Ali Elöver 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 kırmızı yapacağım ama çok az bu gidişle bizim hattaki minili kızlarda binmez ama disko topu koydukmuydu iş tamam Disko topunu koy ama kizlarin binmesini istiyorsan arabani modifiye ettigin gibi tipini de azicik modifiye et, o zaman gunde 4 flört garanti, sac modelin bu olsun kardes Kivanc Tatlitug 2015 modasi bundan yap kaffaya... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ekim 2014 Yazar Paylaş 28 Ekim 2014 (düzenlendi) Disko topunu koy ama kizlarin binmesini istiyorsan arabani modifiye ettigin gibi tipini de azicik modifiye et, o zaman gunde 4 flört garanti, sac modelin bu olsun kardes Kivanc Tatlitug 2015 modasi bundan yap kaffaya... Aaa senin gençliğin değilmi bu, yok kardeş, benin saçlar seninki gibi kirpi stayla değil, gitmez bu bana The best or Nothing haaaa 28 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 (düzenlendi) Son durum, fazlalıkları yokettim teybin ve tavandaki orjinal submarine led le aynı renk oldu 31 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Son durum, fazlalıkları yokettim teybin ve tavandaki orjinal submarine led le aynı renk oldu Bu daha iyi oldu abi eline sağlık 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 Resimde tam anlaşılmıyor ama güzel oldu vallahi, öyle deli gibi yanıp göz almıyor, tam ambians ışığı gibi oldu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 Işte şimdi olmuş Oh beee, karizma düzeldi desene gece güzel duruyor harbiden, sende yap. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Bence gene olmamış,tırt bu tırt Bu laf sana ait dimi Alii.. Şaka şaka şimdi oldu işte bak. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 (düzenlendi) Bence gene olmamış,tırt bu tırt Bu laf sana ait dimi Alii.. Şaka şaka şimdi oldu işte bak. Sağol abi Tırt damgası (trade mark for Ali) 31 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Güzel olmuş Ali abi güle güle kullan, kapılara da uygulanabilse süper olurdu... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 (düzenlendi) Güzel olmuş Ali abi güle güle kullan, kapılara da uygulanabilse süper olurdu... Vallahi kapılar zor, hadi ön kapılar kısmen kolay, gücü cam düğmesinden alırız, fakat döşemeye tam girmiyor bu şey, japonla destek yapıştırması gerekli, ayrıca ön 2 kapıyada sürücü lazım. Arka kapılar ayrı dert, komple söküp hat çekmek lazım, hemde kabloları soketten geçirmek gerek, yer yok ve bunlarada sürücü lazım, sürücü başka şekilde halledilirmi bilmem fakat yapmaya kalkarsak 4 takım neon almak lazım, 4 sürücü için, 240 kaat tutar, yada nasıl çalışıyor bilmiyorum fakat nette 3 adet kalem pille çalışan versiyonlarıda var, sonuçta baya uğraşmak lazım, bu arada 4 kapıyada yapınca içerisi baya aydınlanır, aksray aksaraaay moduna geçebiliriz 31 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 (düzenlendi) sürücü ayrı satılıyor tanesi 18 tl aynı satıcıda. u ürünü kullanan bazı arkadaşlarda parazit yapma gibi durumlarla karşılaşılmış.sende durum nedir abi.gerçi o arkadaşlarda ses sistemi mevcut.belki onunda etkisi olabilir. hadi yaa, bakmamıştım, parazit yok bende, über Fiesta da olmaz öyle şeyler Kapılar biraz fazla olucak gibi, fazla aydınlık olur gibime geliyor, uzun yolda aracın içi çok aydınlık olmamalı, 4-5 saatten sonra korkunç göz yoruyor. 31 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 sürücü ayrı satılıyor tanesi 18 tl aynı satıcıda. u ürünü kullanan bazı arkadaşlarda parazit yapma gibi durumlarla karşılaşılmış.sende durum nedir abi.gerçi o arkadaşlarda ses sistemi mevcut.belki onunda etkisi olabilir. Eyvah eyvah ses sistemi olanda parazit yapıyorsa sıkıntı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 Eyvah eyvah ses sistemi olanda parazit yapıyorsa sıkıntı vw da yapmıştır, bizde olmaz Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 vw da yapmıştır, bizde olmaz Abi ses sistemi ve anfi çok lanet olaylar her akımdan parazit yapıyor maalesef. Mesela telefonu sarja takip aux baglayayim akım sesi geliyor gaza bastikca Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 Abi ses sistemi ve anfi çok lanet olaylar her akımdan parazit yapıyor maalesef. Mesela telefonu sarja takip aux baglayayim akım sesi geliyor gaza bastikca Fenaymış, bende Zony var sadece, zaten küçücük araba, ne ses sistemi yahu, böyle bile kafam şişiyor Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Fenaymış, bende Zony var sadece, zaten küçücük araba, ne ses sistemi yahu, böyle bile kafam şişiyor Zony alasim var benim de ama bütçe el vermiyor bu aralar. Mp3 okumayinca aux ile uğraşıyoruz Bendeki de abartılı değil kapı içlerinde 16.5 mid takımı. Bagajda 30cm cervin vega. Tatlı tatlı bass vurması hoşuma gidiyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım 2014 Yazar Paylaş 2 Kasım 2014 Zony alasim var benim de ama bütçe el vermiyor bu aralar. Mp3 okumayinca aux ile uğraşıyoruz Bendeki de abartılı değil kapı içlerinde 16.5 mid takımı. Bagajda 30cm cervin vega. Tatlı tatlı bass vurması hoşuma gidiyor Zony+Parrot= Über sonuç diyorum sana, alayını çalar ve bağlanır Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 (düzenlendi) Zony+Parrot= Über sonuç diyorum sana, alayını çalar ve bağlanır Papağan pahalı ya usb den enerji alıp aux a bağlanan bluetooth aparati aldım fena değil 2 Kasım 2014 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım 2014 Yazar Paylaş 2 Kasım 2014 Papağan pahalı ya usb den enerji alıp aux a bağlanan bluetooth aparati aldım fena değil O da güzelmiş, hayrını gör kardeş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Kasım 2014 Yazar Paylaş 26 Kasım 2014 Geçenlerde ailemle gece yolculuğunda arka kısmın karanlık olması canımı sıktı, lazım olduğunda gerçekten rahatsızlık veriyor, bu sebeble bende arka tavan kısmına aydınlatma taktım, bu iş için Connect in arka tavan lamabasını kullandım, henüz ampülleri değişmedim, uygun led alınca ışık rengide değişecek 6 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 Geçenlerde ailemle gece yolculuğunda arka kısmın karanlık olması canımı sıktı, lazım olduğunda gerçekten rahatsızlık veriyor, bu sebeble bende arka tavan kısmına aydınlatma taktım, bu iş için Connect in arka tavan lamabasını kullandım, henüz ampülleri değişmedim, uygun led alınca ışık rengide değişecek Yhu bi rahat dur beyaaa Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Kasım 2014 Yazar Paylaş 26 Kasım 2014 (düzenlendi) Yahu bi rahat dur beyaaa dur hele daha bitmedi, bunun içinde 2 adet sofit ampül var, onları çıkarıp elimde olan şu t10 COB ledlerden takacağım, deli gibi yanıyor ayaklarına kablo lehimledim mi iş tamam. http://www.aliexpress.com/item/2-x-T10-led-cob-w5w-car-led-auto-lamp-12v-light-bulbs-T10-w5w-184/2001515742.html Ben bu arabayı nasıl kıyıpta satacağım, vallahi elimde kalacak 26 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 Ön taraftan paralel alındı mı? Kapılarla direkt yanıyor mu? Tavan nasıl kesildi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts