Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Gücü sigorta kutusundan park lambalarının sigortasından aldım (sağ üstte 7.5 amper, sağ sol far için 2 adet var), sigortanın üst ucuna taktım, alt uca anahtarı çınca akım geliyor ve sgortadan geçip üst uçtan çıkıyor, üste bağladımki kısa devre olursa sigorta atsın. peki bu arabaya döşediğin tek parça mı abi? yoksa kestiğin yer oldu mu? 5m yetti mi her yere? ben bu kadar her köşeyi çevirmem gerçi ama. Bir de gece aydınlatmasını görsek Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 şunu izle, anlatmaktan daha kolay kablo 5m. bunuistediğin kadar bölersin, her parçaya kablo bağlayıp, mesela 5 parça yaptın, hepsine kablo bağlayıp uçlarını birleştir ve tek sürücüye bağla, tek sürücü 5m. lik toplam boya yetiyor anlayacağın, nasıl bağlandığı konusu için videoyu izle, anlatmaktan kolay Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 benimkinde 3 parça var mesela... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 benimkinde 3 parça var mesela... abi araba mavi ama keşke kırmızı veya yeşil kullansaydın ben şahsen kırmızı kullanacağım,diğer ışıklar ile biraz uyumsuz olmuş mavi ama tonu çok güzel,göz almıyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Mavi hoşuma gidiyor, acaba kırmızımı alsammıda demedim değil hani, neyse alırız bir ara, sıkılınca değişiriz artık Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Mesela kapılardaki kırmızı şeritler iyi olmuştu (yanmıyor tabii ) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Tam Aksaray arabası olmuş teybin üst kısmını kapatabilirim aslında, kablosuna bir düğme iş tamam, sadece altta yanar. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Mesela kapılardaki kırmızı şeritler iyi olmuştu (yanmıyor tabii ) Ben de bu şekilde düşünüyorum, hem de torpidonun oradan aşağıya doğru olacak şekilde, teyp çerçevesinden üst kısımlarına kadar olan kısmı yapmam sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Fotoda tam anlaşılmıyor, mavisi neon nasıl diyim floresan gibi yanıyor, soğuk bir mavi, aracın içide hafiften loş, kırmızıda uyar ama göz yorarmı acaba dedim, kırmızda alıp denerim bir ara artık şö Ben de bu şekilde düşünüyorum, hem de torpidonun oradan aşağıya doğru olacak şekilde, teyp çerçevesinden üst kısımlarına kadar olan kısmı yapmam sanırım. Şöylemi mesela kapılar zor, gösterdiğin yere tam geçmiyor, hemen çıkıyor, ayrıca ön kapılara taktın diyelim, 2 adet sürücü lazım, zira tek sürücü için kabloyu şu resimdeki parçadan geçirmen acaip zor, direk cam düğmesinden güç alıp her kapı için sürücü takacaksın Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Oo o durum var haklısın abi ben bi an direk 12v düşündüm kapı aydinlatmadan çekerim diyordum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 kapıya yapacaktım ama baktım hem durmuyor hemde baya sökmek lazım vazgeçtim, arka kapılar ayrı dert, birde onakablo lazım, zaten koltuk altında aydınlatmada var, bu sefer her yer kablo dolacak vazgeçtim, fazla kablo fazla risk, ön tarafa yeter. Sence bu mavi renk çokmu sırıtmış, teybin ışığı kırmızı, göstergeler yeşil ama o farkedilmiyor, geri planda çünki, gece binince acaip duruyor bu arada Gündüz bile yakarsan böyle oluyor Yorum bağlantısı
Ali Elöver 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 benimkinde 3 parça var mesela... Hadi az kaldi buna ulasmana... [emoji16] 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Hadi az kaldi buna ulasmana... [emoji16] Aksarayyy aksaraaaaay.... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Kırmızı daha iyi olurdu abi. Normalde ışıklar kırmızı,koltuklar kırmızı Yorum bağlantısı
Ali Elöver 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Aksarayyy aksaraaaaay.... Buralar bozar seni, edremit-akcay-kucukkuyu calistir bence, hem minili kizlar da biner yazin mavi mavi calarsin ibo dan ohh yemede yaninda yat [emoji13] 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 aldıracaksın yani kırmızıyıda Buralar bozar seni, edremit-akcay-kucukkuyu calistir bence, hem minili kizlar da biner yazin mavi mavi calarsin ibo dan ohh yemede yaninda yat [emoji13] kaçarım vallahi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Kırmızı daha iyi olurdu abi. Normalde ışıklar kırmızı,koltuklar kırmızı aldım gitti, neyseki tesisat hazır, hemen takarım Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Ali,valla canın sıkıldıkça bişeyler yapıyosun haa..Son haliyle Sayanora Clup gibi omuş be yaaaa 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Ne yaparsak yapalım bunun gibi olmuyor abi ya [emoji29] loşluğuna yaklaştım ama daha baya uğraşmak lazım, hemde baya bir... Ali,valla canın sıkıldıkça bişeyler yapıyosun haa..Son haliyle Sayanora Clup gibi omuş be yaaaa teybin üstündeki kısım biraz fazlamı oldu ne, Galip dedi vallahi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Böyle daha iyi Ama kırmızi olacak sağ tarafı sabitlemeden önce gece hali Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Böyle güzel ışte tam istediğim bu benim de. Kirmizisini bu şekilde uygulayacagim ben de Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Yine soğukta uğraşacağız desene 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Güle güle kullan abi Ozan alcakda bizde yapcaz pehhh[emoji16]arka stop kenarları ve benim çakmaklık kapağı içine yapacağım içerden yansıtsın ışığı , birde torpido üst çerçeveye olabilir denicez kısmet olursa[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts