İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu akşamlık yeter, yoruldum yahu, yarında üstüne firex çektikmi iş tamam, bu arada arka kapılar 7 m. bitüself yedi, kaldı 3 m. bunlarıda ön kapılara yediririm artık :)

Koltuklar haaaa, sizi gidi mirasçılar sizi  :D

zifTE97.jpg?1

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Satarken bana koltuklarını verirsin artık [emoji23]

Yahu ne koltuğu,arabayı komple alıyoruz be yaaaa  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yahu ne koltuğu,arabayı komple alıyoruz be yaaaa  :D  :D  :D

:D  budur  :D  koltuk ekstra fiyat ve beygir ekler ona göre  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali Androidoglu, düldül e habire parca ekliyorsun agirlik artiyor, garibim zaten geberik 68 bg ama km malum 100k ustu enjektor turbo bitti gidiyor yani artik anca maksimum 58 bg hadi bilemedin bol bol 60 bg verir. Bu kadar handikap yetmezmis gibi bir de elektrik sistemine yan keski ve elektrik bandi ile ekler yaparak turlu turlu ampul led isildak minibus aksesuari monte ediyorsun yanacak takan kandil gibi bir gece ansizin, aydinlanacak Edremit geceleri

Satarken ilk sana soracağım vallahi :)

Ben de talibim, takana.

Pardon geri aldim teklifi, bu arabada agir hasar kaydi ve degisen bi suru parca vardi di mi? Direhe sarmistin diye hatirliyorum, istemem vazcaydim senin olsun [emoji16]

Arka kapı trimlerini söktüm, önce içine bitüself kaplıyıp üzerine firex kaplıyacağım, aynı zamanda kapı içlerinede bitüself kapladıkmı iş tamam :)

Yetmez, 100 kilo üstübü, 90 kilo da pamuk al, buldugun her bosluga pamuk tika ustune ağaç tutkalina bandirip üstübü yapistir, takan diil ses hava bile almasin, denize dusersen Akcay dan insallah kupkuru cikarsin Altinoluk tan

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ali Androidoglu, düldül e habire parca ekliyorsun agirlik artiyor, garibim zaten geberik 68 bg ama km malum 100k ustu enjektor turbo bitti gidiyor yani artik anca maksimum 58 bg hadi bilemedin bol bol 60 bg verir. Bu kadar handikap yetmezmis gibi bir de elektrik sistemine yan keski ve elektrik bandi ile ekler yaparak turlu turlu ampul led isildak minibus aksesuari monte ediyorsun yanacak takan kandil gibi bir gece ansizin, aydinlanacak Edremit geceleri

Ben de talibim, takana.

Pardon geri aldim teklifi, bu arabada agir hasar kaydi ve degisen bi suru parca vardi di mi? Direhe sarmistin diye hatirliyorum, istemem vazcaydim senin olsun [emoji16]

Yetmez, 100 kilo üstübü, 90 kilo da pamuk al, buldugun her bosluga pamuk tika ustune ağaç tutkalina bandirip üstübü yapistir, takan diil ses hava bile almasin, denize dusersen Akcay dan insallah kupkuru cikarsin Altinoluk tan

He gardaş heeeee, sen gez çakma jipçikle esas arabayı garajda çürüt, wd40 yollayımda paslanmasın, benim ağır hasarlı arabamda daha tık demeden bir 10 sene daha gider, sen hiiiç merak etme, über Fiesta bu, taklitlerinden sakın  :D

Seni gibi Tırtöver seni :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Arka kapı trimleri montaja hazır , taş gibi oldu vallahi :)

f0f212d550bfd9d6f155918f2ce988cb.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Ali abi durduk yere şimdi arabanın orasını burasını söktürcen bize ya :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ali abi durduk yere şimdi arabanın orasını burasını söktürcen bize ya :)

Sökün vallahi, gayet basit :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş
(düzenlendi)

benim arabanın şoför kapısı hariç hiç bir kapısı sökülmemiş ben sökmeye kıyamıyorum  :) şoför kapısınıda cam kaldırma modülü taktırmak için ben söktürmüştüm  :)

tarihinde Ramazan Altıntaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Sökün vallahi, gayet basit :)

Bütün milleti gördüğünüz bu şahıs yoldan çıkarmaktadır.Site yöneticileri acilen mükemmel işler yapan bu şahısın üyeliğini gözden geçirerek fordclub nobel ödülünü vermelidirler bence :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bütün milleti gördüğünüz bu şahıs yoldan çıkarmaktadır.Site yöneticileri acilen mükemmel işler yapan bu şahısın üyeliğini gözden geçirerek fordclub nobel ödülünü vermelidirler bence :D  :D  :D

Helal, ayrıca FordClub PremiumClup üyeside olmam lazım :)

Sağol Uğur abi  :blush:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Arka kapı içlerine bituself yaptım ve trimi taktım, tank gibi oldu vallahi, şimdi sağ on kapıyı soktum, akşama onuda takarim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

vallahi şimdi sağ on kapıyı soktum, akşama onuda takarim :)

Bi gun korkuyorum mesaj yazacaksin surasini da soktum araba komple elimde kaldi dagildi intihar etti diye...

Gozumun onune Blues Brothers dan bu sahne geliyor, senin de basina gelebilir [emoji16]

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bi gun korkuyorum mesaj yazacaksin surasini da soktum araba komple elimde kaldi dagildi intihar etti diye...

Gozumun onune Blues Brothers dan bu sahne geliyor, senin de basina gelebilir [emoji16]

Gül bakalım, son operasyonla kurşun geçirmez ve koreli jip biçer özelliğinide kazandı, sökecek yeride kalmadı, servise ders vermeye başlayacağım yakında  :D

seni duman etmeye gelirken şunu dinliyor olacağım, ilk sahneye dikkat, beni görünce aynını hissedeceksin  :D  :p

Kaporta ne alemde?

Sorman hata, Über durumda, sağol ZR53 tank zırhı edişın  :D

Fiesta olmaktan çıktı farklı bir şey oldu artık ahhh şu bitmeyen ev kredi borcu bitsede şu fiestayı müzeye kaldırsak :)

Vallahi satamayacağım bunu, 2. araba olarak tutabilsem tutacağım valla :)

Şöfor kapısıda tamam, yarın servisten kapaklarıda alayımda takayım artık şu aynaları, bunuda takınca zaten uçmaya başlıyacak, hava saldırısına hazır ol Elöver  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Valla abi arabada çok emek var st pakette oldu ancak sürekli söylediğim gibi 16 jant takılmadığı sürece bir şeyler eksik olacak. Yine zaten çap değişmiyor diyeceksin ancak zaten çap değişmiyor ancak 16 jant daha büyük olduğu için daha. Kaslı gösteriyor aracı :)

Ver gazzz, aldıracaksınız sonunda  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

bfc0786e1d8c4d41e84815ebd52dd1dc.jpg6085be4e56a95bc43f7dfa545f1c03df.jpg

On kapı içi veee, sinyalli katlanır aynam :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Kapı iç tirimini sökmedin mi?

Satarken bana koltuklarını verirsin artık [emoji23]

sıranınızı bekleyin beyefendi.

Tamponlar neyinize yetmiyor :) Koltuk için sırada çok kişi var önce kırmızı arabalılar. Ben ve Hüseyin abi 

Sıraya girin la bebeler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Kapı iç tirimini sökmedin mi?

Sıraya girin la bebeler.

Hayır, hoparloru sokup oradan hallettim, ama canım çıktı kollarim çizik içinde kaldi, primer surmekse ekstra eziyet oldu, rengide güzelmiş, mavimtrak :) birazda merkezi kilit tetik kablolarını bulmak zorladı ama hallettim, moduldeki entegre yi degiştim çift kilitleme yapınca kumandadan aynalar kapanıyor, sinyalleride yaptım, paralel aldım camurluk sinyalinden, acaba onlari da calisir biraksammi, ampullerini soktum, yanmiyorlar suan.... tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Unutmadan, Hüseyin beyden aldığım yapıştırıcı mazlemeler ve üstüne Bitüself+Firex ile kapı trimi kaplama ve kapı içi sac kısımlara bitüself uygulama ile birlikte ses sistemi istediğim tok bass sese kavuştu, gayet güzel oldu, şimdi bass 3 teyken bile çok hoş bass ses alıyorum, bu arada kapılardan baya ses geliyormuş, şimdi yolda giderken kapı sanki yok gibi geliyor, nerdeyse hiç ses yok :) ayrıca kapı daha tok kapanıyor ve dışardan kilitlediğimde şak diye duyulan merkezi kilit sesi lok şeklinde azalmış ve daha tok ve az şekilde duyuluyor, her açıdan über bir uygulama oldu, gayet memnunum, yaparken biraz el kol parmak çizilmesi bir iki ufak kesik ve az kan kaybıda oldu ama olsun o kadar :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...