İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Haklsın vallahi koltukları satsammı acep, alıcı bulması mesele resmen :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Haklsın vallahi koltukları satsammı acep, alıcı bulması mesele resmen :rolleyes:

Ben bişeyler ayarlarım hatırın için, napalım. :)

Çevrem geniştir.

Balıkesir'e gelirim. :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Anlıyorum, dur şu arabanın rengini değişeyim en güzeli, renk tutmazsa ilk sırada sen varsın :D

sizi gidiler sizi, 4 gözle böyle bir hata yapmamı bekliyorlar vallahi :D:biggrin:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Anlıyorum, dur şu arabanın rengini değişeyim en güzeli, renk tutmazsa ilk sırada sen varsın :D

sizi gidiler sizi, 4 gözle böyle bir hata yapmamı bekliyorlar vallahi :D:biggrin:

Satsam mı diye bi sorsan valla tabura ile kullanırsın. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Şaka bir yana arabanda çok emeğin var eline sağlık. Fiesta'dan sayenizde nefret ediyorum ama yiğidi öldür hakkını ver.

Araban çok güzel 2 detay hariç.

1. Berbat jantlar, hem düdük gibi küçük triportör jantı hemde arabaya yakışmamış. Bırak artık onu bunu jant işine giriş, en uygun 16" olur.

2. O kırmızı şeritler canım konsolu harem-gebze minibüsü gibi yapmış, fikrimi sorarsan sök derim :)

8qau7.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Maşallah, Ali güzel işler yapmışsın. Jantlerı Rıfat'ın sattığı Fiesta'nın jantları modeline çevirsen mükemmel olacaktır. Farlar ve aydınlatmaya lafım yok, olması gereken bir işlemlerdi zaten.

Koltuklar daha koyu kırmızı ve düz desen olsa olabilirmiş, konsol şeritleri güzel, yukarıda yazan vatandaşı dinleme :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

konsol şeritleri güzel, yukarıda yazan vatandaşı dinleme :)

Servet Abi, alsanıza Ali ile birer tane DENİM MAVİ :D

10037191.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

911 perkins motoru ile yolların kralı be :D

Servet Abi, Çaylar Boyar beyin teybe yaptığın gibi bunu da 2 dakka da en olmadık yerinden çipler uçurursun en azından benim Audi'yi geçersin senden korkulur :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Servet Abi, alsanıza Ali ile birer tane DENİM MAVİ   :D

10037191.jpg

faça :D
Yorum bağlantısı
Göktuğ TÜZÜNER

Araç kitini bende almak istiyorum. Nereden aldınız? Fiyatı ne kadar? Birde bağlantısının detaylarını paylaşırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

araç güzel beğendim st koltuklar çok hoş bazen can sıkıntısına ön koltuktan arkaya geçiş yapılıyordur umarım :D
şu auto gym ürünleri nasıldır ? arkadaşım winox bayisi bu ürünleri satıyor hiç yeltenmedim ürünün ismini duymadım diye önerirmisin abi?

beyaz jantlarım geliyor benim haftasonu inşallah hemide ken block un kullandığı jantlardan :D ( 16 inç şuanda boyadalar kar lastikleri gelecek )
http://www.motorspor...13091-53037.JPG

Auto glym ürünleri gayet iyi, tavsiye ederim.

Servet Abi, alsanıza Ali ile birer tane DENİM MAVİ :D

Hahahaaa bu bildiğin mavi be kardeşim, ne denimi, bu tırt rengi kullananlar belli, tırt fiat, tırt opel, denim maviymiş yerim senin denimini :D

Ayrıca koskoca magirus bu, motor süper, vites geçiş sesleri harika, kurban olsun bu arabaya elektronik özürlü opel, tırt fiat :D

Parrot ta harika, yazılımınıda güncelledim, telaffuzu süper oldu, birazda kendim geliştirdimmi arabayla muhabbete başlarız artık :D
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
ALİ ERBİL

öncelikle herkse merhaba ali abi klima da çevirmeli dügmeleri değiştirmissin çok hoşuma gitti nerden temin edebilirm abi benimde aynı model fiestam var arabanda çok güzel Allah kazasz belasız sürmeyi nasip eder inş

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ali Cihangiroğlu

slm paçalıklarınız güzel duruyor . acaba takmatik gibi bişeymidir geçme tırnakları var gibi eğer deliksiz vidasız takılabiliyorsa nerden aldınız sorabilirmiyim.? eğer değilse kalsın tşk.

Servisten aldım, orjinal delme yok, geçme klipsleri var.

Şu sıralar money talk durumum yok, bekleme durumundayım, daha önemli yerlere para gerekli, yoksa aklımda hala :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Alalı bayağı oldu ama sanırım 60-70 kaat vardır, tabii ön-arka ayrı takımdır.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Bekir Diri

Çok süper değişiklikler yapmışsınız,emeğinize sağlık,her sayfayı tek tek okudum  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sağol kardeş, uğraşmak zevkli oluyor gerçekten :) şu haliyle gayet güzel ve sessiz...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

konuyu görünce koltuklardan haklı olarak sıkılıp alacak iyi kalpli yardımsever birisini aradığını düşündüm bir an. :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Vaay, sen hala pusudamısın, dur daha sıkılmadım, ama arabayı satarsam sıkılabilirim, yalnız beklemen gerekecek ona göre :D  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Volkan Koca
(düzenlendi)

Vaay, sen hala pusudamısın, dur daha sıkılmadım, ama arabayı satarsam sıkılabilirim, yalnız beklemen gerekecek ona göre :D  

Ali abi şu senin direksiyon kılıfından yapmak istiyorum aldığının linki varsa atabilirmisin veya herhangi biride iş görür mü ki? cevabını bekliyorum teşekkürler şimdiden. birde bizim dreksiyonlar kaç cm 35-37 mi yoksa 39 mu ?

tarihinde Mustafa Volkan Koca tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ali abi şu senin direksiyon kılıfından yapmak istiyorum aldığının linki varsa atabilirmisin veya herhangi biride iş görür mü ki? cevabını bekliyorum teşekkürler şimdiden. birde bizim dreksiyonlar kaç cm 35-37 mi yoksa 39 mu ?

Vallahi çapı unuttum, ama ürün bu ve cuk oluyor :)

http://www.hepsiburada.com/liste/carub-direksiykilifi-br1832401-siysarmderi-ekstlux-1832401/productDetails.aspx?productId=otmbrkbr1832401&categoryId=20024867&SKU=OTMBRKBR1832401&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotmbrkbr1832401%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dcarub%255cu0020deri%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Önce alt kısımdaki ek yerini ortala ve oradan dikmeye başla, bir iki ilmik ipi geçridikten sonra zaten ipi bıraksanda çözülmüyor, çok fazla gerdirme, sadece ipi dikişlerden geçirdikten sonra biraz çek, dikişler birbirine değsin yeter, koyduğum resimdeki kadar olsun o kadar...

wtaBe.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Benim naylona aldım bundan;direksiyona geçirdim dikmeye başlarken nedense gözüm yemedi vazgeçtim şimdilik :D Bol vakit bulduğumda denerim tekrar.. ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...