İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yazın araç halısı kalakar ve uygulama yapılır artık. :good1: Mondifiesta olur :p  :D

Halı kalkar dal sarkar kartal kalkar... gibi oldu  :D

Onu yapalı seneleeer oldu Oktay üstad, tabanda alayı var, hatta bazı yerlerde PC ses yalıtımı malzemesi bile kullandım, mondi ancak yeni kasasıyla yakalar beni  :D  :p kapılara üşeniyordum, teybin ses kalitesini arttırmak amaçlı yetti gari dedim :)

be-quiet-noise-absorber-kit.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hayır, hoparloru sokup oradan hallettim, ama canım çıktı kollarim çizik içinde kaldi, primer surmekse ekstra eziyet oldu, rengide güzelmiş, mavimtrak :) birazda merkezi kilit tetik kablolarını bulmak zorladı ama hallettim, moduldeki entegre yi degiştim çift kilitleme yapınca kumandadan aynalar kapanıyor, sinyalleride yaptım, paralel aldım camurluk sinyalinden, acaba onlari da calisir biraksammi, ampullerini soktum, yanmiyorlar suan....

Çamurlukların olduğu yere Ghia parçası olabilir yada orası amerikan park gibi sürekli yanabilir belkime de.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

O değilde, bu ayna hareketleri bende otomatik. Arabadan uzaklaşınca otomatik kilitleniyor ve aynalar kapanıyor :fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

O değilde, bu ayna hareketleri bende otomatik. Arabadan uzaklaşınca otomatik kilitleniyor ve aynalar kapanıyor :fiuw:

Araba renoydu değilmi  :rolleyes:

Çamurlukların olduğu yere Ghia parçası olabilir yada orası amerikan park gibi sürekli yanabilir belkime de.

Amerikan iyi fikir, yapmasıda kolay :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bir kısmı plastikten olan.

HEr yeri demir bunun. Lütfeeen :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Ali yaptığın uygulamalar çok güzel olmuş güle güle kullan yazın artık seni rahatsız edeceğiz başka çare kalmadı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ali yaptığın uygulamalar çok güzel olmuş güle güle kullan yazın artık seni rahatsız edeceğiz başka çare kalmadı.

Beklerim, hemen hallederiz :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Aslında niyetim de Eren hocamı ve sizi ziyaret etmek vardı çünkü cuma günü çanakkaledeydim ama oradan çıkınca geç oldu gece 9 gibi bandırmadaydım direk inegöle geldim kısmet olursa yazın uğrarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Millet, bugün Edremit- Uzunköprü/Edirne, şantiyeye git gel 630 km. yol yaptım, araba sürdüm, kapılara yaptığım uygulamayı uzun yolda deneme fırsatım oldu, güzel oldu demiştim zaten, fakat esas fark uzun yolda belli oldu, meğerse araba kapılardan acaip motor ve asfalt sesi alıyormuş, bariz şekilde sınıf atladı alet, herkese mutlaka kapılarada yalıtımı tavsiye ediyorum, nasıl oluyorsa oluyor artık motor sesi 100 km. ye kadar hiç duyulmuyor, daha yukarı hızlarda güzel bir homurtu var, asfalt sesi tabana yaptığım yalıtımdan sonra zaten azalmıştı, şimdiyse çokçok daha az, baya şaşırdım, çünki asfalt sesi artık camlardan geliyor, aracın kapısı acaip asfalt sesi alıyormuş, bunu farkettim, süper oldu vallahi acaip sevdim bunu.

Aslında maksat hoparlör bass larını güçlendirmekti ama arada ses yalıtımıda olmuş oldu, teybe gelirsek artık bassı 3-4 gibi yaptığımda düşük seste bile hoş ve tok bir bass alıyorum, müzik zevkimde bariz arttı, hem bass arttı hemde asfalt sesi dahada azalınca teybin sesi ön plana geçti, keşke kapıları seneler önce halletseymişim dedim, kapılardan acaip ses alıyormuş alet, şiddetle yalıtım yapmanızı öneriyorum, aslfat sesi bariz şekilde yan camlardan duyuluyor artık, camın altında kapıya gelince ses yok :) kapı zaten acip tok oldu, kapanırken bile farkı anlıyorsunuz.

Hüseyin bey, iyiki yap dedin şu işlemi, über oldu hakikaten :)

Dahada zor satarım ben bunu, müzeye koyacağım sonunda  :D

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ön cam ile göğüslük arasına bir miktar açık gözenekli yumuşak sünger sokuyorsun, daha sonra o boşluğa sıkışacak şekilde sert sünger ile iyice kapatıyorsun, motor ses büyük ölçüde kesiliyor. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ön cam ile göğüslük arasına bir miktar açık gözenekli yumuşak sünger sokuyorsun, daha sonra o boşluğa sıkışacak şekilde sert sünger ile iyice kapatıyorsun, motor ses büyük ölçüde kesiliyor. ;)

Araya açık gozenek firex sikistirayim o zaman, hemde yanmaz malzeme bu, motor sesi su an bile baya azaldı, senin gibi bende motor kısmından silecek kalorifer tarafini sokup yalıtım yapmıştım hatırlarsan, bu dediginide yapacağım okey. tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yaptım bile  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Şuanki sustalı kontak anahtarımı beğenmedim ve çipli entegreli kodlamaya hazır yeni anahtarı çinden aldım, işte bu kalitesi gayet güzel kısaca cillop gibi :)

f8a7cd44539b2c5f014a85e839fc8fa6.jpg483df6be55e590b01a9060bbbda68efa.jpge6738ce9260a56531d330370caee13e9.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Şuanki sustalı kontak anahtarımı beğenmedim ve çipli entegreli kodlamaya hazır yeni anahtarı çinden aldım, işte bu kalitesi gayet güzel kısaca cillop gibi :)

abi hangi siteden ne kadara aldın iki tane lazım bana :D connect için 

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Abi hayranım sana valla. Türkiye şartlarında satarken zorlanıcaksın gibi geliyor bana ama bunu kafana takmadan istediğiniz şekilde kullanıyorsunuz aracınızı [emoji122]

Bagaj kapağındaki fiesta yazısının soluna ''über'' diye düzeltme yapılmalı [emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Abi cip varmiydi icinde bide connecte uyarmi acaba iki anahtar ikiside bozuk da

anahtar tam takım, pili bile var, arka kısmını açmana bile gerek yok,çip paketin içinden çıkıyor, yukarda resminide koydum, çipi anahtarın ön kısmını açıp (susta olan kısım) yuvaya koyuyorsun, çipin yamuk alt kısmı alta gelecek, yuvanın içine dikkat edersen eğimli bir tabanı var, hemen anlarsın zaten, immo kodlamayı biliyorsundur, 2 orjinal anahtarında olmalı, yoksa kodlayamazsın, anca uzaktan kumandan çalışır.

bu kısmı açmana gerek yok, pili zaten takılı

Ford-Focus-Sustal%C4%B1-Anahtar%C4%B1-15

bu kısmı iki ye ayır, yandan tırnakları göreceksin, onları arala ve parçayı ikiye ayır, immo çipinin yuvasını göreceksin, zaten kapağın birine takılır diğerinde yer yok

Fiesta-Sustal%C4%B1-Anahtar-150x150.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Uzaktan kumanda nasıl kodlandı peki abi immo araca takılarak takılıyor o tamam da

normal kumandalı anahtarı kontağa tak ve 2 ye getir sonra 0 a bunu 4 kez yap, sonuncuda kontak 2 de kalsın, biip sesini duyunca yeni anahtarın açma tuşuna bas, bir biiip daha duyacaksın, sonra kontağı kapat, tamamdır :)

Yorum bağlantısı

normal kumandalı anahtarı kontağa tak ve 2 ye getir sonra 0 a bunu 4 kez yap, sonuncuda kontak 2 de kalsın, biip sesini duyunca yeni anahtarın açma tuşuna bas, bir biiip daha duyacaksın, sonra kontağı kapat, tamamdır :)

Abi sipariş verdireceksin valla daha yeni kılıf almıştım halbuki :D
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Abi sipariş verdireceksin valla daha yeni kılıf almıştım halbuki :D

al al :)

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

al al :)

Bak yaaa,bahar geldi havalar ısındı,gaz genleşmesi başladı gene..ver gazııııııı  :D  :D  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...