İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ön taraftan paralel alındı mı? Kapılarla direkt yanıyor mu? Tavan nasıl kesildi?

Alındı-evet-yavaşça yanıp yavaşça kapanıyor zaten orjinali böyle, tüm kablolar yalıtıldı (zaten 1 tane var :) ) üzerinede bez bant sarıldı bolca, tavanı sıfır açtığım Derby jiletle tek seferde kestim, tavan kaplamasıda bayağı kalınmış bu arada, sıfır hata yaptım, hatta montaj sonrası her yönden ölçtüm yarım milim hata var yok, haritacı olmanın faydaları, çok pis konumlandırırım  :D

Yaş geldi geçiyor abi dünysnın bin bir türlü hali var artık al şöyle sağlam bir araç bak keyfine. Senin fiestanın fiestalık bir halide kalmadı herşeye benzedi :)

Kalmadı tabii, Uber Fiesta Oldu, namı değer UFO  :D    ev kredim bitsin sen o zaman ne alacağımı göreceksin, öyle Ford vw skoda falan basit kalır, o kadar diyim  :tongue:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu meşhur kredi ne zaman bitiyor kendimi bildim bileli kredi lafı ortada dönüyor abim :)

4.3 sene var ne yazıkki, eh ülem, yaktı beni vallahi :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu

Eveeet, bugün 9 senelik akümün hafiften sinyal vermeye başlaması ile değişeyim dedim ve servisten 70 amper inci akü ile değişim yaptım, sonrasında baktımki benim arka helezon alt lastik takozları gelmiş, onlarıda aldım, şimdi takması kaldı :)

7orpOdV.jpg?1

acUZU8j.jpg?1

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ali Cihangiroğlu

Arka tavan lambama aldığım 2 adet 20x50 mm. lik Cob ledlerim geldi :) takarım artık, çok fena yanıyorlar ...

gJ0fMa8.jpg?1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ben bu arabayı nasıl kıyıpta satacağım, vallahi elimde kalacak  :D

Ampulleri birine koltukları birine falan ayrı satarsın. :)

Eveeet, bugün 9 senelik akümün hafiften sinyal vermeye başlaması ile değişeyim dedim ve servisten 70 amper inci akü ile değişim yaptım, sonrasında baktımki benim arka helezon alt lastik takozları gelmiş, onlarıda aldım, şimdi takması kaldı :)

Germanyadan mı geldiler yoksamkine?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ampulleri birine koltukları birine falan ayrı satarsın. :)

Germanyadan mı geldiler yoksamkine?

Alaman malı, eee alamana binmek zor tabee :)

Bu arabayı ben satamaycağım sanırım, kıyamam vallahi, ne yapacağız bilemiyorum  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Alaman malı, eee alamana binmek zor tabee :)

Bu arabayı ben satamaycağım sanırım, kıyamam vallahi, ne yapacağız bilemiyorum  :biggrin:

Satmaya kalksan adam her yeri ile oynanmış orjinal değil diye fiyat kırmaya kalkar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

çok güzel çalışmalar.kazasız belasız olsun.

kullandığınız şerit şeklindeki aydınlatmayı çok sevdim.nereden temin edilebilir.ya da özel bir adı var mı.şerit led olarak baktım ama başka

ürünler çıktı(Bu konularda bek bilgili değilim)

:unsure2:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Satmaya kalksan adam her yeri ile oynanmış orjinal değil diye fiyat kırmaya kalkar.

Kırsın, bende ona satmam :)

çok güzel çalışmalar.kazasız belasız olsun.

kullandığınız şerit şeklindeki aydınlatmayı çok sevdim.nereden temin edilebilir.ya da özel bir adı var mı.şerit led olarak baktım ama başka

ürünler çıktı(Bu konularda bek bilgili değilim)

:unsure2:  :nazar:

ahanda :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-arac-ici-ip-neon-butun-renkleri-mevcuttur-not-5metre-159892188/detay/

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Sonunda son ve en baba modu tamamladım, zor oldu ama oldu be :)

normal hal

D9w7GHx.jpg?1

über hal :)

q9ciK9A.jpg?1

vTfctWZ.jpg?1

weS9b94.jpg?1

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

:shok:  ST yi hangi ara taktın abe bea.

güzel olmuş.güle güle kullan abi.

Ali Tuning  :D

sağol kardeş, anlık gaza gelme sonucu ani bir atakla taktım :)

şimdi katlanan aynalar ve aynadan yer aydınlatma olayı kaldı....

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

yenge bu değişimin farkındamı acaba :D

Henüz değil, arabanın önünü duvara verdim ve akşam o işten gelmeden parkettim  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Maşallah :nazar: hiç abartısız jantlar ve kaput altındaki hariç en beğendiğim mk6 lardan

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Harika olmus Ali abi cok begendim[emoji2] [emoji106]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Maşallah :nazar: hiç abartısız jantlar ve kaput altındaki hariç en beğendiğim mk6 lardan

vallahi 16" ler konfordan ödün vermese ve yamulmasa olacağı bu da olmuyor artık. :)

weiss2.jpg

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

oooo yakışmış abi :D farlar neden şaşı bakıyor :D:p :P

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Çok güzel, yenge kıskanıyordur kesin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Rengi çok güzel, bir dahaki aracım mavi olacak büyük ihtimal.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Duramayip kafadan dolmușa patlayip hazir ön tarafi komple dağitmisken yaptigin bu modifiye guzel olmus, arkadan darbeli onden darbeli degisenli ve pertten donmede olsa araban biseye benzemis neyse....

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Super olmus. Eline saglik Ali abi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Duramayip kafadan dolmușa patlayip hazir ön tarafi komple dağitmisken yaptigin bu modifiye guzel olmus, arkadan darbeli onden darbeli degisenli ve pertten donmede olsa araban biseye benzemis neyse....

:D  yok dolmuş değil, s500 e vurdum o pert oldu ben ön tampon değişmek zorunda kaldım, Allah tan Zr53 vardı kaputa birşey olmadı  :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...