Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Vuuuu Ali Elöver abimiz bombalamış [emoji23][emoji23] Arnold abi,saçların boya vakti gelmiş [emoji23] Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Vuuuu Ali Elöver abimiz bombalamış [emoji23][emoji23] Arnold abi,saçların boya vakti gelmiş [emoji23] Boyayacak ama orjinalliği gitmesin diye boyamıyor. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 (düzenlendi) Vuuuu Ali Elöver abimiz bombalamış [emoji23][emoji23] Arnold abi,saçların boya vakti gelmiş [emoji23] Elöver,sen tabi kilo veremeyeceğinizi biliyorsunuz kilosuzlara çatıyorsunuz değil mi? Bi kerem Ali,Arnoldun 43 yaşındaki hali. Hüseyin devam et.Bırakmamaya özen göster. LAkin yinede göbek sorunun var gibi. 22 Ekim 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Elöver,sen tabi kilo veremeyeceğinizi biliyorsunuz kilosuzlara çatıyorsunuz değil mi? Bi kerem Ali,Arnoldun 43 yaşındaki hali. Hüseyin devam et.Bırakmamaya özen göster. LAkin yinede göbek sorunun var gibi. Göbeksiz erkek,balkonsuz eve benzer derler Ayrıca bu fotoda dikkatimi çekti,arka sol çamurluk rengi kapıya göre farklı duruyor Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Göbeksiz erkek,balkonsuz eve benzer derler Artık balkonları camlı şekilde kapatıp eve dahil ediyorlar,yani iptal sıra sizede gelmiş. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Artık balkonları camlı şekilde kapatıp eve dahil ediyorlar,yani iptal sıra sizede gelmiş. Teras niyetine kullanıyorum ben abi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Hüseyin devam et.Bırakmamaya özen göster. LAkin yinede göbek sorunun var gibi. Abi sıfır göbek öyle her zaman olan bir şey değil, yıllardır spor yaparım sıfır göbek için ancak birkaç aylık bir çalışma ve diyet ile mümkün oluyor sürekli sıfır göbek olsun bir de ağır çalışayım dersen büyük problemler yaşar adam. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ekim 2015 Yazar Paylaş 22 Ekim 2015 Elöver,sen tabi kilo veremeyeceğinizi biliyorsunuz kilosuzlara çatıyorsunuz değil mi? [emoji14] Bi kerem Ali,Arnoldun 43 yaşındaki hali. [emoji3] Hüseyin devam et.Bırakmamaya özen göster. LAkin yinede göbek sorunun var gibi. Helal oktay usta, bitir bu gobeklileri Göbeksiz erkek,balkonsuz eve benzer derler Ayrıca bu fotoda dikkatimi çekti,arka sol çamurluk rengi kapıya göre farklı duruyor Zuhahah, bu denim mavi, 8 boyanın karışımından oluşan über renk, konsolda mavi biliyorsun, sadece bu denim mavi lerde olur bu renk, kısaca alışık olmadığından sana öyle gelmiştir her ışıkta farklı görünür, öyle dumdizlak siyah mi sandım bunu muhahaha Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Helal oktay usta, bitir bu gobeklileri Zuhahah, bu denim mavi, 8 boyanın karışımından oluşan über renk, konsolda mavi biliyorsun, sadece bu denim mavi lerde olur bu renk, kısaca alışık olmadığından sana öyle gelmiştir her ışıkta farklı görünür, öyle dumdizlak siyah mi sandım bunu muhahaha Kim bilir kaç takla attın,sonra karışım falan diyorsun abi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Teras niyetine kullanıyorum ben abi. Bundan dolayıda sürekli maden suyu tüketiliyor değil mi?Hele birde Niğdeli olursa ohh çekiliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Bundan dolayıda sürekli maden suyu tüketiliyor değil mi?Hele birde Niğdeli olursa ohh çekiliyor. Sarıkız favorim abi,ha bir de Ankara Gazozu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Kasım 2015 Yazar Paylaş 25 Kasım 2015 (düzenlendi) Geçen gelen 80 watt ledleri takayım artık diyip arka stopları söktüm, göya geri vitese takacağım, heyecanlıyım, sokete attım elimi ama o anda "ülen bu neden diğerlerinden ufak..." diyip açtım, baktımki içinde t15 ampül var hiç dikkat etmeden almışım ampülü ... ahanda t 15 benim aldığım ise tabii tepem attı, dibini koparttım (totosunu havya ile eritip çıkardım tabii), başka bir t10 led dibini Winkel Winpox çift komponentli epoksi yapıştırıcıyla buna taktım, 4 dakikada donuyor 24 saatte taş oluyor, 120 derece ısıya dayanıyor, tabii lehim kablo uzatma vs. işlemlerinide yaptım, yazmadım atladım, işte sonuç dibi sıcaktan erirmi diye denedim, ısısı o kadar artmıyor, ha artsaydıda dert değil, cam t15 ampülün tepesini Dremel ile kesiyoruz (camı) içindeki 2 teli lede lehimleyip yeniden yapıştırdıkmı cam dipli ledimiz hazır, ben uğraşmadım, zaten ısı o kadar artmıyor... zaten bu güçte t15 80watt led yok, en fazla 50watt bulabildim, bu çok iyi oldu çalışırken resmi yok, zaten çekemiyorum, resim bembeyaz çıkıyor, acaip deli yanıyor meret yarın arabaya takınca gece resmi eklerim artık... 25 Kasım 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Kasım 2015 Yazar Paylaş 25 Kasım 2015 (düzenlendi) Olmadıysa yarı fiyatına alırız [emoji23] Vay kelepirci vay, olur merak etme, birisi bile odamı aydınlattı Yinede yazdım kenara (120 ye almıştım, yarı fiyata sana veririm tamam ) 25 Kasım 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Vay kelepirci vay, olur merak etme, birisi bile odamı aydınlattı Yinede yazdım kenara (120 ye almıştım, yarı fiyata sana veririm tamam ) Abi sen onu 120 / 4 yap anca iş görür artık Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Kasım 2015 Yazar Paylaş 26 Kasım 2015 Abi sen onu 120 / 4 yap anca iş görür artık her sokete uyar kardeş, ona göre düşün, dönüşüm kolay Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Açık arttırma mı var ben de gireyim [emoji23][emoji23] geri fites lazım bana da Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Açık arttırma mı var ben de gireyim [emoji23][emoji23] geri fites lazım bana da Üzgünüm Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Kasım 2015 Yazar Paylaş 26 Kasım 2015 (düzenlendi) Diğer aldığım ledlerimde hazırlanıyor, tükkan açacağım yakında http://www.aliexpress.com/item/High-Bright-T15-CREE-XBD-50W-LED-Reverse-Lights-Tail-Light-12V-Car-W16W-LED-Clearance/32441798687.html 26 Kasım 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Diğer aldığım ledlerimde hazırlanıyor, tükkan açacağım yakında http://www.aliexpress.com/item/High-Bright-T15-CREE-XBD-50W-LED-Reverse-Lights-Tail-Light-12V-Car-W16W-LED-Clearance/32441798687.html Benimde bi ara almam lazım bunlardan Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Benimde bi ara almam lazım bunlardan Eray,alda bakalım Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Diğer aldığım ledlerimde hazırlanıyor, tükkan açacağım yakında http://www.aliexpress.com/item/High-Bright-T15-CREE-XBD-50W-LED-Reverse-Lights-Tail-Light-12V-Car-W16W-LED-Clearance/32441798687.html geldimi bunlar Ali abi alınırmı ona göre sipariş geçelim 50 w yuvayı falan ertimez dimi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 geldimi bunlar Ali abi alınırmı ona göre sipariş geçelim 50 w yuvayı falan ertimez dimi İyi düşün Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Aralık 2015 Yazar Paylaş 21 Aralık 2015 (düzenlendi) Geldi geldi, eve gidemedim daha, gidince takacağım, esas d1s ledleri bekliyorum ben eritmez merak etme, ampül kadar ısınırmı sanıyorsun, bu arada geri vites bu, zaten az yanar, benim deli güçlü stop-fren lerderim bile ısınmıyorken bu hiç ısınmaz... İyi düşün ne o hani alıyordun ptt den 21 Aralık 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts