İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Mert Yeldan

Muahhaa  :D

Yalnız adam dövmeye, ya da gıcık aldığın bir tipe suikast için on numara :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Konu saptı yahu, bu araba benim değil, başka yerde tartışın bakiiim, bu ne yahu, hale bak  :D

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Motor hariç renoda tercih edeceğim model yok kardeş, sen esas ona bak  :D

Esas havalar soğuyunca canavar oluyor, sakin dursun diye taktık bunu  :biggrin:

Taktığımı düşünsene, tefe korlardı forumda  :D

Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiii  :angry:  Renoya laf yok hımmmmmmmm     :D  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Şimdi bu pert oldu di mi bagaj kapağı tampon cam vs değişince.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bagaj kapağına vurunca olmayan yan airbagler patlamış :)

Olmadığından eminmisin  :D

Uo9hc3c.jpg?1

Şimdi bu pert oldu di mi bagaj kapağı tampon cam vs değişince.

Külli pert hemde, beğenmeyen almasın  :D camlarda orjinal değişmedi ayrıca, hoş geri kalanda orjinalya :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Vites kolu yakismis Ali gardas, arabayi tamamamis.

Arkadan direge sarilinca tavan saci degisirken fomoco mu aldin yoksa yan sanayi mi tavan ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Vites kolu yakismis Ali gardas, arabayi tamamamis.

Arkadan direge sarilinca tavan saci degisirken fomoco mu aldin yoksa yan sanayi mi tavan ?

Heheheh,opel yada fiatmı sandım direğe bindirince komple araba değişsin, sadece bagaj kapağımı değiştim, onuda dışardan getirttim ve özelliklede kontrol ettirdim ayrıca, %100 orcinale gardaaş  :D

Mert, kaldırsana şu opelden arak fiata müstahak vites kolunu yahu  :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Olmadığından eminmisin  :D

Külli pert hemde, beğenmeyen almasın  :D camlarda orjinal değişmedi ayrıca, hoş geri kalanda orjinalya :)

Airbag yazısını nerede diktirdin, ben de egsoza ve farlara diktireyim :D Bir orada eskik çünkü :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Airbag yazısını nerede diktirdin, ben de egsoza ve farlara diktireyim :D Bir orada eskik çünkü :D

:D   he özellikle diktirdim, ne o kanıtlamak için ille patlatalımmı yani bilader  :D

araban tırt kardeşim, içindeki koruyamıyor her yani yastık doldurmuşlar ona bakacağına über Fiesta ya laf atıyor birde  :p

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

:D   he özellikle diktirdim, ne o kanıtlamak için ille patlatalımmı yani bilader  :D

Hemen patlatma da bir gün patlarsa aha sahiciymiş deriz :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hemen patlatma da bir gün patlarsa aha sahiciymiş deriz :D

Allah korusun, sendeki tonla yastıkta patlarsa  kasa tırt ama yastıklar über deriz artık  :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Allah korusun, sendeki tonla yastıkta patlarsa  kasa tırt ama yastıklar über deriz artık  :D

Allah korusun, yastıklar beni koruyor kasayı değil ki, kasanın tırtlığına nasıl vardın?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Allah korusun, yastıklar beni koruyor kasayı değil ki, kasanın tırtlığına nasıl vardın?

Her yana doldurmuşlarya, demekki baya risk var, oradan kanıya vardım, bizdeki über ve esnek darbeyi acaip sönümlerya o yüzden az koymuş adamlar, über Ford işte, bir daha büyük ihtimal Ford almam o da ayrı konu  :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ben de korna ile jantlara diktiriyim, Ali gardas Airbag etiketini dx den 100'lu paketle almis, buzdolabindan oglanin okul cantasina, carsafa yorgana aklina gelen her yere dikmis.

Heheheh,opel yada fiatmı sandım direğe bindirince komple araba değişsin, sadece bagaj kapağımı değiştim, onuda dışardan getirttim ve özelliklede kontrol ettirdim ayrıca, %100 orcinale gardaaş :D

Mert, kaldırsana şu opelden arak fiata müstahak vites kolunu yahu :)

Hehe orcinal parcasi var mi bu ispanyol malinin ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ben de korna ile jantlara diktiriyim, Ali gardas Airbag etiketini dx den 100'lu paketle almis, buzdolabindan oglanin okul cantasina, carsafa yorgana aklina gelen her yere dikmis.

Başlatacan savaşı bak, aypon konusunda yardıma gelsene (gerçi hepsini geri püskürttüm ya neyse), ne yapıyorsun über Fiesta konumda gardaş  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Her yana doldurmuşlarya, demekki baya risk var, oradan kanıya vardım, bizdeki über ve esnek darbeyi acaip sönümlerya o yüzden az koymuş adamlar, über Ford işte, bir daha büyük ihtimal Ford almam o da ayrı konu  :D

Adamlar trende bile 8-9 hava yastığı koymuş. Bence mala güvenmeme değil, müşteriye duyyduğu saygı. Gerçi sizi böyle kandırmış olabilirler ben uyandırmayayım :D

Hehe orcinal parcasi var mi bu ispanyol malinin ?

1000'lik paket alayım da ev de her yere döşeyeyim. Malum prenses var emekleyecek yakında. Lazım olur :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

e3u3etun.jpg

Ali gardas, denim fiesta ya yaptigin on numara 5 yildiz tek modifiye bu, o 68 sutcu beygirini sahlandirmak icin anca bu kol yeter... Hem de sifon pompasi tipli orcinalden yakisikli ve erkeksi bir hava katmis.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ford da araba yok kardeş, bende diyorumya, Fiesta mk6.5 la, focus ta 3 le bitti, cmaxdar geldi, serviste inceledim altını üstünü o da düştü gözümden, mondeo zaten kalktı, yeni kasa makyaj yemeden zaten alınmaz, bir tek S-max var oda ben sıfırcı olduğumdan az tuzlu geldi hanımda büyük dedi :)

Yani Ford defteri kapandı gibi, baba bir araba alana dek Fiesta ile devam, daha önemli işlerim var şuan, yoksa çoktan arabayı değişmiştim zaten, Fiesta ile oyalanıyorum ve sıkılmadım henüz, o yüzden devam anlayacağın. :)

Ali gardas, denim fiesta ya yaptigin on numara 5 yildiz tek modifiye bu, o 68 sutcu beygirini sahlandirmak icin anca bu kol yeter... Hem de sifon pompasi tipli orcinalden yakisikli ve erkeksi bir hava katmis.

senin eskiye nede gider ama, feistaya 2 beden büyük, tam senin 3 beden büyük eskiye göre, Mert e söyliyimde sana yollasın, ışıkta takarsın tam olur kara şanzımana döner araban daha iyi olur  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Başlatacan savaşı bak, aypon konusunda yardıma gelsene (gerçi hepsini geri püskürttüm ya neyse), ne yapıyorsun über Fiesta konumda gardaş :)

Ayponpon savasina ne gerek var ki, birak oynasin ayoscular 2012 teknolojili 2015 model cihazlariyla. Bu arada en buyuk yenilik ios sekiz ile gelen hamur gibi yamulan kasada hala ekranin 30 derece aciya kadar kirilmamasiymis, ios 7 olsa ekranin likidi akardi yani

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ayponpon savasina ne gerek var ki, birak oynasin ayoscular 2012 teknolojili 2015 model cihazlariyla. Bu arada en buyuk yenilik ios sekiz ile gelen hamur gibi yamulan kasada hala ekranin 30 derece aciya kadar kirilmamasiymis, ios 7 olsa ekranin likidi akardi yani

Sen de bir gün döneceksin ilk göz ağrına abi unutma :D 

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Sen de bir gün döneceksin ilk göz ağrına abi unutma :D

Valla cok zor, android mesela samsung s4 de berbat ama htc one da ios tadinda, hem daha buyuk ve kaliteli ekran, cok daha iyi ses. Ben de baş ios cuydum kendime 3 adet aypon aldim ama su an icin hayatta almam. Basta onyargiliydim ama htc one su an icin bana gore bu paraya rakipsiz. Kullan 1 hafta htc one li android, donmezsin ios a.

Esime samsung s4 aldim kendime htc one alirken, mesela o iyi degil, kasiliyor gereksiz programlar var vs vs arayuz komik rengarenk ama htc kendi yazilimini guzel yapmis, kasilma donma vs en ufak hata yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben aslında m7 almaya niyetlendiydim, Ali abiden tavsiye istedim ip5s al dedi ben de ip5s alacağıma ip4 kullanmaya devam ederim dedim :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Valla cok zor, android mesela samsung s4 de berbat ama htc one da ios tadinda, hem daha buyuk ve kaliteli ekran, cok daha iyi ses. Ben de baş ios cuydum kendime 3 adet aypon aldim ama su an icin hayatta almam. Basta onyargiliydim ama htc one su an icin bana gore bu paraya rakipsiz. Kullan 1 hafta htc one li android, donmezsin ios a.

Esime samsung s4 aldim kendime htc one alirken, mesela o iyi degil, kasiliyor gereksiz programlar var vs vs arayuz komik rengarenk ama htc kendi yazilimini guzel yapmis, kasilma donma vs en ufak hata yok.

+1907

Altına imzami atarim. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ben aslında m7 almaya niyetlendiydim, Ali abiden tavsiye istedim ip5s al dedi ben de ip5s alacağıma ip4 kullanmaya devam ederim dedim :D

Fiyatlar uygun m7 de, dusunme al. Bu paraya guzel telefon ve en onemlisi dandroid degil kendine has bir.yazilimi var herseyi farkli.

Diger konuya da yazdim simdi, sifir 5s ver degismem htc one m7 yi.

Ali Androidoglu Haticesever yazdiklarinin noktasina virgulune kadar hakli ios ve htc hakkinda.

Bu arada htc one 5 ceker aypon 4s e. Bu demek 4 e 10 ceker :) Niyetin varsa al m7

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...