Ali Cihangiroğlu 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 [emoji23] Bir tane st var,satılık alsana [emoji23]Fiesta dan sıkıldım yeter bu kadar, baba arabaya saklıyorum paraları Hem st de olsa kağnı, kurtarmaz, bana büyük konforlu ve güçlü araç lazım artık, malum artık yaş kemale erdi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Fiesta dan sıkıldım yeter bu kadar, baba arabaya saklıyorum paraları Hem st de olsa kağnı, kurtarmaz, bana büyük konforlu ve güçlü araç lazım artık, malum artık yaş kemale erdi Abi senin fiestadan sonraki aracını merakla bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 Abi senin fiestadan sonraki aracını merakla bekliyorum Bende 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Olsa olsa Replika görünümlü Mondeo olur SuperB tabii ki [emoji23] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 Olsa olsa Replika görünümlü Mondeo olur SuperB tabii ki [emoji23] SüperB full olacak 2.0 dizel ve 4x4, mondeo anında elenir, bu arada geçen mondeoya biraz daha dikkatli baktım, nüanslarını inceledim ve passatla karşılaştırdım, passatı almam ama kazanan passat oldu, adamlar detaylara mondiden daha önem vermiş, sadece kapıları açıp menteşe kısımlarını araları incelemek bile yeter, neyse her ikisinide almam artık, zaten hanım onayındanda geçmedi Sanırım suvumsu birşeylere kayacağız artık.... Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 SüperB full olacak 2.0 dizel ve 4x4, mondeo anında elenir, bu arada geçen mondeoya biraz daha dikkatli baktım, nüanslarını inceledim ve passatla karşılaştırdım, passatı almam ama kazanan passat oldu, adamlar detaylara mondiden daha önem vermiş, sadece kapıları açıp menteşe kısımlarını araları incelemek bile yeter, neyse her ikisinide almam artık, zaten hanım onayındanda geçmedi Sanırım suvumsu birşeylere kayacağız artık.... Sen iyi bakamamışsın abi,cuma günü Mondeo test ettim.passatın en full dedikleri modelde bile bir çok donanım ek ücrete dahil,ama Mondeoda bunlar ve daha fazlası standart donanımda yer alıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Ali abi arabayı satacak olursan koltuklar benim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Ali abi arabayı satacak olursan koltuklar benim Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Ali abi arabayı satacak olursan koltuklar benim Hüseyin abi sana yedirmez onları abi 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ocak 2016 Yazar Paylaş 11 Ocak 2016 (düzenlendi) Sen iyi bakamamışsın abi,cuma günü Mondeo test ettim.passatın en full dedikleri modelde bile bir çok donanım ek ücrete dahil,ama Mondeoda bunlar ve daha fazlası standart donanımda yer alıyor. Donanıma pek bakmadim, öyleyse iyi, zaten alırsam bundan sonra ya en dolusunu alırım, yada almam, sonradan eklemek için artık ugrasmak zor be kardeş Bu arada alırsam, mondide ancak station olur Şu vingale modeli gelirmi acep? 4 cekeri bilem varmış Yalnız 1.5 ekobust 160 hp. falan bana göre olmamış, 0-100 zaten yok, araba gitmiyor, 12 saniye yahu, fiesta gibi... tamamen konfor odaklı diyelim, bu alete harbi güçlü motor lazım, öyle 1.5 benzin 1.6 dizelle olmaz, 2.0 dan aşşağısı kurtarmaz... 12 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Ali abi arabayı satacak olursan koltuklar benim Hüseyin abi sana yedirmez onları abi Koltukla adam dövülür mü, deneriz. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ocak 2016 Yazar Paylaş 11 Ocak 2016 (düzenlendi) Koltukla adam dövülür mü, deneriz. koltuğa yazık, kafalık çıkıyor ama, bayağıda sağlam 11 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Hüseyin abi sana yedirmez onları abi Eray abi ben de zaten yemelik değil oturmalık istiyorum çok mu şey istiyorum... Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 12 Ocak 2016 Paylaş 12 Ocak 2016 Eray abi ben de zaten yemelik değil oturmalık istiyorum çok mu şey istiyorum...Abi senin oralarda pert bi st bulacan kıltuklarını falan alacaksın anca Hüseyin abi oturtturmaz da bence Ali abinin arabayı satmasını sabırsızlıkla bekliyodur Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ocak 2016 Paylaş 12 Ocak 2016 Abi senin oralarda pert bi st bulacan kıltuklarını falan alacaksın anca Hüseyin abi oturtturmaz da bence Ali abinin arabayı satmasını sabırsızlıkla bekliyodur Bizim buralarda forda üçüncü sınıf vatandaş muamelesi yapıyorlar varsa yoksa Merso. Ucuza alınca Merso yu fordun bir kıymeti kalmıyor ne yazık ki.Koltukla adam dövülür mü, deneriz. Hüseyin abi fusionun st modeli yok ki.. 2 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 12 Ocak 2016 Paylaş 12 Ocak 2016 Abi boşver mondeoyu bak a4 station mis gibi Yan tarafı mondeoya benzemiş gerçi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ocak 2016 Yazar Paylaş 15 Ocak 2016 (düzenlendi) Eveet ışte d1s ledlerim, daha monte etmedim, acaba nasıl olacak Govdesi alüminyum, arka siyah kısımda öyle, üstünde plastik koruma var, arkada mini fani var, sağlam gozukmekte... 15 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Ocak 2016 Paylaş 16 Ocak 2016 Karşılaştırmalı video resim ne varsa bekliyoruz abi. Hayırlı olsun tekrar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ocak 2016 Paylaş 16 Ocak 2016 Ali abi yetişemiyoruz sana ya hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Eray abi ben de zaten yemelik değil oturmalık istiyorum çok mu şey istiyorum... Çok şey istemiyorsun tabikli Mehmet, yaşamayı sevmiyorsun bence. Hüseyin abi fusionun st modeli yok ki.. Bebnim arabaya oluyor, ayrıca bir sır vereyemi mi kolyukla ST olunmuyor. Ayrıca bu adam bu arabayı satmaz. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Hüseyin abi bana kalırsada Ali abi bu arabayı satmayacak şimdi satsa karşısına forum dışında ciddi bir alıcı çıkmayacak çünkü insanımız acayip emeğin karşılığını bilmiyor. Tabiki st koltuk takınca st olunmaz benim niyetim biraz daha konforlu olurmu düşüncesi. Çünkü bizim koltuklar uzun yolda acayip bel ağrısı yapıyor. Eren abim tabiki yaşamayı seviyorum ama gelip geçici dünya işi işte. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Ocak 2016 Yazar Paylaş 17 Ocak 2016 Hüseyin abi bana kalırsada Ali abi bu arabayı satmayacak şimdi satsa karşısına forum dışında ciddi bir alıcı çıkmayacak çünkü insanımız acayip emeğin karşılığını bilmiyor. Tabiki st koltuk takınca st olunmaz benim niyetim biraz daha konforlu olurmu düşüncesi. Çünkü bizim koltuklar uzun yolda acayip bel ağrısı yapıyor. Eren abim tabiki yaşamayı seviyorum ama gelip geçici dünya işi işte. Haklısın vallahi, satarken kimse bakmaz bunlara, koltuğa gelince yalnız uzun yolda buda ağrıtıyor cunki bel desteği yine yok, bu spor koltuk, surereken virajda seni kavraması çok iyi diger koltuktan en önemli farki da bu, yalnız suda var, hanım uzun yolda beğenmiyor cunki yan yatıp rahatça uyuyamiyorsun bunda, malum kenarlar yüksek düzgün oturmak sart, ben ek bel desteği koydum şimdi gayet rahatım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts