İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Evet normal farlarım var, o yüzden 4000k düşündüm ama 49 lira da çok gibi. Gerçi yurtdışında da pahalıya satılıyor, biraz baktım da şimdi. Ama 5 yıl garanti iyiymiş, Türkiye'ye resmi ithalatı var mı acaba bu ürünün?

Evet var, Osramdan sordum, bana bu adresi verdiler.

http://www.asyamakina.com.tr/urunler.php?KatId=9011

Geri vites ışığı olarak çok çok güzel. Asıl amacı bence geri vites e hava karanlıkken takıldığında arkayı görebilmek.. ikinci amacı arkadan gelenleri haberdar etmek.. Bu ışık oldukça başarılı görünüyor bu konuda.. Özellikle Japon araçlarında tek taraflı lamba olması oldum olası beni sinir etmiştir..

Bu arada Osram Cool Blue park lambaları C-Max te arıza ışığı yanmasına sebep olmuştu. Bu ampüller böyle bir arıza verdiriyormu araca?

Geri vites için süper, arıza durumunu bilemem, Fiesta da sıkıntı yok, çünki ampüle bakmıyor benim araba :)

Yorum bağlantısı
Erkan Gün

Osram silverstar h4 de almayı planlıyordum. Bir ara parklarla beraber hepsini halledeyim en iyisi Osram'dan. Teşekkürler..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih  Can Özkan

ALİ BEY GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR ÇALIŞMA OLMUŞ GÜLE GÜLE KULLANIN.BEN 1 AY ÖNCE 2008 FİESTA ALDIM ÖN TARAFA TAKTIĞINIZ DERECE HAKKINDA AÇIKLAMA YAPABİLİRMİSİNİZ?BEN ONU ARAŞTIRIYORUM NEREDEN ALABİLİRİM VENASIL MONTAJ YAPARIM?SAYGILAR

Denim mavisi, denizde nerden çıktı :) bir eşide Ayhan Şentürk arkadaşımızda var, bu renk ışığa göre farklı duruyor, gece farklı gündüz farklı :)

Renk kodu 45 yada 46 idi sanırım, deniz mavisi tırt renk, denim ise taşlanmamış kot rengi, içinde beyazımsı sedefler var gibi, ışık açısına göre değişken görünüyor renk.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ALİ BEY GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR ÇALIŞMA OLMUŞ GÜLE GÜLE KULLANIN.BEN 1 AY ÖNCE 2008 FİESTA ALDIM ÖN TARAFA TAKTIĞINIZ DERECE HAKKINDA AÇIKLAMA YAPABİLİRMİSİNİZ?BEN ONU ARAŞTIRIYORUM NEREDEN ALABİLİRİM VENASIL MONTAJ YAPARIM?SAYGILAR

dealextrem den almıştım, ucuz bir alet, yalnız yuvaya ufak geldğinden, renk ve dokusu aynı olan dvd kabından çerçeve yapıp taktım, montaj basit, yerine sıkıştırıyorsun o kadar.

Yorum bağlantısı
Erkan Gün

Ben eve aldım bundan, camdan sarkıttım ucunu sıkıldıkça hava ne kadar soğuk diye bakıyorum.  :)

Bir de nem ölçer almıştım zamnında 1 dolar civarı, meteoroloji istasyonu kurdum çin işi. Gayet de yeterli ölçüm yapıyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih  Can Özkan

dealextrem den almıştım, ucuz bir alet, yalnız yuvaya ufak geldğinden, renk ve dokusu aynı olan dvd kabından çerçeve yapıp taktım, montaj basit, yerine sıkıştırıyorsun o kadar.

TEŞEKKÜRLER ALİ BEY..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih  Can Özkan

ayhan bey  ön göğüsteeki kırmızı şeritleri nereden temin edebilirim..bu arada haritacıların eli bu işlere çok yatkın benim abim de harita kadostra teknikeri :)

Yorum bağlantısı
Fatih  Can Özkan

ali bey ön göğüsteki kırmızı çizgileri nasıl yaptınız nereden alabilirim..foruma resim atamıyorum öğrenemedim bi türlü..

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Zafer Ayvacı

Ali abi her şey çok güzel maaşallah. İnce dokunuşlar da şık duruyor. 

:nazar:

Güle güle kullan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ebay ve dealextremden alabilirsiniz o kırmızı şeritleri, şimdi adresi bulamadım, bulunca eklerim buraya :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Servet beyden gördüğüm arka fren-park ampüllerinin yerine takılacak olan ledleri dayanamayıp aldım, kırmızı renkli bu ledlerle aydınlatma süper oldu, frene basınca oluşan kızıllık tam istediğim gibi, şimdi geri vitese de aynısının beyazından almak lazım :)

http://www.aliexpress.com/snapshot/307416987.html

621167454_066.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

ebay ve dealextremden alabilirsiniz o kırmızı şeritleri, şimdi adresi bulamadım, bulunca eklerim buraya :)

Burda Harem-Gebze minibüslerinin yarisinda var bu seritlerden Ali gardaş, istersen sorarim nerden aldiklarini, bostanci sanayi sitesinde vardir illa...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

:D  kendinede al sen, nede olsa eskilerde dolmuş stayla daha iyi duruyor, bendeki klas birkere, öyle bildiğin şeritlerden değil, her zamanki gibi en iyisinden  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Servet beyden gördüğüm arka fren-park ampüllerinin yerine takılacak olan ledleri dayanamayıp aldım, kırmızı renkli bu ledlerle aydınlatma süper oldu, frene basınca oluşan kızıllık tam istediğim gibi

Eskiden ampul yol muydu stoplarda, kizil kizil yanmiyor muydu ? Fort fabrika ampulsuz mu uretmis bu Fiesta 68 bg + abs'li arabayi ? Hoş motor koymamiş :D ampul koymasa ne olur ;) Ama pancar motoru da iyidir sesli calisir ben burdayim der...

şimdi geri vitese de aynısının beyazından almak lazım :)

Aaa projektör al tak, vitese takinca arkadakiler kör olsun bir yere patlasin.

Bak bundan al icindeki ampulu sok geri vitese tak, yak ortami kül et.

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Zaten onun içindekinden var bunda, Cree led, frene bastımmı görmemeleri imkansız :)

Önlerde zaten Plasma Gun var, parklarda power led, arkalarada bu yeni ledle beraber Lazer taktım, birtek geri vites kaldı, onuda hallederim artık :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

:D kendinede al sen, nede olsa eskilerde dolmuş stayla daha iyi duruyor, bendeki klas birkere, öyle bildiğin şeritlerden değil, her zamanki gibi en iyisinden :D

He dolmuş yapicam ama iki kapi eksik diye dolmuscular odasi onay vermedi, hem eski hem kapisi eksik dedi :)

Seninki ise über iyidir, iyilerin iyisidir, muhtemelen dunya uzerindeki en iyi kirmizi serittir :p

Zaten onun içindekinden var bunda, Cree led, frene bastımmı görmemeleri imkansız :)

Önlerde zaten Plasma Gun var, parklarda power led, arkalarada bu yeni ledle beraber Lazer taktım, birtek geri vites kaldı, onuda hallederim artık :)

O kadar çok led taktin ki triportörüne, yemin ediyorum tutuşacaksin alev topuna dönücen allah esirgesin. Ne gerek var bilader 68 bg takayı yilbasi çamina çevirmeye ? Senin geldigini komsularin 4 mahalle asagidan anliyormus, aha UFO Ali Androidoglu ve Fiesta Tirtedişını ışıl ışıl geliyor diye :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

He dolmuş yapicam ama iki kapi eksik diye dolmuscular odasi onay vermedi, hem eski hem kapisi eksik dedi :)

Seninki ise über iyidir, iyilerin iyisidir, muhtemelen dunya uzerindeki en iyi kirmizi serittir :p

2 kapılı işte, arayıpta bulunmayan, birde HUSUSİ yazarsın peluştan, arka cama koyarsın, üstünede sallanan başlı bir kuçu, al sana en iyisinden dolmuş  :D

Arka camada şundan yap, hemde orjinal merso, tam olsun  :p  bizim evde eski birtane olacaktı, pencereden sökmüştüm, sana yollarım :)

big15436375rcf1.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

2 kapılı işte, arayıpta bulunmayan, birde HUSUSİ yazarsın peluştan, arka cama koyarsın, üstünede sallanan başlı bir kuçu, al sana en iyisinden dolmuş :D

Arka camada şundan yap, hemde orjinal merso, tam olsun :p bizim evde eski birtane olacaktı, pencereden sökmüştüm, sana yollarım :)

Ooo super ama benim orjinal elektrikli arka cam storum var :)

Peluşum yok, dx de veya Ali express de varsa alip yollasana bana geçmis yilbasi hediyem olarak

Bu antika merso senin takaya kafadan patlasa yeminle tek parca olarak arka bagajindan cikar gider yoluna devam eder tank gibi ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ali bey,

Ne kadarda geldi led'ler? Bana hala gelmedi yahu :s

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali bey,

Ali Bey e sipariş sonrasi ki gün gelir, o bir Android, HTC sever ve Fiesta aşığı. Dx ve Aliexprss özel 24 saatlik kargo ile yolluyor kiymetli VIP musterisine, adam satisa cikan ledlerin %20 sini alip evine arabasina takti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ali bey,

24 Aralık ta yola çıktı 3 Ocak ta elimdeydi :) Eeee Alibaba.com dükkân benim, hem satıcı Fiesta ya takacağımı duyunca çok sevindi, boyle uber bir araca bu led tam gider dedi :) tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Ali Bey e sipariş sonrasi ki gün gelir, o bir Android, HTC sever ve Fiesta aşığı. Dx ve Aliexprss özel 24 saatlik kargo ile yolluyor kiymetli VIP musterisine, adam satisa cikan ledlerin sini alip evine arabasina takti.
Bir kere site benim, takilacak araç über Fiesta, alıcı ben, herşey en iyisi, sipariş hatce van nambır vandan verildi, bana gelmesinde kime gelsin haaa :)

Not: resimdeki antika mersonun önünden girer arka bagaja kadar saplanırım ve hava yastığım acılır ön cam sağlam araçtan inerim, sıfır güvenlik ve darbe sönümlemesi olmayan bu araci, tırt punto bile pert eder, ama kendi de şoförüde pert olur o da ayrı, yani yine olmadi Maykkk, pelusa gelince, en son sen kullandıydın, sende olmasi lazım, hani peruk vardıya, kaybettin suçu bana atmasana kardeşim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

İcraatlarım devam ediyor, forumdan aldığım bu resim size ipucu olsun, coming soon... detaylar daha sonra...  :spiteful:

0076698000000090804pf0.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...