksin öndeki fazla bile" Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Arkalara disk mi taksam acep Aman hemen tak malum 200 bg ya durmaz allah muhafaza Bu gariban pancar motorlu arabayi kurcalayip bosu bosuna para gomecegine, madem bu kadar Fiesta meraklisisin, al bir St Fiesta ona binme bu kadar da ugrasmamis olursun Elover abinin yapacağı yorum : "Tripatorun gidiyo mu da durdurmak icin arkaya da disk takacaksin öndeki fazla bile" Duygu ve fikirlerime tercuman olmuşsun kardeş. Ben yetisemezsen sen benim yerime ana fikri yapistir hemen sana zahmet, konuyu kapmissin zaten Onlere bile disk e gerek yok fiesta da, 68 bg e 4 teker kampana da olur... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 hemende yeme gelmişsin ha bu arada, über fiesta bu 4 disk hemde büyütülmüş bremboları hakediyor bu alet Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Ali abi maşallah aracın çok güzel. Bi xenonu nasıl yaptınız ? Ne kadara maal oldu ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 (düzenlendi) İlker kemal bey hazırlayıp gönderdi ben farı açıp mercekli reflektoru orjinalin yerine taktim, balastlar bosch gen5 ampuller d1s 850 kaat civarı tutmuştu galiba ama kesinlikle degiyor... 6 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 İlker kemal bey hazırlayıp gönderdi ben farı açıp mercekli reflektoru orjinalin yerine taktim, balastlar bosch gen5 ampuller d1s 850 kaat civarı tutmuştu galiba ama kesinlikle degiyor... ooo umduğumdan pahalıymış Tofaş parası Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 ooo umduğumdan pahalıymış Tofaş parası tofaş, güzeldi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 tofaş, güzeldi Tofaş denmişken, madem benzetme var bende olayin başka boyutuna dikkat çekeyim... Eskiden Tofaşlarin Doğan gorunumlu Şahin modelleri vardi, kel model Şahin alinir, sag ayna teyp anten kafalik merkezi kilit alasim jant sis fari vs takilip Dogan gorunumu elde edilmeye calisilirdi. O gunden bugune yer etti Turkce de "Dogan gorunumlu Sahin" deyimi. Kel line arabayi oldugundan farkli gosterme, kissadan hisse 1990 yilinda bir Şahin sahibi olarak bu anektod Güzelden daha güzel oldu kanimca Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Tofaş denmişken, madem benzetme var bende olayin başka boyutuna dikkat çekeyim... Eskiden Tofaşlarin Doğan gorunumlu Şahin modelleri vardi, kel model Şahin alinir, sag ayna teyp anten kafalik merkezi kilit alasim jant sis fari vs takilip Dogan gorunumu elde edilmeye calisilirdi. O gunden bugune yer etti Turkce de "Dogan gorunumlu Sahin" deyimi. Kel line arabayi oldugundan farkli gosterme, kissadan hisse 1990 yilinda bir Şahin sahibi olarak bu anektod Güzelden daha güzel oldu kanimca Bu o sınıfa girmez yalnız, birincisi, bu araba, ikincisi zaten kendi parçaları, üzgünüm tırtöver biladerim, yine tuttaramadın tofaş denince akla ne gelir, tırt fiat Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-st-hali-paspas-takimi-02-08-136156077/detay ben aldım sana da gider abi. Sende st logosunu mavi yan kenarlarını da mavi renk istersin .Yarın teslim alacağım. Resimleri eklerim... Ben de merak ediyorum. Aracımda halı üstü kauçuk paspas kullanıyorum ancak halılar Megane2 den alınmış. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2014 Yazar Paylaş 10 Nisan 2014 (düzenlendi) http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-st-hali-paspas-takimi-02-08-136156077/detay ben aldım sana da gider abi. Sende st logosunu mavi yan kenarlarını da mavi renk istersin .Yarın teslim alacağım. Resimleri eklerim... Bende zaten bunun aynısı ama mavi fiesta yazılı olan var, üstüne kendi kaucuk paspaslarını koydum, o yüzden göremedin sanırım Bunun fiesta yazılı olanı... 10 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2014 Yazar Paylaş 10 Nisan 2014 (düzenlendi) memnun musun abi ? Gayet güzel, sadece siyah kaucuk paspas ayak basılnca beyaz toz oluyor, o hoşuma gtmiyor, siyah yerine bej gibi bir kaucuk 3d paspas daha iyi olucak sanırım, tozla aynı renk olsun ki, tozlar kamufule olsun.... 10 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-renault-megane-3-hb-renault-sport-paspas-10-154953148/detay/ yakışır kardeşime Baktım, beni cezbeden o Renault Sport yazısı, istediğim gramajda alabilme özelliğim.. Anlayamazsın Sen kaç gramlık sipariş geçtin ve bi de orjinal delikleri mevcut mu kaymaması için, o önemli. Sana bi gelsin, forumda incelemesini yap Yorum bağlantısı
Recommended Posts