Ali Elöver 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Bu sabah dışarı çıktım gideceğim, uzaktan bir baktım arka tampon sol kedi gözü yok hemen yanına gidip baktımki çerçevesiyle çıkıp yere düşmüş, öylece duruyor, Allahtan sağlam hadi dedim kurtardık, tam oturmadı sudan geçince gevşedi herhalde dedim, ama dikkatli bakınca çapraz parkettiğimiz yerde yandaki mahlukat çıkarken geri çıkıp sola manevrayı dar almış ve hafiften tıklamış, tampon esneyince reflektör atmış, çizik yok ama tampon gövdesinde yarım santim kadar çaplı bir zedelenme var Geçmiş olsun, yandaki mahlukat arabasi ile cikarken senin triportörü ya görmedi ya da ufak hafif teneke kutusu diye sallamadi ezdi gecti. Sen bunlardan taktir on ve arkaya, Avustralya da cok revacta kanguru barlari Artik sana tiklayan 5 m geri seker Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Sağolasın, aynen bundan lazım evet, görüp korkup hazır kimse yokken anca çizerim bunu da demiş olabilir, ek olarak etrafada mayın döşemek lazım 29 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Geçmiş olsun. Ne oldu bu arabay yahu. Direklere vurur kendini, yandaki mahluklatara çizdirir kendini. Bırak artık beni diyor sanki 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Geçmiş olsun. Ne oldu bu arabay yahu. Direklere vurur kendini, yandaki mahluklatara çizdirir kendini. Bırak artık beni diyor sanki Ali Androidoğlu'nun modifiyelerinden gına gelmiş triportöre, dağlara taşlara vuruyor kendini, rahat birak kurcalama beni diyerekten. O kadar led i ıvır zıvır ı hangi triportöre taksan takıştırsan aşkına isyan eder. Bu arabaya taktigi ivir zivir yeminle araba parasini asti, biriktireydi o paralari ustune koyup sıfır focus falan rahat alirdi ek olarak etrafada mayın döşemek lazım Evet mayin döşe, bi sabah uyku mahmuru unut bas mayina, bi havalanirsin Edremitten, Eskişehir e inersin 10 parça küçük küçük Ali'ler olarak 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 10 parça gelir seni bulur, onuda ayrı ayrı senle uğraşır yalnız, ayrıca birleşip über Voltranıda oluştururuz Masraf konusunda ise haklısın Geçmiş olsun. Ne oldu bu arabay yahu. Direklere vurur kendini, yandaki mahluklatara çizdirir kendini. Bırak artık beni diyor sanki Bencede, bırakta dinleneyim diyor, ama dur, travers kaldı, dün taktırabilseydim belkide sonuç farklı olacaktı. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 10 parça gelir seni bulur, onuda ayrı ayrı senle uğraşır yalnız, ayrıca birleşip über Voltranıda oluştururuz Masraf konusunda ise haklısın Bencede, bırakta dinleneyim diyor, ama dur, travers kaldı, dün taktırabilseydim belkide sonuç farklı olacaktı. Nerede yeni tamponla bagajın resimleri? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Takıldıktan sonra direk Balıkesire gittim, cumartesi-pazar git gel yaptım, hep yağmurda olduğundan araba hiç fotojenik değil şuan, zaten bagaja ve tampona boya sonrası pasta cila yapılacak, cillop olsun hemen ekleyeceğim Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 araba hiç fotojenik değil şuan, zaten bagaja ve tampona boya sonrası pasta cila yapılacak, cillop olsun hemen ekleyeceğim Normal de fotojenik mi ? Bildigimiz tel maşa 13 jantli düdük kadar motorlu götürgeç bu yahu, her zaman çirkin Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 14 jant bir kere ayrıca Ford, teneke fiat değil 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 14 jant bir kere Offf Bugatti Veyron, Enzo Ferrari ölçüsüymüş, pardon Sn. Android Htc Bey Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Offf Bugatti Veyron, Enzo Ferrari ölçüsüymüş, pardon Sn. Android Htc Bey Veyron köpeği olsun Fiesta nın beee Abi demirin orjınalını buldum.fiyatı160 tl Yuhanziii Sen nereden buldum bakiyim? Arka travers boyandı ve takıldı, cuk oturdu. Bu arada pasta işi bitti, havalar iyi olunca yine wax işine girişirim artık, bugün zaman kalmadı İşte size son durum yan kapı kolları ve şeritlerde gövde rengi oldu ama resmini çekmeyi unutmuşum... 29 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Aaa 1.4 zetec s tdci Şaka bi yana çok yakışmış abi maşallah Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Tampon yan sanayi galiba, sol taraftan hafif yamuk ve simetri bozuklugu var. Renk uyumsuzlugu da var ton farki olusmus 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Çok yakışmış valla Plakaya hala el atmamışsınız Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Güzel olmuş maşallah. Keşke sipariş verirken S yerine ST difizör siparişi verseydiniz. ST'de orjinal egsoz yeri var. 29 Ocak 2014 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Güzel olmuş. Ama Ayhan'a katılmamak elde değil. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Sağolsun arkadaşlar, St difüzör nu özellikle ben istemedim, araba dizel, St yazmadim o yüzden, chip tuningle direk 1.6 dizel gucune cikarim ama St olmaz, ayrıca St yi gören gaza gelip yarisiyor, olmuyor tabii, neyse istersem bir difizorluk iş, istediğim an St yaparim, dert değil Örnek aldığım araç bunlardan. Tampon yan sanayi galiba, sol taraftan hafif yamuk ve simetri bozuklugu var. Renk uyumsuzlugu da var ton farki olusmus Hee, aynen öyle oldu, bulamadik orcinali, renginde tutturamadik, tırt Ford dimi hehehh, eskici seni ne olacak 31 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Çok yakışmış valla Plakaya hala el atmamışsınız çerçeve gitti ya kenarları siler harfleri de kalınlaştırdıkmı iş tamaam 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Güzel olmuş. Ama Ayhan'a katılmamak elde değil. "Ya ne gereği var 68 bg lik pancar motorun egsoza ??? Kaç cc kaç bg ki kaç gr co2 salacak gaz çıkaracak Orda motorun bi tarafından saliversin gazıni boşuna eksoz yapmaya gerek yok triportöre" diye düşünüp böyle tampon almıştır Androidoğlu Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) "Ya ne gereği var 68 bg lik pancar motorun egsoza ??? Kaç cc kaç bg ki kaç gr co2 salacak gaz çıkaracak Orda motorun bi tarafından saliversin gazıni boşuna eksoz yapmaya gerek yok triportöre" diye düşünüp böyle tampon almıştır Androidoğlu İlahi abi Lazımsa 245 cu. var 29 Ocak 2014 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 St yazmadim o yüzden, chip tuningle direk 1.6 dizel gucune cikarim Yap da patlasın pancar motorun. Vermiyor 90 bg o motor, yurumuyor yapanlar oldu 1.6 tdci gibi olamadı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) İlahi abi Lazımsa 245 cu. var Rahat bırak kıskanç Tırtoveri, geçsin dalgasını, chipleyip tokatlarim ben onu, müzelik arabasina bakmadan uber fiestaya taş atıyor Ona inat satmayacagim bu arabayı, sonra araba alsamda bu duracak, dahada modlıyacağım hehe... 29 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Aaa bu arabaya direk çarptı pert oldu dediydiler. Olmadı mı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Tren Power yess 29 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 İlahi abi Lazımsa 245 cu. var Ha bak o bloğa tren eksozu lazim, Androidoglu 300cc bebe biberon taksa bile olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts