İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Elöver

Ne çok dusmanim varmış anladım, hepiniz beni yoketsin diye beklediniz ama olmadı, birlikte Voltrani oluşturduk, alayinizin ensesindeyiz artık, özelliklede Ilkay, sen bittin :) sırada King var, forkliften dusmuse dönecek, ctrl delete haaaaaa, hard formata hazır ol sen :)

Dusmanin cok, bu koltuklari foruma verecegim ilkay sokecek bu gece evinden.

9313b34419d17f6587b4b0a19dfede4a.jpg

7b0fa79d85241d0e30707fb7de952e22.jpg

Efsanevi 69 bg ÜBER FİESTA yi dunya gozu ile cyborg sahibi Ali Androidoglu ile gordum ya artik gam yemem.

21a7e883c3e40577ae5f23c01421e02c.jpg

4aedbfb7a4f45e34520814cbe27ba885.jpg

Son resimde mercedesi tutup kacmaya calisiyordu, zor kurtardim elinden

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Son resimde boya berbat halde diyordum, ne kaçırması :)

Şu mersoyada zr at, yazıktır spo ve hele benim uberin yanında boyasi bitik gibiydi, acil bakım lazım, Mert buna da bir el atsın :)

Not:.68 hp. Mazide kaldı kardees...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bu arada Ali nin araba sanirsin 40.000 km de oyle temiz ve yeni gibi :nazar: Kimse. 150.ooo km demez.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Senin mersoda fena değildi haa, bu zr attinmi 40 binde gibi olur, gerisi zaten çok temiz di, güle güle bin, satmaya kiyamazdim, iyiki benim değilmiş :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Zuhahah....

Spo 'nun motor beni benden aldı resmen, harbi tam gitmiş o arabaya :)

Merso güzeldi ama, sürüş ten sonra bırak Ford a bedduayi adamlar araba yapmış dedim, direksiyon sürüş zevki farksızdı, Fiesta über bu konuda :) hiç eksiklik hissetmedim direksiyon açısından, bu arada senin merso hızını alana kadar biraz halsizmiydi ne :)

Evet haklisin, resimdeki gozyaslari kanitliyor dediklerini [emoji1] [emoji23]

6b1c1385d01413529b2a569056d36ee3.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Dikkatli bak, ne diyorum, dudaklarıma bak, bu mudur yani diyorum, Fiesta dan sonra kesmedi beni :)

Bu arada trafik 5 te kapatiyormus, yine alamadık ehliyeti, geç kaldım, yarın ise gitmeyip takacağız mecburen :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Son resimde boya berbat halde diyordum, ne kaçırması :)

Şu mersoyada zr at, yazıktır spo ve hele benim uberin yanında boyasi bitik gibiydi, acil bakım lazım, Mert buna da bir el atsın :)

Not:.68 hp. Mazide kaldı kardees...

Kiskanma Ali Racechipoglu, piril piril 2 arabamda, seninki ekstra cilali 10 kat anormal o. Unutma boya makinasini unutma....

Spo zr li merso ise kendinden piril.

40a2e3ad400542bde183b33cda215888.jpg

Dikkatli bak, ne diyorum, dudaklarıma bak, bu mudur yani diyorum, Fiesta dan sonra kesmedi beni :)

Bu arada trafik 5 te kapatiyormus, yine alamadık ehliyeti, geç kaldım, yarın ise gitmeyip takacağız mecburen :)

Duduklarindan lanet nidalari cikti, bune ve allah kahretsin plastik araba fiesta diyordun.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Gördük zr siz mersoyu, güncel resim koyda görelim, zr sart kardeeees, bu arada benim boya nasıldı, 3 kat zr den sonra senin ölçüm cihazı kitlendi resmen :)

Plastik mi, renomu sandın bunu, araba diyoruz leğen değil :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Tuhh kotu olmus

Senin mersoda fena değildi haa, bu zr attinmi 40 binde gibi olur, gerisi zaten çok temiz di, güle güle bin, satmaya kiyamazdim, iyiki benim değilmiş :)

Zaten 70.ooo de, saolasin bende kiyamiyorum satmaya ama her an da satabilirim sagim solum belli diil.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Gördük zr siz mersoyu, zr sart kardeeees, bu arada benim boya nasıldı, 3 kat zr den sonra senin ölçüm cihazı kitlendi resmen :)

Senin araba ZR53 ZIRHLI. Mercedes den kalin boyasi Elcometer bile sasirdi boya mikronuna.

Evet Koksal hocamla yapicaz bi Zr53 insallah, Spo ya yaptik Mert Yeldanla piril piril hala

1 gün kafa izni yapacagiz artık :)

Ee ayrilamadin Clk dan seyre daldin sanat eserini ondan geciktin
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Senin tabir güzeldi, komple vernik atılmış gibi, tozluyken bile ayna, hele sen yikama sonrası gor, dediğim gibi, servisteki sıfır fiestalar bile sönük yanında...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Gördük zr siz mersoyu, güncel resim koyda görelim, zr sart kardeeees, bu arada benim boya nasıldı, 3 kat zr den sonra senin ölçüm cihazı kitlendi resmen :)

Resim guncel, 3 gun once Altinoluk Migros da cektim.

Daha fazlasi icin: http://i.instagram.com/clk200kompressor/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Senin tabir güzeldi, komple vernik atılmış gibi, tozluyken bile ayna, hele sen yikama sonrası gor, dediğim gibi, servisteki sıfır fiestalar bile sönük yanında...

Aynen, komple vernik atilmis gibi Fiesta, yeni araba sanki

Daha ıslak bu, yemezler :)

Yok valla, ama zr53 sart...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

3 kat at, ayna olsun, test cihazıyla kalınlığı ayarlarlarsin artık :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hadron hızlandırıcı bile daha az tesirli oldu dünya gelecegi için. Gidip makarna stok edeyim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

:)

Şimdi bu araba 68 bg mi yoksa 69 bg mi Ali abi [emoji23]

90 hp. Min ayar :) tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Bir efsane daha gerçekleşti[emoji15] , sırada hangi efsane var merak ediyom.[emoji41]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Ali abi sonunda buluşmuşsunuz hele şükür artık kimse sana takılamaz. Bu arada bizim takaya racechip montajını gerçekleştirdir. İstediğim performanstan bir 10 km ileride ama rampalarda. Şu anda e-1 modunda. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...