Ali Elöver 2 Mart 2014 Paylaş 2 Mart 2014 Amin, cümlemize, şöyle E63 AMG olsa iyi olurdu, tabii birde bundan Benim arabanin AMG'si. Al bunu alayina gidersin, ama benzin istasyonu da al http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2003-model-mercedes-clk-55-amg-108624888/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2003-model-mercedes-clk-55-amg-108624888/detay 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2014 Paylaş 2 Mart 2014 Standart şanzıman oranıyla 1.6tdci da çok zor 215 de bitiyor diye biliyorum ben ama 1.4 üzerinde çok fazla oynanmis hersey değişmiş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mart 2014 Yazar Paylaş 2 Mart 2014 (düzenlendi) Benim arabanin AMG'si. Al bunu alayina gidersin, ama benzin istasyonu da al http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2003-model-mercedes-clk-55-amg-108624888/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2003-model-mercedes-clk-55-amg-108624888/detay Oo güzeeel, az daha ver ara gazı alacağım.... dur yahu hele şu jantları biraz eskitelim dimi ama Bu arada uykunuz gelmedimi daha, güneş doğacak halimize bak 2 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mart 2014 Yazar Paylaş 2 Mart 2014 (düzenlendi) Aynen öyle, bu jant ideal ölçülerde ve 16 gibi duruyor, nedense Ford bu tur iyi şeyleri bize az yolluyor.... 52.5 harbi cok içerde, dun carsida beyaz gerçek s gördüm, senin jantlardan takiliydi, bariz daha icerideydi ve gozume ufak geldi, fiestada çok kollular biraz ufak gözüküyor sanirim ,kalin kollular daha dolgun gibi, jantlari sevdim, sagolasin Galip 2 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2014 Yazar Paylaş 3 Mart 2014 abi s jantlar sorunlu çıktı.iade edeceğim.neyse mevzu o değil. mk7.5 st jantınında et değeri 47,5 Süper, ne yapacağını tahmin ediyorum tabii Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 (düzenlendi) Bugün yeni bijonlarım geldi, malum jantları değiştim, eski janttan kalan bijonları taktım ama dip kısımları dar geldiğinden janta tam oturmadı, bende servisten orjinallerini aldım, 16 adet lazımdı, 4 adette yedek aldım, eski kapağı çıkan hatalı tiplerden değil, 2014 sonrası sağlam seriden, böylece paslanma derdi olmayan orjinal bijonlarıda almış oldum bijonların tanesini 4.22 den aldım, allahtan kampanya varmış indirimli oldu, 16 adedi 67.5 tl. piyasadan uyduruk kromlardan alsam aynı yada daha pahalıya geliyordu 5 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 + 5 Hp +10 hp garanti, yeni seriymiş Yine yeniden her zamanki gibi, her şeyin en iyisini aldığından, bijonların da en iyisini aldin ya, helal sana Ali Eniyiyialıroğlu kardeş 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 (düzenlendi) + 5 Hp Kesin, ben +7 diyordum 5 te olur +10 hp garanti, yeni seriymiş Yine yeniden her zamanki gibi, her şeyin en iyisini aldığından, bijonların da en iyisini aldin ya, helal sana Ali Eniyiyialıroğlu kardeş Beni bile geçtin, 7 diyordum, sağol kardeş moral oldu bu Ali Eniyiyialıroğlu muahhahhaha 5 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 Eniyiyialıroğlu sesli güldüm Bende, hanımda ne gülüyorsun kendi kendine dedi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Eniyiyialiroglu bu zamana kadarki en iyisiydi cidden Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Bende, hanımda ne gülüyorsun kendi kendine dedi "Kontakım ben hala anlamadın mı, bijon takıp beygir alıyorum, android ile nirvana ya çıkıyorum, hatice ile coşuyorum, 15 bin liralik fiesta ya 20 bin lira masraf yapiyorum " diyeydin Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 (düzenlendi) Bugün yeni bijonlarım geldi, malum jantları değiştim, eski janttan kalan bijonları taktım ama dip kısımları dar geldiğinden janta tam oturmadı, bende servisten orjinallerini aldım, 16 adet lazımdı, 4 adette yedek aldım, eski kapağı çıkan hatalı tiplerden değil, 2014 sonrası sağlam seriden, böylece paslanma derdi olmayan orjinal bijonlarıda almış oldum bijonların tanesini 4.22 den aldım, allahtan kampanya varmış indirimli oldu, 16 adedi 67.5 tl. piyasadan uyduruk kromlardan alsam aynı yada daha pahalıya geliyordu Ali Bey bu bijonları nereden temin ettiniz.Bende bijonları değiştireceğim de. 5 Mart 2014 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi resimli alıntı yapmıyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 "Kontakım ben hala anlamadın mı, bijon takıp beygir alıyorum, android ile nirvana ya çıkıyorum, hatice ile coşuyorum, 15 bin liralik fiesta ya 20 bin lira masraf yapiyorum " diyeydin Öyle demedim, sizi gösterdim o yetti, ben yırttım Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Öyle demedim, sizi gösterdim o yetti, ben yırttım Sayende ben deli oldum yani 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 (düzenlendi) Ali Bey bu bijonları nereden temin ettiniz.Bende bijonları değiştireceğim de. Direk servisten Uğur bey, %25 di galiba indirimli şuan, pahalılanmadan alın bence, eski hatalı tiplerin tanesine 20 lira gibi über saçma fiyat çektiler, nasılsa bunlar indirimde, son çıkan fiesta-focus bijonu diyin, sakın şundan almayın. Hatalı tip bijon, bunların şapkaları çıkıyor, şuan sizin araçta bunlardan var sanırım, resimde şapkasız gördümde. 5 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Direk servisten Uğur bey, %25 di galiba indirimli şuan, pahalılanmadan alın bence, eski hatalı tiplerin tanesine 20 lira gibi über saçma fiyat çektiler, nasılsa bunlar indirimde, son çıkan fiesta-focus bijonu diyin, sakın şundan almayın. Hatalı tip bijon, bunların şapkaları çıkıyor, şuan sizin araçta bunlardan var sanırım, resimde şapkasız gördümde. Aynen Ali Bey.Şapkaları düştü hepsinin..Çok teşekkür ediyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 (düzenlendi) 1,4 Tdci 68 hp Denim mavi 5 hp Son seri bijon 10 hp Boya koruma 5 hp St koltuk 5 hp St tampon 5 hp Oldu mu 98 hp birisi 2 hp daha koysun Parrot kit, aynadan ekranlı geri görüş kamerası, manyetik park sensörü,full ses yalıtım, şase içi ekstra ötesi mum sprey basma, bod perde, bi-xenon far, 7w çift kademeli kırmızı led stop-fren lambaları, über bakımlı olması vs. = 7hp 105hp ile tokatör daha chip yapmadım haaa 5 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 Mum sprey o ne ki abi ciddi soruyorum İlk aldığım zamanlar yapmıştım, el girmeyen yada koruması az olan bölümlere sıkılan bir tür koruyucu sprey, daha her davlumbaza attığım 3 er tüp Wurth pütür sprey ile araç altına attıklarımıda saymıyorum haa https://shop.wurth.com.tr/koruyucu-mum-sprey-300-ml 2 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Allahım yaaaa.Ali Bey sen neler yapmışın böyle yaaa.Biz şu anda sana göre gaz yağı tenekesine biniyoruz o zaman 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 (düzenlendi) Allahım yaaaa.Ali Bey sen neler yapmışın böyle yaaa.Biz şu anda sana göre gaz yağı tenekesine biniyoruz o zaman Yok canıım, boşu bile überdir, o benzetmeyi malum bazı tırt markalar için yaparlar, Ford sac ve çelikten imaldir Jantlar yeter Uğur bey, gerisi nasılsa gelir 5 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Yok canıım, boşu bile überdir, o benzetmeyi malum bazı tırt markalar için yaparlar, Ford sac ve çelikten imaldir Jantlar yeter Uğur bey, gerisi nasılsa gelir Valla benim yapmam gereken ilk iş izolasyon olacak Ali Bey.Zaten bi çok şeyi yaptım sayılır.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Allahım yaaaa.Ali Bey sen neler yapmışın böyle yaaa.Biz şu anda sana göre gaz yağı tenekesine biniyoruz o zaman Bir tek koltuklar olmadı, araba mavi koltuklar kırmız hiç oluyor mu, Allah'tan reva mı, hangi törede var? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 fiyat ve urun züpper.2014 iyi seçim.daha iyisini yapana kadar en iyisi buymuş.sen o fazlalık 4 adetı gönder abide ben her janta 1 er adet takayım Hehhehehehe sağol kardeş Bir tek koltuklar olmadı, araba mavi koltuklar kırmız hiç oluyor mu, Allah'tan reva mı, hangi törede var? Dimi ama Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Resimli alıntı yapmayınız lütfen arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 (düzenlendi) Bugün servise gittim ve bijonları yenileriyle değiştim, fakat tırt lastikçinin arka tekere taktığı bijonlardan biri sıkıştı, takarken zorlamış çıkarırken saplama kesti ve değişmek zorunda kaldık, bu esnada hazır sökülmüşken balata ve disklerede baktık, ustaya dedim bak bakalım balata disk ve arka kampana balatalar nasıl durumda baktı ve "daha yeni gibi abi, hiç gerek yok değişime" dedi, araba 129000 de orjinal balata vs. dedim, cevabı yuhhhh oldu Bu Mart ayını sevdim, servisler baya indirimli, işçilik yok, saplama değişimine, sadece saplama için 10 tl. verdim Baktım ucuz gaza geldim ve Motorvac Carbon Clean işleminide yaptırdım, cillop gibi oldu 1000 km. sonra bakım var, o zamanda motor iç temizliği yapan alete bağlanıp temizlik ve bakımda yapılacak. Aklıma gelmişken dedim aküye bakın, 7 senelik Motorcraft, bakalım durumu nasıl, elektrikçinin ifadesi şöyleydi Hehhehhe, test sonucunda değişim çıktı ama voltajlar bana göre normal, siz ne dersiniz? Buda yeni bijonlu durum 14 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts