İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Güle güle kullan abi Ozan alcakda bizde yapcaz pehhh[emoji16]arka stop kenarları ve benim çakmaklık kapağı içine yapacağım içerden yansıtsın ışığı , birde torpido üst çerçeveye olabilir denicez kısmet olursa[emoji4]

Kolay gelsin, takması kolay merak etme, en zor yeri ucuna kablo bağlamak, düşün artık, basit anlayacağın, şimdi bekle 2 gün kırmızısı gelsin, sinir olurum beklemekten :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Kolay gelsin, takması kolay merak etme, en zor yeri ucuna kablo bağlamak, düşün artık, basit anlayacağın, şimdi bekle 2 gün kırmızısı gelsin, sinir olurum beklemekten :)

Kırmızı iyidir abi bencede, şu sahibindendeki ilandan mı aldın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Güzelmiş abi bakalım bişeyler yaparız biz de

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ali bey,

Magirus'a az kalmış :)

Bunca zaman yaptığınız tüm modifiyeleri severek ailecek izliyoruz. Ancak bu hiç olmamış.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Ali Bey'in canı sıkıldıkça arabayı kılıktan kılığa sokuyor.Yapma be kızanım valla İzmir deki Sayanora Club görse dükkanı kapatırlar.. :D  :D  :D  :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kırmızı iyidir abi bencede, şu sahibindendeki ilandan mı aldın :)

evet :)

üst kısım vf

Ali bey,

Magirus'a az kalmış :)

Bunca zaman yaptığınız tüm modifiyeleri severek ailecek izliyoruz. Ancak bu hiç olmamış.

üst kısım fazla oldu harbiden, az bekleyin yakında tekrar ailecek izlenecek moda sokacağım, bunlar denemeydi, nasılsa çekince çıkıyor, takmak 2 dakikalık iş, araya sok yeter :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sizde öneri verin bakiim, deneriz, sizce nereye yapayım, sadece alta yapıncada sanki az gibi geldi, vites kolunun altına oluyor,astra lardaki gibi oluyor biraz, başka ne yapayım, bu araçta havasını bozmadan takacak yer pek yok gibi, ya fazla oluyor (aksaraayyyy) yada az geliyor...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

mk7 deki gibi az birşey yapmak lazım, diğer türlü fazla oluyor, gece ön cama yansımada oluyor, üst kısma yapmamak lazım.

oatjzOQ.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bana sorarsanız sadece vites çevresi ile kalorifer paneli çevresi.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bana sorarsanız sadece vites çevresi ile kalorifer paneli çevresi.

sadece böylemi diyorsun, kırmızı olacak tabii

KvgYhXT.jpg?1

en fazla böyle oluyor sanırım, yoksa dozu kaçıyor dolmuşa dönüyor araba :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Teee yukarı kadar çıkmasın, teybin başladığı noktada bitsin.

PXSHRHLl.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Teee yukarı kadar çıkmasın, teybin başladığı noktada bitsin.

İlk yaptığım diyorsun yani :)

IeybCMS.jpg?1

sadece buraya ve sağ tarafa doğru uzasın yeter sanırım.

ha birde vitesin altına...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İlk yaptığım diyorsun yani :)

sadece buraya ve sağ tarafa doğru uzasın yeter sanırım.

ha birde vitesin altına...

2 parça yı geçmeyin derim. Ya sağa uzatın, ya da vitese devam.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

teybin altından direk vitese tek parça olur, alttan rahatça geçecek yer var, dur bakalım kırmızısı gelsin ailevi uyum sağlayan bir formül buluruz, karizmayıda düzeltiriz artık :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Senin aklını kim karıştırdı da bu ortaya çıktı ben anlamadım :D

ben bu şekil yapacağım

Bittin sen Galip  :D

senin araba çok uygun, baksana dümdüz hat var, bizimki daha modern genç işi  :p  olduğundan uygulamakta zor, malum detay fazla  :D

Neyse halledecğiz bakalım, farklı fikirler düşüneyim, dur hele hep konsola takılıp kalmamak lazım, aracın içina ambians ışığı olurmu inceleyeyim, yer seviyesine mesele  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

İlk önce konsolu sadeleşitmelisin. O anahtarlığı çıkart havalandırma kanallarının kenarındaki kırmızı şeritleri sök. O zaman daha sade olacak..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İlk önce konsolu sadeleşitmelisin. O anahtarlığı çıkart havalandırma kanallarının kenarındaki kırmızı şeritleri sök. O zaman daha sade olacak..

Fabrika haline döndürdün kardeşim :) anahtarlık değil o, baykuş  :biggrin:  o kırmızı şeritler gerçekte çok hoş duruyor, bakma sen fotoğrafa.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

yer bulamazsam tamam gönderirim, üst tarafada yap haaa  :seytan:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ne her yere doseyecek halın yok ya.ö.m adresı attım :seytan:

gonderde hayrın olsun  :p

yoksa malum yerden sipariş verecem

Dur hele bir öbürü gelsin, daha satıcı elimde var demedi, maviyi severim, gece kırmızıdan daha güzel oluyor, bir fikrim var, hele bir diğeri gelsin onu deneyeceğim, bakalım olmazsa yollarım sana :)

hayrım olsuna haaa, olur olur  :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

maviyi severim, gece kırmızıdan daha güzel oluyor,

hayrım olsuna haaa, olur olur :D

Ha gayret olacak [emoji13] [emoji13]

minib%C3%BCs%C3%BCn-i%C3%A7indeki-pavyon

170.20.012543.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ha gayret olacak [emoji13] [emoji13]

:D  alayını söktüm şuan, kırmızı yapacağım ama çok az olacak, bu gidişle bizim hattaki minili kızlarda binmez (bu soğukta ne minisi) ama disko topu güzelmiş, almak lazım, arkayada power led spotu topa konumlu şekilde koydukmuydu iş tamam  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Abi bunlar ayak aydinlatmasi olur mu acaba?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Abi bunlar ayak aydinlatmasi olur mu acaba?

olmaz, aydınlatması çok az, gece çok güzel duruyor ama kendisi yanıyor sadece, 5 m. sini komple aracın içine kenarları dönecek şekilde döşeyip yaktım ancak hafiften loş oldu, kısaca olmaz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...