İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Elöver

Ahanda bittin sen, dur geleyim, zıpkın ve torpillerimi arabaya taktımmı oradayım :D

Tel neydi senin, kendini imha etmiş bulamıyorumda :D özelden alayım...

Gelmeyen ne olsun?
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Ahanda bittin sen, dur geleyim, zıpkın ve torpillerimi arabaya taktımmı oradayım  :D

Tel neydi senin, kendini imha etmiş bulamıyorumda  :D   özelden alayım...

yazayım istersene abi kolaylık olur ıstersen :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ajan simit gibi içine girmesin Ali abi dikkatli ol.

Ben onu mikronlarina ayirmiyim de ajan Simit gibi [emoji1]
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Hala ses seda yok. 911 i arasak mı :D :d 

ilkay abi tam yazıyordum sen yazmısın :D ne oldu birbirlerini yemeklemi  :D uğraşıyorlar acaab :D yada başka bomba mı cıkacak meraktayoz :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hala ses seda yok. 911 i arasak mı :D :D

911 az kalır

s-b235df67ab9b91cff9c2dbe74fa83c801bf84d

fbi-seal-plaque20l-2.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Ali eltopuklarkaçaraziyeuyar yine kayıp

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Muahhah, Elover destroyed [emoji16]

Evet sonunda kavuştuk, kucaklastik :)

Baktimki arabaları ağaçların altına gizlemis saklanıyor, ifadesini aldım :)

Şaka bir yana en sonunda bulusabildik, şükür, tabii hemen araba mevzusuna daldık, baktimki merso cillop gibi kiyamadim havaya ucurmaya :)

Kısa bir test surusunden sonra yayvan ve mutlu bir gülümsemeyle testi tamamadik, tabiki klasik sonuc değişmedi, merso yine baba araba çıktı :)

Kazasız belasız kullanır inşallah, cillop gibi araba, daha yeni gibi maasallah ...

Jipcigide kontrol ettik, tabii mersodan sonra pek sarmadı, karşılıklı muhabbetten sonra dostca ayrıldık, sanırım benim Fiesta yi da sevdi gardaş, über olduğuna inanmıştır artık :)

Ahanda gayet mutlu ve mesutuz.....

8f38b906032c6d3321cd7746baf0d990.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Fiesta Merso Spo aynı karede, o esnada Elover arabadan atlayıp tarlaya kaçmıştı, kapısı açık kalmış....

ac3311f6b33ce3a958cada9b2ee18d3c.jpg

Merso harbiden rahattı, tam uzun yol keyif arabası, hızını aldıktan sonra sağlam gidiyor harbiden, cillop gibi...

6b698fbb7f65f6332d1ccaa1fd849c1f.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ne çok dusmanim varmış anladım, hepiniz beni yoketsin diye beklediniz ama olmadı, birlikte Voltrani oluşturduk, alayinizin ensesindeyiz artık, özelliklede Ilkay, sen bittin :) sırada King var, forkliften dusmuse dönecek, ctrl delete haaaaaa, hard formata hazır ol sen :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Sanki son yazilar ali elover abi yazmis gibi☺☺☺☺☺

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali Androidoglu isimli trojan yazilim Cybrdyne Skynet e siparis verdigi Cyborg kostumuyle geldi, kiyamadim yok etmedim masraf etmis yaziktir turunun ilk ornegi.

Mercedes i kullandi, hayatimin deneyimi ben arabaya degil fort isimli esege bimiyormusum aslinda mahvoldum ben nasil artik 100 bg eksik dandik Fiestaya binicen diye mizmizladi dedim uzulme. Ahanda resmi aglarken.

633628b9389a89d81d36bcf60cdf79d4.jpg

Diger resimler, Ali Mercedesseveroglu hasta oldu Sportage ile gezdi, Clk ya bindi Fort allah belani versin demeye basladi.

Sonunda kiskanip arabami tasla cizmeye calisti. Bakti kalite araba Mercedes carpti ama kaputu ezildi radyotoru delindi.

7f6d5bb5ea5ae1db0b778778521abe46.jpg

9a0e8088dbfa98e91b1004216f920590.jpg

4fda37267052fb0dfb21d960d6211b9c.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Zuhahah....

Spo 'nun motor beni benden aldı resmen, harbi tam gitmiş o arabaya :)

Merso güzeldi ama, sürüş ten sonra bırak Ford a bedduayi adamlar araba yapmış dedim, direksiyon sürüş zevki farksızdı, Fiesta über bu konuda :) hiç eksiklik hissetmedim direksiyon açısından, bu arada senin merso hızını alana kadar biraz halsizmiydi ne :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...