Misafir 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 kilo boy alayım, pantolon bel öçlüsü alayım, bizde göbek olmaz kardeş, full kas yaş küçükken böyleydik bir zamanlar, Arnold Ali derlerdi bana bazen böyle arkadaşlarda oluyor, malum formu lorumak lazım Şimdi olmuşsun Andiroid Ali Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Ali abi Arnıld resimlerini merak ettim sen şimdi bench press de kapışırsın bizimle [emoji16] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2015 Yazar Paylaş 21 Ekim 2015 (düzenlendi) Şimdi olmuşsun Andiroid Ali Eee kas kas nereye kadar, devir teknoloji devri kardeş Ali abi Arnıld resimlerini merak ettim sen şimdi bench press de kapışırsın bizimle [emoji16] o gençkendi kardeş kışın şu işe girişeceğim artık malum yatınca performans düşüyor, boş durmayalım... 21 Ekim 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Eee kas kas nereye kadar, devir teknoloji devri kardeş o gençkendi kardeş kışın şu işe girişeceğim artık malum yatınca performans düşüyor, boş durmayalım... Yaş olmuş 43 seni biz Ehtiyarlar cemaatine alalım,şimdi spor yapacağım diye kolu bacağı kırma abi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2015 Yazar Paylaş 21 Ekim 2015 Yaş olmuş 43 seni biz Ehtiyarlar cemaatine alalım,şimdi spor yapacağım diye kolu bacağı kırma abi Hafiften canım, tekniği kapalım yeter aslında spor olsun amaç, kışın zaman oluyor, biraz böyle takılırız, giderkende bisikletle gidiyorum zaten, varınca zaten ısınmış oluyoruz, direk dalarız anlayacağın Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Hafiften canım, tekniği kapalım yeter aslında spor olsun amaç, kışın zaman oluyor, biraz böyle takılırız, giderkende bisikletle gidiyorum zaten, varınca zaten ısınmış oluyoruz, direk dalarız anlayacağın Abi avatara baktım da şimdi,foruma ilk geldiğin zaman ile şimdinin arasında çook fark var be abi Demek ki spor yapmasan hiç tanıyamayız seni namı diğer Arnold Ali Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2015 Yazar Paylaş 21 Ekim 2015 Abi avatara baktım da şimdi,foruma ilk geldiğin zaman ile şimdinin arasında çook fark var be abi Demek ki spor yapmasan hiç tanıyamayız seni namı diğer Arnold Ali Eee saçlar beyazladı tabee, güneşten oldu yalnız Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Eee saçlar beyazladı tabee, güneşten oldu yalnız Yalnız hep bir sebep buluyorsun abi,güneş olmasa nem dersin var ya Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Abi avatara baktım da şimdi,foruma ilk geldiğin zaman ile şimdinin arasında çook fark var be abi Demek ki spor yapmasan hiç tanıyamayız seni namı diğer Arnold Ali Ali bey'in avatar güncelleme periyodu 5 sene. Bir de şimdiki halini koysa kim bilir nasıldır Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Ali bey'in avatar güncelleme periyodu 5 sene. Bir de şimdiki halini koysa kim bilir nasıldır Aslında böyle bir sistem var ama Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2015 Yazar Paylaş 21 Ekim 2015 (düzenlendi) hala aynıyım, değişiklik olursa avatar yenilerim zaten hem kışın gençleşiyorum, malum güneş olmayınca rengim açılıyor, dışarda bütün gün dolaşmıyorum birde traş oldummu iş tamam, sizden gencim 21 Ekim 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 hala aynıyım, değişiklik olursa avatar yenilerim zaten hem kışın gençleşiyorum, malum güneş olmayınca rengim açılıyor, dışarda bütün gün dolaşmıyorum birde traş oldummu iş tamam, sizden gencim Ali Elöver abi atsın şu fotoğrafları Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2015 Yazar Paylaş 21 Ekim 2015 Atsın, onuda görelim bakalım hangimiz göbekli Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Atsın, onuda görelim bakalım hangimiz göbekli Eyvah diyorum Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Gayet rahatım Adam elinde bond çantası ile geziyor,içinde bolca arşivle Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2015 Yazar Paylaş 21 Ekim 2015 Adam elinde bond çantası ile geziyor,içinde bolca arşivle Ben hala rahatım, bu arada bendede bavul var Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Ali abi sizin konununun adını değiştirelim ali abiye takılmak isteyen buraya diye.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2015 Yazar Paylaş 21 Ekim 2015 Konu uçtu zaten, Denim Mavi Fiestam ve yaptıklarım + Kaslı vücudum Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Konu uçtu zaten, Denim Mavi Fiestam ve yaptıklarım + Kaslı vücudum Arnold Ali ve diğerleri Yorum bağlantısı
Ali Elöver 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 (düzenlendi) Konu uçtu zaten, Denim Mavi Fiestam ve yaptıklarım + Kaslı vücudum Al bu da Altınoluk 2015 hatırası bay kas yığını, yanında 69 bg + abs li über fiesta ile Ali Elöver abi atsın şu fotoğrafları Benim niye CLK arabam yok uyduruk fordum var diye ağladığı fotoğraf var, sonrası mercedes i kıskanıp çarpmaya çalışırkenki hali var, yine bir kıskançlık krizi anında elinde taş ile çizmeye çalışırken var Yani Ali Varoğlu var... 21 Ekim 2015 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2015 Yazar Paylaş 21 Ekim 2015 (düzenlendi) ehehheeh görüldüğü üzre gayet fitim, senin resimleride görelim adaş, yok öyle hep bana 21 Ekim 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Boş ver sen onları Ali hocam 40 yaşına gelsinlerde fit olsunlar bakalım, kolaydı öyle. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2015 Yazar Paylaş 21 Ekim 2015 Boş ver sen onları Ali hocam 40 yaşına gelsinlerde fit olsunlar bakalım, kolaydı öyle. Büyüksün kardeş bu kış moda giriyorum, aldım gazı 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts