Sertaç Karginer 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Güle güle kullan abi bu da yakışmış ufaklığa... 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 abi kaputun ucundaki parça tam olmuş en kısa zamanda bende alcam ghia panjuruyla 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Vee kaplamayı taktım kaputu açıp alttan bakınca görünüm, en üstteki parçanın tırnak kısmı, tam olarak uyum sağlamış... buda yandan bakış, tırnak kısmı, sorunsuz oturmakta Bir daha baktım da koltuklara hiç uymuş mu? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat 2015 Yazar Paylaş 6 Şubat 2015 Bugün Egzost muayenesi yaptırdım, ortalama 0.22 ile geçti (neyse artık) 3 kez tam gaz verdirdiler, hiç duman atmamış alet, hoşuma gitti bu durum, wurth sağolsun Hazır yıkamışken 1-2 poz çektim... 10 Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 Maşallah , güle güle binin abi emeğinize saglik 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 Arka bagaj kapağı çıtası gövde rengi olacak egzos dışarı çıkarılacak ve tez zamanda o ufacık jantlar 16 ile değişecek ben de tam fotoğrafları görünce egzoz ve jant diyecektim yol durumu falan boşver abi artık tak 16"ları atın ölümü arpadan olsun Maşallah Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat 2015 Yazar Paylaş 6 Şubat 2015 (düzenlendi) Arka bagaj kapağı çıtası gövde rengi olacak egzos dışarı çıkarılacak ve tez zamanda o ufacık jantlar 16 ile değişecek Bagaj çıtası olabilir, jant olmaz 16 ya geçince dış çap sadece 2mm kadar buyur, lastik tabanı azaldığından oluyor, kısaca anlamı olmaz , ayrıca bana 16 dayanmaz, yollar tirt ne yazıkki, egzost çıkmaz kardeş bu dizel, tam çakma st olur bence o zaman Ama 16 yapacaksamda Oz superturizmo WRC takarimki o da deli pahalı, hele dursun biraz bu iş 6 Şubat 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 Arka bagaj kapağı çıtası gövde rengi olacak egzos dışarı çıkarılacak ve tez zamanda o ufacık jantlar 16 ile değişecek Ver gazı ver virüsü yeaaaahhhhhhhhhhhh 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat 2015 Yazar Paylaş 6 Şubat 2015 (düzenlendi) Ver gazı ver virüsü yeaaaahhhhhhhhhhhh Al bir fiesta bak ben sana ne yaacağım,, yeaaahhh haaaa Sonunda boğa tepmişe döneceğiz anlaşılan 6 Şubat 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat 2015 Yazar Paylaş 6 Şubat 2015 (düzenlendi) 6 Şubat 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 Bir daha baktım da koltuklara hiç uymuş mu? Cuk uymuş 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Nisan 2015 Yazar Paylaş 6 Nisan 2015 (düzenlendi) Evet, yeni modumuzu ekleme zamanı geldi, Uğur arkadaşımdan aldığım elektrkli katlanmalı ayna hazır, çalışması için gerekli modülde tamam, aynaya bakınca köşelerinde sinyal yuvasıda olduğunu görünce hemen onlarıda aldım, bu arada Hüseyin Sönmez arkadaşımın kapı içlerine ses yalıtımı yapmam için göndermiş olduğu bazı mazlemelerde geldi, kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum Şimdi kaldı montaj, aslında hemen yapacağım ama hava yağmurlu, birde orjinal ayna katlama tuşuda olsun diye uğraşıyoruz, oda olursa iş tamam, olmadı onsuz yapacağım artık Elzem kesici aletimizde hazır, alt aydınlatma ledleri geldiği an onuda çözeceğim 6 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 (düzenlendi) Bugünde ayna sinyalleri için eksik parçaları buldum, sağolsun arkadaşlar halletti, sinyalin orjinal ampül soketleri ve sinyal camının aynaya sabitlenmesi için gerekli olan çelik tırnaklar, arasan bulunmaz vallahi kapaklarda boyaya verildi 7 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 abi tek eksik 17 st jantı :P oda olur sa gercek st zannederler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Sinyaller amber led olmayacak mı? 5w sinyal mi kaldı yahu Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Kaç HP oldu şimdi ? Aynalar kapanınca sürtünme azalıp 1.6TDCi ı da geçiyormuş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 Sinyaller amber led olmayacak mı? 5w sinyal mi kaldı yahu led koyunca direnç vs. gerekiyor, uğraşmıyacağım böyle kalsın, hem sinyalin yavaştan yanıp sönmesi daha hoşuma gidiyor, led şak şak diye yanıyor, pek hoşuma gitmiyor açıkcası, neyse led kolay iş, hele şunu bir halledeyime Aynalar kapanınca sürtünme azalıp 1.6TDCi ı da geçiyormuş 1.6 mı pehh, kaale almam bile Kaç HP oldu şimdi ? bende unuttum, arabaya binince korkuyorum artık, kontağı çevirdimmi direk hiper speed moda geçiyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 Kapı içi ara trimlere Firex kaplayarak ses yalıtımı procesi için eksik son malzemede tamam, yakında 4 kapıyada fena dalacağım 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 led koyunca direnç vs. gerekiyor, uğraşmıyacağım böyle kalsın, hem sinyalin yavaştan yanıp sönmesi daha hoşuma gidiyor, led şak şak diye yanıyor, pek hoşuma gitmiyor açıkcası, neyse led kolay iş, hele şunu bir halledeyime Aynalara koyacağınız led'lerde durum değişmiyor. Benim naylonda da aynalarda led var Ön arka sinyaller yükü alıyor zaten. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 (düzenlendi) Aynalara koyacağınız led'lerde durum değişmiyor. Benim naylonda da aynalarda led var Ön arka sinyaller yükü alıyor zaten. Sana cevap yazdıktan sonra aklımada gelmedi değil hani, doğru diyorsun T10 dipsiz ampül var içlerinde, yalnız ışığı yanlara vermesi lazım, bunda ampül direk aşşağı bakıyor, neyse deneriz birşeyler 7 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Kapı döşemelerini sökerken çok dikkatli olman lazım. Klipsler çok sert ve 10 taneden 1-2 tanesi kırılabilir. Yedek kapı klipsi bulundurman lazım. Bence önce kapı fitillerinin oturduğu yüzeylerdeki boşlukları kapar. Sesin büyük miktarı oralardan geliyor. Yeni opel astralardaki 2 kapının altında marşbiyele takılı olan boydan boya tek parça fitili incele derim. Ona benzer bir uygulamanın faydası olur. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Sana cevap yazdıktan sonra aklımada gelmedi değil hani, doğru diyorsun T10 dipsiz ampül var içlerinde, yalnız ışığı yanlara vermesi lazım, bunda ampül direk aşşağı bakıyor, neyse deneriz birşeyler Ben ŞUNLARDAN kullandım, çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts