Uğur Çınar 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Tamam donmuyorum, burdayim bayram da. Seni ve dandik arabani denize gommeden veya tavaninda el freni cekmeden gitmem Istanbula, cabuk konum at Edremite de aklini almaya geliyorum sanal forum karakteri Ali Trojanoğlu... Bu kadar yol geliyorum 3 senedir yok edemedim bu yazilim karakteri, bu sene elimden kacamazsin seni gidi hormonlu 68 bg ci... :D ali abi adres var bende versem mi acaba kapı numarasına kadar hemide istersen numarada var 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 :D ali abi adres var bende versem mi acaba kapı numarasına kadar hemide istersen numarada var Ozelden hemen at Ugurcum, aksama Fiesta 68 bg icinde mangal yapayim, St koltuklarda çöp şiş pisiriyim. Olmadi burda cok isteyen var koltuktu tampondu vs vs aksesuarlari sokerim sevabina bedelsiz konusunda isteyenlere veririm. Nasilsa Ali Firaroğlu nun isi kolay, allahin gunu Ipsala da sozde is ayagina internet e girip tavla okey oynuyor forumda takiliyor, arabayi oturup bastan toplar yine çakma St yapar [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Ozelden hemen at Ugurcum, aksama Fiesta 68 bg icinde mangal yapayim, St koltuklarda çöp şiş pisiriyim. Olmadi burda cok isteyen var koltuktu tampondu vs vs aksesuarlari sokerim sevabina bedelsiz konusunda isteyenlere veririm. Nasilsa Ali Firaroğlu nun isi kolay, allahin gunu Ipsala da sozde is ayagina internet e girip tavla okey oynuyor forumda takiliyor, arabayi oturup bastan toplar yine çakma St yapar [emoji14] Abi sis farlarıda ben alayım sana zahmet Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Fiesta mı? Ford Mondeo dan başlar, s max ile devam eder :d Yorum bağlantısı
Ali Elöver 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Fiesta mı? Ford Mondeo dan başlar, s max ile devam eder :d Ilkay sen de yakinsin bana, gel beraber arayip bulalim Ali Kayıpo-lu'nu. Bak 1 gun oldu hala ses seda yok. Bayramda is uzadi ipsala da mesaideyim der yine firar. Korkuyor benle cenklesmeye ama bilmezmi korkunun ecele faydasi yok. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Ilkay sen de yakinsin bana, gel beraber arayip bulalim Ali Kayıpo-lu'nu. Bak 1 gun oldu hala ses seda yok. Bayramda is uzadi ipsala da mesaideyim der yine firar. Korkuyor benle cenklesmeye ama bilmezmi korkunun ecele faydasi yok. Ali abi altınoluktamısın? Geçersem o tarafa arayayım seni. Ali abinin kampana frenli tuvalet pompası stil vitesli fiestasını duman edelim :d Yorum bağlantısı
Ali Elöver 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Ali abi altınoluktamısın? Geçersem o tarafa arayayım seni. Ali abinin kampana frenli tuvalet pompası stil vitesli fiestasını duman edelim :dAyin 30 undan beri burdayim, kismetse bayramdan sonra donecegim pztsi sali gibi, yolun duserse veya ortak bir yerde kahve icelim, denk gelirse Ali Firaroğlu nu da yok ederiz dandik arabasiyla beraber korfeze gomuveririz Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Ayin 30 undan beri burdayim, kismetse bayramdan sonra donecegim pztsi sali gibi, yolun duserse veya ortak bir yerde kahve icelim, denk gelirse Ali Firaroğlu nu da yok ederiz dandik arabasiyla beraber korfeze gomuveririz Tamam ali abi. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 16 Temmuz 2015 Paylaş 16 Temmuz 2015 Duvarda ses var Ali Kayıpoğlun da yok, diger konulara mesaj yaziyor burada tık yok. 24 saat oldu hala cevap vermedi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Temmuz 2015 Paylaş 16 Temmuz 2015 Ali abi altınoluktamısın? Geçersem o tarafa arayayım seni. Ali abinin kampana frenli tuvalet pompası stil vitesli fiestasını duman edelim :D Ayin 30 undan beri burdayim, kismetse bayramdan sonra donecegim pztsi sali gibi, yolun duserse veya ortak bir yerde kahve icelim, denk gelirse Ali Firaroğlu nu da yok ederiz dandik arabasiyla beraber korfeze gomuveririz Koltuklarını gırmayın da ayırın bir kenara sonra bir ara şaaparım ben. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Temmuz 2015 Paylaş 16 Temmuz 2015 Duvarda ses var Ali Kayıpoğlun da yok, diger konulara mesaj yaziyor burada tık yok. 24 saat oldu hala cevap vermedi. Kaçak dizisini izliyor diolla Yorum bağlantısı
Misafir 16 Temmuz 2015 Paylaş 16 Temmuz 2015 Tamponları ayırın, koltukları da [emoji14] Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Temmuz 2015 Paylaş 17 Temmuz 2015 Koltuklarını gırmayın da ayırın bir kenara sonra bir ara şaaparım ben. Kaçak dizisini izliyor diolla Tamponları ayırın, koltukları da [emoji14] Trojan yok ki piyasa da arabasina dolayisiyla aksesuarlarina ulasabilelim. Yer yarildi zararli yazilim icine girdi bulana ask olsun. Sozde ayin 15 sonrasi geliyordu ama ses seda yok... Ah Androidoglu ahh yine yaptin numarani abrakadabra kayboldun. Kirmizi bulten cikartalim, interpol de arasin belki buluruz 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Koca bayram gecti, Ali Androidoglundan hala ses seda yok, kayip. Ahh bu kadar korkmana gerek yoktu soz fazla hirpalamiyacaktim arabani. Artik donuyorum 2 gune Ali Android, saklandigin yerden cikabilirsin Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Koca bayram gecti, Ali Androidoglundan hala ses seda yok, kayip. Ahh bu kadar korkmana gerek yoktu soz fazla hirpalamiyacaktim arabani. Artik donuyorum 2 gune Ali Android, saklandigin yerden cikabilirsin Abi Balıkesiri terk etti diyorlar. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Abi Balıkesiri terk etti diyorlar. [emoji3]Bence Turkiye yi terk etti. Hazir İpsala dayken tuyuvermistir sinirdan. Yazdigim konulara bile cevap vermiyor korkudan Baska konular da aktif ama buraya kendi konusuna ugramiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Bence Turkiye yi terk etti. Hazir İpsala dayken tuyuvermistir sinirdan. Yazdigim konulara bile cevap vermiyor korkudan Baska konular da aktif ama buraya kendi konusuna ugramiyor. Senden bayağı ürkmüş belli abi,yada 68bg'lik Fiestasına bir şey yaparsın diye de çekinebilir. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 15 i akşam Altınova dayım, yaktım Elöveri hadi olmadı 16 sı ensendeyim Tırtöveeeer [emoji3] 15 i gecti 17 si gecti koca bayram bitti hani nerdesin Ali Firaroğlu? 20 si oldu sesin bile yok birak cismini. Ensemdeymis bi de atmasyon girla. Eee tabi benim karsima da benim gibi kuvvetli yenilmez bir rakip ciksa hafiften tedirgin olurum, senin benim korkumdan ili hatta ulkeyi terketmen gayet normal tabi... Senden bayağı ürkmüş belli abi,yada 68bg'lik Fiestasına bir şey yaparsın diye de çekinebilir. [emoji3]3 senedir gel bulusalim alicam aklini diyorum 3 senedir turlu bahanelerle kaciyor ne yapsam yakalayip 69 bg fiestasini denizin dibine yollayamiyorum. Dun aksam araba yikarken Fatih Avci ve mondisini bile gordum Altinoluk merkezde Ali efendi yok. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 jammer varsa biryerlerde gelememiştir Ali abi. :d Ek bir güncelleme ile o sorunu çözecekmiş yazılımı yapan firma.. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 jammer varsa biryerlerde gelememiştir Ali abi. :d Ek bir güncelleme ile o sorunu çözecekmiş yazılımı yapan firma.. Ek guncellemeyi ben yapicam ona ama once tutmam veya en azindan 3-5 m yaklasmam lazim o zaman bunutuut teknolijisi ile connect olacagim hain trojan Ali Androidoglu nu imha edecegim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2015 Ek guncellemeyi ben yapicam ona ama once tutmam veya en azindan 3-5 m yaklasmam lazim o zaman bunutuut teknolijisi ile connect olacagim hain trojan Ali Androidoglu nu imha edecegim Hahahhaa ben Wifi-GPS ve Rus Destekli Glosnass sistemle sana connect olup tüm devrelerini kızartmadan önce bunu yapabilirsen şanslısın, zaten yakalasan bile Firewall um hesabını keser Neredesin yettim gari diyim Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Hahahhaa ben Wifi-GPS ve Rus Destekli Glosnass sistemle sana connect olup tüm devrelerini kızartmadan önce bunu yapabilirsen şanslısın, zaten yakalasan bile Firewall um hesabını keser Neredesin yettim gari diyim Plajdayim, Raca Beach. Elif Motel in yani. Sen nerdesin gel de yok edem seni Kaybolnoss ol. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2015 Plajdayim, Raca Beach. Elif Motel in yani. Sen nerdesin gel de yok edem seni Kaybolnoss ol. Ahanda bittin sen, dur geleyim, zıpkın ve torpillerimi arabaya taktımmı oradayım Tel neydi senin, kendini imha etmiş bulamıyorumda özelden alayım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts