Ali Cihangiroğlu 28 Eylül 2014 Yazar Paylaş 28 Eylül 2014 Ayponpon savasina ne gerek var ki, birak oynasin ayoscular 2012 teknolojili 2015 model cihazlariyla. Bu arada en buyuk yenilik ios sekiz ile gelen hamur gibi yamulan kasada hala ekranin 30 derece aciya kadar kirilmamasiymis, ios 7 olsa ekranin likidi akardi yani Süpersin, barışa devam 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Eylül 2014 Yazar Paylaş 28 Eylül 2014 Ben aslında m7 almaya niyetlendiydim, Ali abiden tavsiye istedim ip5s al dedi ben de ip5s alacağıma ip4 kullanmaya devam ederim dedim daha zararın yok o zaman, klube bekleriz, öyle herkesi almayız ona göre haa Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Eylül 2014 Paylaş 28 Eylül 2014 daha zararın yok o zaman, klube bekleriz, öyle herkesi almayız ona göre haa Almam ki ip4 yetiyo bana Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Eylül 2014 Yazar Paylaş 28 Eylül 2014 Almam ki ip4 yetiyo bana Oyalan bakalım o zaman, sen esas ponpon konusuna bak, ne yazmışım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Eylül 2014 Paylaş 28 Eylül 2014 Oyalan bakalım o zaman, sen esas ponpon konusuna bak, ne yazmışım Maç izliyorum. Yunan Gol tanrısı döktürüyor 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Eylül 2014 Paylaş 28 Eylül 2014 Fiyatlar uygun m7 de, dusunme al. Bu paraya guzel telefon ve en onemlisi dandroid degil kendine has bir.yazilimi var herseyi farkli. Diger konuya da yazdim simdi, sifir 5s ver degismem htc one m7 yi. Ali Androidoglu Haticesever yazdiklarinin noktasina virgulune kadar hakli ios ve htc hakkinda. Bu arada htc one 5 ceker aypon 4s e. Bu demek 4 e 10 ceker Niyetin varsa al m7 Yunan Gol Tanrısı uygulaması var mı android markette Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Eylül 2014 Yazar Paylaş 28 Eylül 2014 Yunan Gol Tanrısı uygulaması var mı android markette Türk tokat tanrısı ve tillahı diye var, uyarmı 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Eylül 2014 Paylaş 28 Eylül 2014 Türk tokat tanrısı ve tillahı diye var, uyarmı Esamesi okunmuyor şuan gördüğümüz üzere Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Ekim 2014 Yazar Paylaş 2 Ekim 2014 (düzenlendi) Eveet, çaynadan arka3. stopa aldığım kırmızı renkli cob ledim geldi, uç kısmında smd5050 kırmızı led var, yanlar cob led, denemek için yaktım 2-3 saniye bakıp kapattım, sonrası gözler pert, her yeri kırmızı gözüküyordu çok fena yanıyor alet, 3. stopta fena duracak 2 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ekim 2014 Paylaş 2 Ekim 2014 Eveet, çaynadan arka3. stopa aldığım kırmızı renkli cob ledim geldi, uç kısmında smd5050 kırmızı led var, yanlar cob led, denemek için yaktım 2-3 saniye bakıp kapattım, sonrası gözler pert, her yeri kırmızı gözüküyordu çok fena yanıyor alet, 3. stopta fena duracak Yanarken ki hali? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Ekim 2014 Paylaş 2 Ekim 2014 Yanarken ki hali? Yok öyle bir şey yaa, ip6 aşkı gözünü kör edince bahane buldu ledlere 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ekim 2014 Yazar Paylaş 3 Ekim 2014 Yanar halini de cekeyim tamam... Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 resimden bile gözümü aldı yav abi bunu ben yazdım kuzenin profil açıkmış meğersem 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 abi bunu ben yazdım kuzenin profil açıkmış meğersem Pardon kuzenim yazmış 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ekim 2014 Yazar Paylaş 4 Ekim 2014 (düzenlendi) Evet, led süper oldu, tabi 3. Stopta göz almıyor ama kırmızısı tam kırmızı oldu. Şimdi gelelim diğer konuya, Mert arkadasımın önerisi üzre nasiol zr53 un ustune 4 ay ömürlü nano bi sealant daha uyguladım, amaç zr53 ü de korumak ve dahada camsı gorunum sağlamak, küçücük şişe arabaya 4 kez rahatça yeter, 1 yıl rahaat rahat yeter yani, resimde tam etkisini göstermemiş hali gözükmekte, biraz beklemeliki ürün tam otursun cam olsun Ürün Hydrax denen bir ürün... 4 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 mukemmel olmus. bunun uygulamasi da zr53 gibi mi? bir de 3.stobun resmi yok mu ben de dusunuyorum fikir olmasi acisindan 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Hydrax, koyu renk araçlarda muhteşem parlaklık veriyor. Özelliklere beyaz araçlarda kırmızı tonlu bir cam yüzey oluşturuyor. Bu ürün Japon malı, uygulaması kolay. Temiz kaportaya sık sil. 2 saat sonra kürleşiyor ve parlıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ekim 2014 Yazar Paylaş 4 Ekim 2014 (düzenlendi) mukemmel olmus. bunun uygulamasi da zr53 gibi mi? bir de 3.stobun resmi yok mu ben de dusunuyorum fikir olmasi acisindan abartı değil ama güzel oluyor, gece resim çekeyim eklerim Hydrax, koyu renk araçlarda muhteşem parlaklık veriyor. Özelliklere beyaz araçlarda kırmızı tonlu bir cam yüzey oluşturuyor. Bu ürün Japon malı, uygulaması kolay. Temiz kaportaya sık sil. 2 saat sonra kürleşiyor ve parlıyor. 2 saat sonra oylemi, gece oldu bakamiyorum suan Ürünü kaportaya sıkıp mf bezle yaydim ve sildim, işlem tamam, doğru yapmismiyim? 5 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Ee? Led'lerin yanarken ki hali stopta takılı iken? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ekim 2014 Yazar Paylaş 4 Ekim 2014 (düzenlendi) Ee? Led'lerin yanarken ki hali stopta takılı iken?senden kurtuluş yok anlaşıldı Bak bunu seversin, oğluma bugün aldığım burago ford street ka 4 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Ooo italyan Kurtuluş yok çünkü beğenirsem ben de 3. stopu ledleyeceğim Bu arada dip not: Model arabada Maisto tercih edilmeli. Çok daha detaycıdır Maisto. Suspansiyona kadar diyeyim yani 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Model araba için autoart, Franklin mint özellikle detaylı model isteniyorsa tavsiyemdir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts