İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ooo italyan :D

Kurtuluş yok çünkü beğenirsem ben de 3. stopu ledleyeceğim :)

Bu arada dip not:

Model arabada Maisto tercih edilmeli. Çok daha detaycıdır Maisto. Suspansiyona kadar diyeyim yani ;)

money talk ayrıca bulmakta zor kardes :)

Gece fena yanıyor, net cekemedim, uykum vardı eve zor gittim vallahi, idare edin artık :)

Far kapalı, sadece frene basiliyken, gayet güzel, yalnız stoplardaki ledler acaip iyi...

qeju4yjy.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Maşallah  :nazar: İyi parlıyor. Renkli araçlar çok iyi parlıyor. Gümüş griyi parlak gösterecek cila önerir misiniz? 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Led'lerin aliexpress linki var mıdır?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Maşallah :nazar: İyi parlıyor. Renkli araçlar çok iyi parlıyor. Gümüş griyi parlak gösterecek cila önerir misiniz?

FinishKare 1000p ya da Hydrax

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

:nazar:  abi plakaya el at artık gözünü seveyim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

:nazar:  abi plakaya el at artık gözünü seveyim 

Vallahi acaip zor geliyor, sökmeside dert, tonla şey yaptık br plakayı halledemedik  :D

selülozik tiner di değilmi, ondan alıp kenarlardaki siyah kısmı siliyim bari.

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Vallahi acaip zor geliyor, sökmeside dert, tonla şey yaptık br plakayı halledemedik  :D

selülozik tiner di değilmi, ondan alıp kenarlardaki siyah kısmı siliyim bari.

abi selülozikle siliniyo kolayca eldiven kullan yaparsan ama bence uğraşma yaptır appyi gıcır gıcır tak silikonluysa plakaların al ince teli eline kes silikonu gitsin araba ayrı bi havaya girecek görürsün siyah çerçeveli plaka daha güzel durur laci araban 80 lira bişey plaka  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

İsme özel Pleksi plakalik ve mühürlü app plaka 125 tl.tanıdık var[emoji6]

Viruuuss, on arka demi :) isme özel ne, alt çerçevede isimli var? tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Galip kardeşimin tavsiyesi üzre eski paspaslari çıkarıp 3d lerden taktım, cuk oturdu, artık alta kum vs. kacamiyor...ehyga5ap.jpgjemyge9e.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Sağolasın :)

Ne vosvos kalitesi kardeşim, bariz rus malı paspas bunlar, direkt Lada kalitesi var bunlarda  :D

http://www.locker.ru/en/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Onu bunu bilmem yakistimi yakıştı kullanislimi kullanışlı gerisi beni baglamaz

Güzel oldu güzel, uzun olması ve yan kısımları çok iyi, kalıp direk cuk oturdu, uzun zamandır niyetliydim zaten, senden görünce hadi artık dedim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ben de bu marka model uyumlu rus paspasi insignia icin almistim 10 numara koruma sagliyor kisin ve kayma toplanma olmuyor paspasda.

Gule gule kullan Ali kardes, paspas dahil 18.000 lira verem arabana he?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ben de bu marka model uyumlu rus paspasi insignia icin almistim 10 numara koruma sagliyor kisin ve kayma toplanma olmuyor paspasda.

Gule gule kullan Ali kardes, paspas dahil 18.000 lira verem arabana he?

Sağol kardeş :)

Arabayı bu devirde satmakmı, yerine sıfır alacağımdan büyük hata olurdu şu sıralar, zira sıfır fiyatları über saçma şuan, 18 kaada değilde seninkiyle direk takasa olur derim ancak   :D  :p

Bu gidişle sanırım bende senin gibi eskici olacağım galiba  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Eveeet, yeni bir mod la karşınızdayım, el neon wire ile disko moda geçtim, birtek aynaya disko topu takmak kaldı  :D  :p

WfzD6bA.jpg?1

7TUeyUe.jpg?1

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

bak ya gizli gizli işler,fikri al hemen uygula abi olmuyor böyle, hadi yaptın giriştin ayrıntılı anlatım bekleriz :p 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bak ya gizli gizli işler,fikri al hemen uygula abi olmuyor böyle, hadi yaptın giriştin ayrıntılı anlatım bekleriz :p

Muhahaha, anında yaparım :)

Ali, link versene

bekleyemedim bizden aldım :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-arac-ici-ip-neon-butun-renkleri-mevcuttur-not-5metre-159892188/detay/

bu yuvarlak kesitli, sen araya giren tipte alacaksın :)

dikkatli bak, bunda 5mm. lik yassı kısım var, direk araya sokuyorsun o kadar

159892188l9k.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

elektrik nerden çekildi abi? bu aliexpresstekiler 2xAA pil ile falan diyor,onlar için direnç falan mı kullanmak gerekir? ya da direk 12v ile çalışan yurtdışından daha uyguna hangi linkten alsak? 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

vallahi nasıl işliyor bilimiyorum ama sürücüsü var, led sürücüsü gibi, çok az güç çekiyor yazıyor, yalnız çalışırken kablolarını tuttum gıgıkladı bayağı, voltaj var gibi yani, sürücüden viiii diye ses geliyor :)

Yorum bağlantısı
Misafir

vallahi nasıl işliyor bilimiyorum ama sürücüsü var, led sürücüsü gibi, çok az güç çekiyor yazıyor, yalnız çalışırken kablolarını tuttum gıgıkladı bayağı, voltaj var gibi yani, sürücüden viiii diye ses geliyor :)

abi parça parça anlatmasan :) tek bir sürücü mü var? tüm bu hattı tek parça mı yaptın yoksa kesip biçerek mi? kesip biçtikten sonra hepsinin kablo uçlarını birleştirip sürücüye taktın ona da 12v mı çektin? eğer öyle yaptıysan 12vyi nerden aldın :D 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Gücü sigorta kutusundan park lambalarının sigortasından aldım (sağ üstte 7.5 amper, sağ sol far için 2 adet var), sigortanın üst ucuna taktım, alt uca anahtarı çınca akım geliyor ve sgortadan geçip üst uçtan çıkıyor, üste bağladımki kısa devre olursa sigorta atsın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...