İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hayırlı olsun ancak o araba 15 jant ile komik duracak ya s jantı ya st yada daha farklı bir şey ama muhakkak 16 olacak :)

195-50-15 ile 195-45-16 arasında lastik dış çapı olarak 2 mm. anca var, yani değişen birşey olmaz Mert, lastik kesme jant yamulma kesin olur burada, ayrıca çok sert oluyor araba, bize gelmez anlayacağın, zaten bendeki jantlar büyük gösteriyor...

sanırım bunda yay yok, yay olmadan  17" durum, bu jant 17 sanırım...2007-ford-fiesta-st-pic-53820.jpeg

15" te böyle, değmez anlayacağın...

L10Q3bp.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

edremit bp :)

Aynen, klasik hortumu al, suyu kovaya doldur kafana göre takıl moduna geçtiğim yer  :D  (hortum yerde gözükmekte)

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Eskiden Edremit içinden geçerken görürdük, şimdi çevre yolundan gidiyoruz.. Arka camlara film lazım . :)

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Ali abi, bakiyorum da arabada yapilacak birsey kalmamis. Simdi can sikmaya baslayacak. Satip yeni maceraya atilma zamani geliyor galiba. :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ali abi, bakiyorum da arabada yapilacak birsey kalmamis. Simdi can sikmaya baslayacak. Satip yeni maceraya atilma zamani geliyor galiba. :D

Daha zamanı var, dur hele  :D

Eskiden Edremit içinden geçerken görürdük, şimdi çevre yolundan gidiyoruz.. Arka camlara film lazım . :)

Arka bagaj camında bod perde var, arka kapılardakileri kışın çıkardım, anlayacağın perdede neymiş, 10 kat WAX atılmış UV geçirmez camlarıma film gereksiz kardeş  :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Duruyor canım, eski resim koymuştum...

Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Maşaallah abi çok güzel olmuş. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Şu bizim ikizleri bir ara buluşturalım. Artık ikiz olduklarına göre buluşabilirler :)

n5poqM.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bulusmak lazım evet :)

Geçen bir sonraki aracim olma ihtimali olan x-trail ile denk geldik, hemen peşine yerlestim, sanki ufak mi kaldı ne bizim ikiz :)

5263c177e27e81e1dad02b0c1cee0df8.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
(düzenlendi)

Hadi abi koy şu fotoyu şuraya..  :rolleyes:

tarihinde Sami Demirpaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Havalar düzelsin koyacağım, yağmur çamur çekemedik gitti, şimdilik kaputa takacağım çıtayla idare et, piano black kendinden boyalı, boyunuda ayarladım, hava düzelsin hemen yapıştıracağım...

ucunu aynı şekilde kestim, tam oldu :) 2-3 cm. kısaldı...

UVW4BL9.jpg?1

parça nosu

hEHosZD.jpg?1

bitince

C82Pvsg.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Vee kaplamayı taktım :)

ecLNSov.jpg?1

iJxSNbB.jpg?1

WdMymCM.jpg?1

kaputu açıp alttan bakınca görünüm, en üstteki parçanın tırnak kısmı, tam olarak uyum sağlamış...

RONybo0.jpg?1

buda yandan bakış, tırnak kısmı, sorunsuz oturmakta :)

c0n3ySu.jpg?1

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu arabayı nasıl satıcan?

Hiç sorma, satılmaz hale geldi iyice, satipta yerine istediğim birşey almadiktan sonra zor, zaten satıp alirsamda sırf zevke olur, ihtiyaçtan değil yani, bu sebeble daha 4-5 sene rahat kullanırım, sonrası Allah kerim :)

Plaka olmamış çerçeve siyah olmalıydı :) maşallah burundaki ayrıntı güzel ama

Sana da yaranamadik :)

Yavvvv he he heeeeeeeeeeeeeeee :D

Sattın canım fiestayi, vericektik virüsü ne güzel :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Ali abi güzel olmuş yalnız ikinci fotoğrafta misafir abimiz olaya tam odaklanamamış sanırım başka yerlerin fotosunu çekmek için uğraşıyor.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ali abi güzel olmuş yalnız ikinci fotoğrafta misafir abimiz olaya tam odaklanamamış sanırım başka yerlerin fotosunu çekmek için uğraşıyor.

O detaylı inceleme yaptı zaten, o sırada yükselmeye başlayan dereye bakıyordu, tekneler daha sonra biraz battı da öncesinde durum tespiti yapıyordu arkadaş :)

ne faydası var abi onun? :crazy:

Şekil+ sürtünme katsayısı düşürme+2 hp.  :tongue:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...