Misafir 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Rengin sarımsı olması çok daha iyi abi, ben 6000k dan 4300e geçtim gözüm açıldı resmen özellikle ıslak veya siyah asfaltta süper Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ocak 2016 Yazar Paylaş 25 Ocak 2016 (düzenlendi) Bugün birçok markayı ziyaret ettim, merak ettiklerimi kurcaladım, daha bitmedi yarın devam edeceğim, önce fiata gittim, zaten alınacak modeli yok benim için, önce ne istediğimi yazayım, adam gibi D sınıfı yada SUV istiyorum, fiat 500 e baktım, pahalı-kalitesiz malzeme ve çirkin, elendi, renoya gittim, pahalı, dıştan fena değil, motor güzel, içten tipsiz ve kalitesiz, elendi (tüm modeller tırt, fiatta aynı) Ford a gittim, yine pahalı, Mondeo full olana baktım,iyi güzel evet ama her gittiğimde bu araca olan beğenim azalıyor, zaten en dolusu hariç kurtarmıyor, yine kalitede tatmin olamadım, kugayada baktım, sıkıcı geldi, çok kalitelide değil, elendi, gittim opele,en dolu insigniaya baktım, göstergeye yalandan ekran koymuşlar, görüntü kalitesiz, çözünürlük düşük tırt, gerisi zaten klasik opel, içi zaten dar basık sıkıcı, mokkaya bindim ve indim, kesinlikle parasının aracı değil, zaten çok dar anında elendi... Sonra gittim VW a polo-golf küçük dar ve tatmin olmadım, elendi, passat station 1.6 dizel dsg ye bindim, malzeme olarak Mondi den az daha iyi, arka kısım güzel, bagaj zaten güzel, sunroofta vardı çok itici gelmedi, mondi-passat dersek galiba passat demek üzereyim....Tiguana bindim, fena değil ama pahalı çok açmadı beni, içide basit geldi, vw un gösterge tablosunu beğenmedim, sıkıcı geldi...Gittim Skoda ya, hemmen Süperb e atladım, hacim süper, iç malzemeler zaten passat, tip güzel, Süperbi beğendim, fiyatta uygun, yazdım kenara...Geldik Yetiyeeeee 1 tane vardı ve satılmıştı, bindim ettim altını üstüne getirdim, tipini sevmeyenler olabilir, ben severim, güzel, geniş sayılır, sadece bagajı küçük, birde dizeli yok, satıcınında kabul ettiği gibi tiguanın önünü kestiğinden getirilmiyormuş ama kasa değişecekmiş ve gelecekmiş, bekleme listesine attım yetiyi fiyatı en uygun jipçiklerin başında geliyor ve en uygunlardan birisi, kesinlikle mokka falan bunun yanında hikaye bu arada, saçma opel, iyice gıcık oldum bugün...artık yetti dedim ve BMW ye gittim,olay bitti, bende bittim, direk 740d den başladım i8 e alayını kurcaladım, 4 serisi güzel, değişik olmuş, 5 serisini beğendim ama bunlar biraz hayal benim için (3-5 serisi için tabii, 7 falan zaten hayali bile kurulmuyor), sıfır almak çook zor...SUV istediğimden en ucuzuna baktım (göya ucuzu diye x1 e baktım), gittim X1 xdrive 2.0 dizel 184 hp. ve en dolusuydu galiba ona baktım ve işte budur dedim, hacim olarak yeti-tiguan-fiat500-renegade vs. yanında hikaye, zaten her açıdan ezer, yarın kaşkaya ve honda crv yede bakacağım, en öncelikli kıstas hacim, diğer şeyler sonra, tabii bmw ile kıyaslamak zor ama bana önce geniş ferah özellikle omuz ve diz mesafesi fazla olan suv lazım, x1 çok hoşuma gitti, x3 ve x5 e bakmadım, zaten almam imkansız, gerçi x1 de 314 bin tl. idi ama olsun, sevdim keratayı bakalım yarın neler olacak, araba seçeneklerini daraltıyorum artık ahanda birkaç foto ... sadece bmw var, bundan sonrabaktığım markalar içinde sadece SüperB i listeye aldım ama resime gerek yok, bwm varken gerek duymadım [emoji3]740d bizim oğlan beğendi, alalım dedi Işte x1 bundan isterim arkadaş... rengini çoksevdim... Şarji az gitmese alacaktım, ha birde in bin zor, ayağım takıldı tırt çıktı buRengin sarımsı olması çok daha iyi abi, ben 6000k dan 4300e geçtim gözüm açıldı resmen özellikle ıslak veya siyah asfaltta süper Kar yağısında kullandım, en ideal renk bu, kesinlikle 25 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ocak 2016 Yazar Paylaş 25 Ocak 2016 Crv ye yarın bakacağım, kaşkayada ve şimdi listeye Servet aga nın tavsiyesiyle Mazda cx3-5 te eklendi, Mazdayı unutmuşum 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Cx3 bagajı 200 küsür falan oda iptal280 litre olması lazım. Hud ekrana kadar yok yok ve aynı donanımlı araçtan %50 ucuz. Hafta içi 3 ve 5 için test sürüsüne gideceğim.Edit: 350 litre bagajı 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Crv, Mazda CX 3 ve 5'in ses izolasyonu Fiesta'dan kotu aklinda tut Ali abi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 108 bin en dolusu. Akran olan bmw x1 audi q1 de bile bu kadar özellik yok Crv, Mazda CX 3 ve 5'in ses izolasyonu Fiesta'dan kotu aklinda tut Ali abi.Kaç tane video izledim belli değil iç kamera çekimlerinde hiç ses yok 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ocak 2016 Yazar Paylaş 25 Ocak 2016 (düzenlendi) 108 bin en dolusu. Akran olan bmw x1 audi q1 de bile bu kadar özellik yok Kaç tane video izledim belli değil iç kamera çekimlerinde hiç ses yok Yarın bakacağım inşallah, bu arada aklıma geldi perde ayarı diyordunya, bak ilk merceğe geçtiğimde sağ farın hali... ortada karanlık kısım var, bu şimdi yok, nasıl düzelttim? Şimdi aklıma geldi, mercek perdesi bende ileri doğru yatıyor, aşağı doğru değil, bunun dik durmasını sağlayan bir vida var, bunu biraz açtım ve perdeyi ileri yatırdım, şimdi bu hata yok, resimdeki vida bunu biraz açınca düzeldi perde dik durmadığı için (xenon ampüle doğru yani reflektöre doğru yatık duruyordu, milimetrik ayarsızlık) öndeki RV shield denen mavimsi renk oluşturan parçanın ucu araya giriyormuş, bunu ayarladım şimdi düzgün, yalnız dediğin perdenin ampül tarafındaki kısımda ayarlanan bir parça yokki... önden böyle, RV shield denen parça zaten sabit, arkasında trafik yönüne göre ayar yapan parça yok, yön zaten sabit. 25 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Abi suv dersen kullandığım yeti ve honda crv derim. Bmw üst seviyede koy cebe ama super b yi es geçme kesinlikle. Daha yeni test sürüşü yaptım, yol tutuşu, malzeme kalitesi on numara beş yıldız olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ocak 2016 Yazar Paylaş 25 Ocak 2016 (düzenlendi) Abi suv dersen kullandığım yeti ve honda crv derim. Bmw üst seviyede koy cebe ama super b yi es geçme kesinlikle. Daha yeni test sürüşü yaptım, yol tutuşu, malzeme kalitesi on numara beş yıldız olmuş. bmw ekstrem oldu, x1 Xdrive 314 bin tl. idi yeti ideal (tam zamanında almışsın, dizeli neden yok diye bayağı hayıflandım serviste ), sadece bagajı az küçük ama donanım genişlik vs. ve özellikle fiyatı güzel (kasa değişecek yakında ve dizeli gelecekmiş), crv ye yarın bakacağım, bunun içiyle kaşkayı kıyaslamam lazım, ikisinide incelemedim henüz, SüperB ise harbiden süperb, cillop gibi, şuan alacağım yokta gezip inceliyorum, hazırlık olsun dimi ama 25 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Bugün kapalı otoparkı bulunca ayar ve kontrolleri yaptım, iyi mi sizce Ben o işi beceremedim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 Ben o işi beceremedim. Ayarınımi ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Ayarınımi ? evet abi şaşı oldu, evdeki duvar iyi bir patern değil, havalar ısınsın biraz araba üzerinde bire bir ayarlıcam. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 Araba ve duvar sart, bende o şekilde duzeltmistim, duvara çizgi falan çizip ayarlarsin... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 Yıllardır halojen ampül ve merceksiz fardan kurtulamadım Senin arabada yokmu, vag la acaydik Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Yıllardır halojen ampül ve merceksiz fardan kurtulamadım vw bi xenonu kabul ediyor mu sonradan yapma arıza falan yakıyormu sıkıntı olmuyosa yaptır gitsin abi artık gece etrafını gör Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 (düzenlendi) part 2 bugünde inceleme gezilerine devam ettim, ilk olarak Honda ya baktık, tabii crv ye, full donanım deri döşeme sunroof vs. herşey var, 4 çeker 160 hp. dizel ve 9ileri zf şanzıman, araba direk kaliteli, teybin ekranı azıcık sonradan takma gibi dursada diğer her açıdan Honda yapmış arkadaş, buradan çıkıp çok merak ettiği kaşkaya baktık, dıştan dev gibi, sadece kapısını açıp baktım ve kapadım, dar geldi ve direk x-traile geçtim, sebeb basit, CRV dev gibiydi, x-trail e bindim inceledim baktım ölçtüm.. sonuç: nissan x-trail bile CRV bin yanında hikaye, kaşkayın zaten şansı yok yazmıyorum bile, CRV ezici şekilde hacim-kalite-işçilik-konfor-motor-şanzıman her açıdan döver bir daha döver, Nissan defteri kapandı, tiguan şansı bile olamaz her açıdan geride, elendi, sadece fiyat performans olarak Yeti ye bakarım, para yeterse kesinlikle en iyisi CRV arkadaş, yetmezse yeti alırız artık, suv olayı benim için bitti, mazdaya bakmadım ters kaldı gidemedik, ama cx3 hondanın yanında sönük, cx5 yine sönük ve pahalı, netten incelediğim kadarı böyle, üzgünüm Servet aga, motor zaten güçsüz geldi, hacim konfor kalite olarakta geride kalacak büyük ihtimal, yinede büyük konuşmayayım, cx5 belki kurtarır... Sedan D sınıflarında ilk önce Skoda SüperB, en hacimlisi ve konforlu geleni bu, zaten gerisi vw süperbin, Mondeo ve Passat sonra geliyor, yalnız artık bir aracı 10 sene kullanmam sanırım, bu sebeble Passat diyorum,dizelde değil benzinli ve dsg alırsak 2. elde de zarar azalıyor ve mondiden bir tıkta ileride sanki,bana ferah geldi, mondinin arakaya doğru gittikçe kalite ve detaylarda kayıp var, passatta yok, hale bak vw över olduk ama durum bu, zaten 1.5 ekobust mondi kurtarmaz, tsi passat daha güçlü, şanzımanda düzeldi sanırım, zaten ben bozmam, huyunu biliyorum artık... Daha sonra hadi oda eksik olmasın dedik ve Merso ya gittik, direk E250 4 matic e atladım, 300 küsürdü fiyat 2.2 dizelmiş neyse, araba bariz kaliteli bu net, E serisi merso, tabii almaya güç yetmez o ayrıda beğenmediğim yeri şu, araba dar, sandığım kadar geniş değilmiş, passat mondi heleki süper bu açıdan açık ara önde, ama araba fena, kapısından tut koltuğuna kadar herşey kalite ve kalın, koltuklar divan gibi yahu, buna binip uzun yolda gezeceksin, olayı bu, bu öyle günlük kullanımda binilecek araç değil, in bin bile zor, daha sonra a-b-c-clk vs. bunlara baktık, fiyatlar malum, arabalar kaliteli ama alayı kutu gibi, özellikle clk gibilerini hiç sevmedim, b180 e baktım, orta ekran küçük ve tırt, ters birşeyler var arabada, beğenmedim, nerede o eski mersolar dedim yahu, bu uydurma alt serileri mersoyu bozmuş bence, BMW 520 daha ferah geldi bana, mersoda ferahlık arıyorsam e serisinin dahada da üstüne çıkmak lazımki merso benim için heleki sıfır almak istersem zaten hayal, merso çok kaliteli tamam ama bana aradığım ferahlığı veremedi, zaten alamıyorumda, defter kapandı, ancak 2. el ve daha eski serileri güzel onlarıda zaten ben almam, merso konusu kapandı. Ayıp olmasın diye hyundai ye de baktım, Tuscon mudur nedir, içine binmemle inmem bir oldu, anında elendi, bu kadar araç baktıktan sonra i30 da bakayım dedim,sadece kapısını açıp baktım, berbat mavi ışıklar ve sadece iç görüntüsü elememe yetti... daha önce dediğim gibi, fiatta zaten adam gibi model yok, reno tipi düzeltsede hala bu baktıklarımın yanında her açıdan geride ve bariz kalitesiz, plastik açısından kalite olarak fiat renodan daha iyi gibi... bunlar zaten listeded bile değildi, uzun sürede hyundaide dahil olarak olmayacak zaten.... citronede baktım, komple plastiğe dönmüş, görünce zaten direk galeriden çıktım, zaten modelide yok.. 2 günlük geziden sonra çıkardığım sonuç: SUV kesinklikle Honda CRV diğerlerinin şansı yok (arazi durumuna bakmam, bana hacim-konfor-güç-tip lazım), vw-hyundai-kia-reno nun suvları hikaye, mazdaya bakmadım ama kurtaracağını sanmam... CRV olmaz ise f/p aracı ise kesinlikle YETİ. D sınıfı araçta 1.SüperB 2.Passat (mondiden 1 tık daha iyi ve 2. elde kesin daha iyi 3.Mondi, ancak 2.0 dizel olursa, 1.5 ekobust motor vasat, titanyum ve en full olanı dışındakilerde kalite olarak passattan geride başkada alacak araba yok, beğendiklerimede para yetmiyor, E250 merso bile istediğim ferahlıkta değil, o paraya bu hacim ayıptır yahu, passat bile daha ferah (dikkat edin sadece hacimsel kıyas yaptım, mersonun diğer konularına bakmadım, direk duman eder çünki) genel olaraksa bütün markalar birbirine benzmiş gibi, genel bir tırtlık var, bu gidiş gidiş değil... para olursa alacağım tek suv, öne ve arkaya binip yayıldığımda her açıdan oh dediğim tek model, bmw x1 i bile aramadım o derece... para yetmezse alacağım suv ise, makyaj yiyecek o zaman tabii... makyaj yerse sanırım böyle olacak D sınıfında ya bu (2.0 dizel olacak yada almam...) yada 2. eli düşünürsek ve benzinli motor ve şanzıman açısından avantajlı bu gösterge kesin olmalı yalnız 26 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Benim liste cx5 tuscon ve cx3. Crv yi gölcük te çocukluk arkadaşım aldı. Hep honda kullanır. Araç çok güzel ama dışarıdan bakınca da estetik olacak. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 (düzenlendi) Benim liste cx5 tuscon ve cx3. Crv yi gölcük te çocukluk arkadaşım aldı. Hep honda kullanır. Araç çok güzel ama dışarıdan bakınca da estetik olacak.Vallahi bana göre estetik, tuscon un icinde daral geldi, plastik ve kalitesiz dar ve basit ayrıca, bagaji crv nin yanında tirt, hele ki i stepne kısmı berbat, adamlar dizayn yapmış crv de, tuscon kalitesiz be ağa, cx5 bana ufak gelecek gibi, daha görmedim ama öyle gibi, ha bu arada kapı sesi derlerya, hani vw un ünlüdür vw bunların yanında gariban kalır hele ki crv nin yanında, o konu çoktan bitmis azizim 26 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Ali abi otoparkın araç tanıtım videolarına bir göz atmanı tavsiye ederim bakıyorsan kusura bakma. Fakat bu konuyu farklı bir başlıktan devam ettirmek lazım segment olarak direk uçuyor bunlar şimdi fiestadan bunlara geçince konu gariban kalıyor resmen ağlıyor... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 (düzenlendi) bagaj diyorsun da tucson 580 litre. crv 589 lt. ve kullanışlılıkta daha iyi, stepne yerleşimi ve çevresi güzel planlanmış, malzeme açısından ezici üstün, keza diz ve omuz mesafeleri çok daha iyi (ölçülere bakma, araca binince tusconu unutacaksın zaten), ön kısımda otururken çok rahatsın, mesela tusconda sağ önce otur, koltuk iyice geride değilse torpido açılınca dizine değiyor, bacaklarını sağa sola açınca oluşan ferahlık hissi fiesta ile aynı, yani dar kardeş, tip göreceli tabii, motoru 2.0 dizel ve vergi dezevantajı var, 184 hp. motorlar 0-100 de crv den 0.5 sn. daha hızlı gibi pehhh, tabii hunday, abartmayı sever biliyorsun, çok yakıyor kardeş, motoru sevmedim.. crv şehir içi 4.8 lt. dışı içi 5.6lt. ortlama 5.1 lt. crv daha ekonomik, crv ye karşı diyebileceğin tek şey tip olabilir, onun dışında her açıdan tuscon geride... 26 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 1.6 turbo niyetim, crv gölcük şehir içi 7 litre. Fabrika verisi ile maalesef denk tutmuyor, yaşam alanı cvr, ama teknolojik alt yapı tucsonda epey ileride Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 Ali abi otoparkın araç tanıtım videolarına bir göz atmanı tavsiye ederim bakıyorsan kusura bakma. Fakat bu konuyu farklı bir başlıktan devam ettirmek lazım segment olarak direk uçuyor bunlar şimdi fiestadan bunlara geçince konu gariban kalıyor resmen ağlıyor... fiesta dan e250 cdi ye geçtik, o bile kurtarmadı kardeş şaka bir yana fiesta sınıfında arabalarada baktım, tabii öylesine ama arabama binince kendimi daha iyi hissettim,yeni fiesta bile tırt bu arada... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts