Ali Cihangiroğlu 17 Ocak 2016 Yazar Paylaş 17 Ocak 2016 O zaman abi segment degistirmek lazimAynen kardeş, ancak D segmenti kurtarır yalnız Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Haklısın vallahi, satarken kimse bakmaz bunlara, koltuğa gelince yalnız uzun yolda buda ağrıtıyor cunki bel desteği yine yok, bu spor koltuk, surereken virajda seni kavraması çok iyi diger koltuktan en önemli farki da bu, yalnız suda var, hanım uzun yolda beğenmiyor cunki yan yatıp rahatça uyuyamiyorsun bunda, malum kenarlar yüksek düzgün oturmak sart, ben ek bel desteği koydum şimdi gayet rahatım... O zaman abi segment degistirmek lazim Uzun yolda konfor için böyle kavrayan koltuklar yerine baldırları tutan uzun koltuklar gerekir, aracın boyutlarına göre bizim koltuklar kısa oluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Haklısın vallahi, satarken kimse bakmaz bunlara, koltuğa gelince yalnız uzun yolda buda ağrıtıyor cunki bel desteği yine yok, bu spor koltuk, surereken virajda seni kavraması çok iyi diger koltuktan en önemli farki da bu, yalnız suda var, hanım uzun yolda beğenmiyor cunki yan yatıp rahatça uyuyamiyorsun bunda, malum kenarlar yüksek düzgün oturmak sart, ben ek bel desteği koydum şimdi gayet rahatım... Yengenin beli ağrımasın , ben gencim daha ağrı çekerim Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Yengenin beli ağrımasın , ben gencim daha ağrı çekerim Adam satıyorum desin hiç birimiz almayalım. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Adam satıyorum desin hiç birimiz almayalım. kalsın elinde demi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 kalsın elinde demi Evde koltuk takımı yapar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Ocak 2016 Yazar Paylaş 17 Ocak 2016 (düzenlendi) Bugün ledi incelerken gordumki içinden çıkan aparat hem d1s e hemde d2s e oluyor bu durumda d1s tutucu yaylar denk gelmez ise direk d2s moduna alip takabiliyorum, süper d1s modunda bosch mercek arkasi Aparatli durum d1s tutucu ile sabit durum, orjinal xenon ampulu ölçtüm, 2.7 cm odak mesafesi var, bunu da ayarladım, aparat yivli, vida gibi yani, çevirerek istediğin mesafede sabitleniyor... Mercek olmadan çalıştırdım, fena, içine bakamadim bile 17 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Eline sağlık abi inşaallah düşündüğün gibi olur. Koltuk takımı yaparsan misafir olarak ilk ben gelicem söz bir acı kahveni içmeye. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Eline sağlık abi inşaallah düşündüğün gibi olur. Koltuk takımı yaparsan misafir olarak ilk ben gelicem söz bir acı kahveni içmeye. Beraber gidip üstüne çay dökeriz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Okur abi kedi ulaşamadigi ciğeri misali 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ocak 2016 Yazar Paylaş 18 Ocak 2016 (düzenlendi) Bugün karda yağıyordu ellerim dondu amaa, ledin birini denedim, d1s aparatı olan bosch merceğe oturmadı, tutucu ledin soğutucu gövdesini engelledi tam oturmadı, bende tutucuyu söküp d2s moduna aldım, şekil A Budurumda cuk oturdu, bağlantıları yaptım ve çalıştırdım, diğer fara göre kısalarda aydınlatma farkı göremedim gibi, bu sanki az daha güçlü hatta, asıl gece denemek lazım, süper çalışıyor, kesilme çizgisi düzgün, odak tutuyor, 2.7 cm. e ayarlı, uzunları açınca led xenona göre duvarda daha parlak yandı, resim çekemedim ama aydınlatması güzeldi, daha güçlü bu led, uzunlarda bariz belli oluyor, diğer fara girişmedim çünki ledin arkası 2cm. kadar fara sığmadı, yani biraz arkaya doğru uzun, Allah tan arka kapak yumuşak kaucuk gibi birşey, o şekilde esneyip takılıyor ama ledin fanının hava alışını engelliyor, yukarda kablosunun girdiği yere bakın, o kısma 1-2 cm. kadar bir halka takacağı. kablonun üstüne geçireceğim yani, böylece kaucuk kapak fana değmeyecek, uygun bir anda bir şey uydururum artık, farı eski haline getirip geri taktım, havalar ısınsın sakin kafayla ayar çekerim artık. Sonuç olarak led çok güçlü ve süper çalışıyor, odak sorunu yok 18 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ocak 2016 Yazar Paylaş 18 Ocak 2016 Hayırlı olsun abi,sonucu merak ediyorum. Sağol kardeş, vallahi ilk intiba güzel, bu xenondan daha güçlü gibi, özellikle uzunları açınca duvarda bariz xenonu ezdi tek sorun biraz arkaya doğru uzun olmasi, bu şekilde far kapanıyor ama hava sirkilasyonunda sorun olacak, değmeyecek şekilde ayaraladımmı iş tamam, hatta resimde kablonun lede girdiği kısma kalınca elektrik bandi sararsam kabloyu aşşağı doğru büküp çıkaracağımdan o kısım bükülmez, bükülmeyen kısımda araka kapağı geride tutar, kapak zaten yumuşak, oldu bittiii, neyse havalar düzelsin sakince yaparım, soğuk yahu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ocak 2016 Yazar Paylaş 18 Ocak 2016 Abi neden püsküllü olan tipten almadın ? Servet aga bunu önerdi, diğeri bunun kadar güçlü değil sanırım... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Servet aga bunu önerdi, diğeri bunun kadar güçlü değil sanırım... Abim ne derse doğrudur. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Servet aga bunu önerdi, diğeri bunun kadar güçlü değil sanırım... güzele benziyor abi bizi de gaza getiriyosun geri vitesler eli kulağında gelir bunlardan da golfe mi alsak bizim bi de mercek taktımmı miss muayenede sorun olmuyor dedin bu dimi bi de golfün far camı plastik değil bildiğin cam acaba mercek güzel olur mu kırılma falan olurmu en kötü plastik far camı bulunur heralde topkapıda Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ocak 2016 Yazar Paylaş 18 Ocak 2016 (düzenlendi) Servet öyle dedi, muayeneden geçer, tabii girmeden adamlara bu xenon değil diye özellike belirteceğim, yalnız harbi güzel, fena yanıyor, ömrü falanda doğruysa xenon 2000-3000 saat bunun 30000 saat tak unut vallahi 18 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Servet öyle dedi, muayeneden geçer, tabii girmeden adamlara bu xenon değil diye özellike belirteceğim, yalnız harbi güzel, fena yanıyor, ömrü falanda doğruysa xenon 2000-3000 saat bunun 30000 saat tak unut vallahi Ben orijinal farlara H4 led takılı iken geçtim 10. ayda görevliyede herhangi bir şey belirtmedim. Sadece klasik ayarla ilgili hafif kusur yazdı. Bu sene bende mercek + led'le gircem muayneye bakalım. + Sislerdede led var. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Servet öyle dedi, muayeneden geçer, tabii girmeden adamlara bu xenon değil diye özellike belirteceğim, yalnız harbi güzel, fena yanıyor, ömrü falanda doğruysa xenon 2000-3000 saat bunun 30000 saat tak unut vallahi yanarken falan resim yok ama öyle güçlü böyle güzel bi parmak bal sonrası yok 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ocak 2016 Yazar Paylaş 18 Ocak 2016 dur yahu, uygun zamanda takıp resim çekeceğim, birine led birine xenon, geri viteste yaptığım gibi.. acele olmaz, sindire sindire takmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ocak 2016 Yazar Paylaş 19 Ocak 2016 (düzenlendi) Evett, bugün üşüsemde işlemi yaptım, takinca ilk farkettigim benim xenonlar daha beyaz yanıyor, hay dedim... Sonra belki dedim ömrü azaldı, malum bu durumda beyazlar, yedek d2s lerden birini taktım, baktimki ledlerle aynı sarilikta, rahatladım digerlerinin ömrü azalmaya başlamış sanırım, 2 el di ve 3 sene olmuştu zati, neyse, paketleyip yedeğe koydum, gen5 leri ise sökmedim her ihtimale karşı hazır duruyor, sorun olursa anında tekrar eski hale dönerim Işte resimler, sonuçta süper oldu, xenon gibi ısınma yok şak diye yanıyor, canavar gibi Sol xenon sağ led Hepsi led 19 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Gule gule kullan Ali abi. Cok iyi yaniyor. Yolu nasil isiklandiriyor? Memnunmusun? Mesafe xenon ile ayni mi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts