İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

yahu roman yazma abi su msj kutunu kontrol et işim var seninlee hahahah :D

Hehehe, bundan sonra yazmayacağım, kısaca hızlı araba istesem başka şey alırım, elimdekini hızlı yapmak için uğraşmam  :D

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal
(düzenlendi)

Spor, klasik araba = mercedes Benz E63, E55, C63, C32 AMG 'dir. Bu arada Brabus 6.9 unutmamaliyim :D

Bu hususta ali abiye katılıyorum. Bizim fiestalar tasarruf amaçlıdır. 1.4 1.6 v.s

tarihinde Alper Aksakal tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Spor, klasik araba = mercedes Benz E63, E55, C63, C32 AMG 'dir. Bu arada Brabus 6.9 unutmamaliyim :D Bu hususta ali abiye katılıyorum. Bizim fiestalar tasarruf amaçlıdır. 1.4 1.6 v.s

Bu kurtarır değilmi kardeş, yoksa bunuda mı çiplemek lazım, verimsiz diye duydumda  :D  gerçi buna çipte olmaz, turbo, silindir vs. büyütelim bari  :p

dxb3k.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal
(düzenlendi)
Bu kurtarır değilmi kardeş, yoksa bunuda mı çiplemek lazım, verimsiz diye duydumda :D gerçi buna çipte olmaz, turbo büyütelim bari :p
Olay budur. Sözün ciddi anlamda bittiği noktadır... Bundan olsa da turbolamadan binsek. Stock haline razıyım. :)emy4y5y9.jpg tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hehehe, bundan sonra yazmayacağım, kısaca hızlı araba istesem başka şey alırım, elimdekini hızlı yapmak için uğraşmam  :D

valla kısa yazsan çok iyi olur abi 2-3 satırdan uzun mesajları okumuyorum bayıyıor beni ;) özet olarak benim gibi yazarsan çok memnun olurum bu şekide uzun bir savunmaya gerek yok ;)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bu kurtarır değilmi kardeş, yoksa bunuda mı çiplemek lazım, verimsiz diye duydumda  :D  gerçi buna çipte olmaz, turbo, silindir vs. büyütelim bari  :p

Verimsiz bu forumda konuştuğumuz tek motor 1.4 tdci 

Bu ELMA

85553_sabahlari_ac_karnina_elma_yemek.jp

bu da ARMUT ;)

armut3.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

He kardeş hee  :D  :D

Armut daha faydalıdır bu arada  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

valla kısa yazsan çok iyi olur abi 2-3 satırdan uzun mesajları okumuyorum bayıyıor beni ;) özet olarak benim gibi yazarsan çok memnun olurum bu şekide uzun bir savunmaya gerek yok ;)

Kısası, her ikiside amaçlananı veren basit motorlardır, son tahlilde motor modifiyesi içinde 5 kuruş dahi harcamayacağım basit motorlardır, sen oyna güçlendir, bitince haber ver, ben daha güçlü stok halde bir araba alır tokatlarım, böyle devam et  :D  :D  :p

Şuan kullandığım istediğim şeyleri rahatça karşılamakta, bundan sonra hangi tipte sınıfta araç istersem onu alacağım, motorla oynamam ben, direk güçlüyü alır geçerim, öyle 0-100 100-200 yaptım, yok labut etrafında turladım falan tarzım değil, antrenman zamanını çoktan geçtim ben, hız adrenalin tehlike istediğimde İmpreza hazır sayılır, daha öncede dediğim gibi gerçek parkurda ralli yapar deşarj olurum, olmadı şantiyede yeterince deşarj oluyorum zaten : :biggrin: buralara gelsende sana ne tarz şeyler yapabildiğimi göstersem, senin tarz bana neden hafif geliyor hemen anlarsın zaten, bu arada karayolunda zaten hız sınırlarını pek aşmam, sakat hareket yapmam, sakin kullanımda sakin araç yeter bana, oldumu Süha Tırtöver2 kardeş  :D  :tongue:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Olay budur. Sözün ciddi anlamda bittiği noktadır... Bundan olsa da turbolamadan binsek. Stock haline razıyım. :)

İkna et şu adamıda alalım şu AMG yi, hem hayırda işleriz,  bazı arkadaşlara sürüş dersi verelim, hala kağnıdan sütçü beygirine terfi ettirilmiş arabalarla labut etrafında pikniğe çıkmayı hız, sürüş tekniği falan sanıyorlar, biraz eğitim verelim beleş tarafından   :p  :p

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

öle hee demek ile olmaz bu işler, ben 20 bin TL lik 1.6 tdci fiesta ile senin 68hp ile hayal edemediğin şeyleri yaptığım için bunun bir üstü imprezza diyorsun tabi, ama anlatıyoruz diyorum bilmemek değil öğrenmemek hata diyorum ama tık yok malesef. Adamlar 1.4 tsi ile 3.0 proşeleri tokatlıyor halen imprezza diyip duruyorsun yav :D İstanbulpark pist dereceleri ortada gerçekler orada yani.

Sen 35 bin TL ye hangi imprezzayı alacaksın bilmiyorum ama ben 20 bin lik fiesta ile 100-200 o süper sonic araca ( :D haha ) ezdirmem kendimi. Konun başına gelirsek arkadaşın teki 1.4 tdci a yazılım yaptırmak istiyordu bizde dedik ki bu verimsiz motora yazılım yaptırma ;) Ben anlatmaktan sıkıldım valla 

Yani işi bilmediğin şuradan belli abi gider bir fiesta ST alırım gazlamak için dedin ya aslında o anda bu sohbeti kesmeli idim :D

Bu 1.6 tdci

Bu da 2.0 ST

Her ikiside kendi aracımdır ikinisinde 100-160  100-170  100-180 hızlanmarına bir bakıver. NOT: ST kendi aracımdır öle 68hp ye koltuklarını sonradan koyma çakma felan değil safkan ST dir ;)

Buda ST top speed

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Geç sen onu, yazılımı ben yarışa girmek için değil atraksiyon olsun diye yapacaktım, zira şu sıralar canım sıkılmakta, o videoyuda 1.6 yı geçerim demek için değil, 1.4 bile yeterince hızlı, dahası gerekmez mal bu demek için koydum.

Pisti falan geçsen, ben sürüş seviyemin ralli pilotu ayarında olduğunu ve bünyeminde yiyeceğim darbeleri kaldırabildiğini anlatıyorum, sense bana 68 beygirle yapamadığın şeyleri uyduruk ST150 hp, çipli 1.6 tdci ile yaptım diyorsun, ahanda gülüyorum  :D o hareketleri ben başka araçla fazlasıyla yaptım zaten, şuanki fiestam benim durulma ve ekonomi yapma aracım sadece...

porş sollamak 1.4 tsi ile, sollarsın ama bana hala yetişemedin, o pistteki dereceleri geç sen, antreman aşamasını çoktaaan geçtiğimi zaten yazmıştım kardeş  :D

motor modifiyesinden pek anlamam evet, ama o araçlara yapsanda hala hikaye olacaklarını biliyorum, o kadar bilgim var :)

Subaru örneğini 3. kez neden verdiğimi yazayımda anla, ben hızlı ve kapasiteli ralli tarzı sürüşe uygun araç diyorum, yani bu işi yapacaksam uygun araçla gelirim diyorum, fiestanın üstü budur demiyorum, fiestanın üstü falan aramaya gerek yok, fiesta birşey değilki üstü olsun  :D

Subarunun ölüsüne bineceğim, zaten o yüzden 35 kaat diyorum, bunla bile benle başetmen zor, sürüşünü videodan izledim çünki  :p daha çok videonu koyda bakayım, ona göre alt sınıf araç alayım, şuan fazla gelirim sana :D ben ralli ayarında kullanırım o seviyedeyim diyorum sen ne diyorsun, benle yarışacaksan arabadan ve canından olmayı göze al gel, çünki daha ilk virajda uçup gideceğin kesin gibi, tabii bunun için önce peşimden gelebilmen lazım, öyle piste piknik işleri beni kesmiyor be süha kardeş, o aşamayı direk atladım ben, neyse sen moda devam et gezmene bak, benle uğraşma, zaten yollarda 120 yi geçtiğimide pek göremezsin, sıkça sollanırım, benim yerim bu videodaki yer, sürüşümde buna yakın, iyice izle, böyle sürerim diyorsan ne ala, yoksa uzatmayalım lütfen  :p  

ısınma turu tarzı yeter sana  :D

dediğim gibi, derdim hızlı ve seri araç olsaydı fiesta almazdım zaten...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu arada şunada çok güldüm, demek tıkabasa dolu 1.6 dizelle imprezaya karşı kendini yedirtmezsin haa :) başka şey demeye gerek yok, sen önce ölü bir impreza bul, onunla 2. viteste bir kalkış yap, sonra gel yorumunu yaz, gece gece guldurme kendini bana Süha haybeyetırtlarlaugrasansonucalamayankardes :)

Ha unutmadan, top speed videoları falan koyma artık, konumu mındar ettin yahu, koyduğun tüm videolarda kağnı gibi yavaş hızlanan 200 basan boşa modifiye edilmiş kağnılar görüyorum, 200 e çıkana kadar çay demler gelirim ben, derdin hız yapmak ve seri olmaksa git spor araba al, Fiestayla bu Ford larla olmaz bu işler Süha kardeş, parana yazık, haa bende senin gibi arabayı süslemek oyalanmak vs. peşindeyim diyorsan sözüm yok, onun dışında 200 bastım top speede bak tarzı işler boş, spor araç alacaksan al, kağnıları spor yaptım bak işte gidiyor videosu koyma bana :) uyduruk arabalada 180-200 le gidiyor artık, senin yaptığın iş değil...

Fiesta 1.4 de 1.6 da  ekonomi amaçlı basit motorlardır, abartı modlasanda haybeye para harcarsın, ancak derdin oynamaksa benim gibi çip falan yap, ki ben ondanda vazgeçtim zaten, onun dışında boşa emek ve para harcama, git adam gibi spor araba al kendine  :p

Koltukları sonradan koyma çakma St ne yahu, ben o işleri zevk için yapıyorum, koltukta hem güzel hem daha rahat, harcadığım parayla bunu satar gerçek ST de alırım, kaç paralık arabaki bu, ama dediğim gibi kağnılarla işim olmaz, bana şuan az yakan ekonomik bir araç lazım, oda var, gerisi masal zaten  :) hızlı ve seri araç istesem alırım, ama istemiyorum, bundan sonra D sınıfı konfor ağırlıklı bir araç alacağım, zaten böyle bir araçta yeterince seri olacaktır, sıkıntı yok yani, sana iyi oynamalar, üstte yazdıım gibi, madem paran var, boşa işe yaramayacak arabalara modifiye ile uğraşma, git adam gibi birşeyler alda Spor araban olsun, yoksa gelirim tokatlarım, ben olmaz isem vekilim Tırtöver gelir o tokatlar, tokattan bu kafayla asla kurtulamazsın kardeeeş  :p

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

hahahahahaha :)

Allahın dingilizinin yaptığına bak hele  :D  ışıklımı acep bu alet  :p

Benim konunda ne işi var, kendi arabanın konusuna koysana kardeşim, görende senin arabadakini benim araba sanacak  :D  :p

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...

Allahın dingilizinin yaptığına bak hele  :D  ışıklımı acep bu alet  :p

...

Yok abi, titreşimliymiş..  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Kaldırın kardeşim şu üstteki vites direğini, Mert bu nedir kardeşim, karizma çizildi yahu, görende ben taktım sanacak  :D

Bu arada Galip kardeşimden aldığım motor koruma kapağınıda taktım, cuk oldu, sağolasın Galip  :good1:

OaznQd6.jpg?1

Not: resimde görülen 8 senelik Motorcraft orjinal aküden lazım, bulabilirmiyiz acaba? (hala çok az bir kayıpka akü faal bu arada :) )

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kaldırın kardeşim şu üstteki vites direğini, Mert bu nedir kardeşim, karizma çizildi yahu, görende ben taktım sanacak  :D

Bu arada Galip kardeşimden aldığım motor koruma kapağınıda taktım, cuk oldu, sağolasın Galip  :good1:

Not: resimde görülen 8 senelik Motorcraft orjinal aküden lazım, bulabilirmiyiz acaba? (hala çok az bir kayıpka akü faal bu arada :) )

Çok az bir kayıpla tolere edemiyor mu über Fiesta :p

Çalışmıyor değil mi havalar soğuyunca :p

Fabrikadan çıkan ford'tan çalın :ninja:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Üstünde Zr53 olmasa hayatımda gördüğüm en dandik fiesta diyecem de, zr53'den az yırtıyor işte :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Çok az bir kayıpla tolere edemiyor mu über Fiesta :p

Çalışmıyor değil mi havalar soğuyunca :p

Fabrikadan çıkan ford'tan çalın :ninja:

Motor hariç renoda tercih edeceğim model yok kardeş, sen esas ona bak  :D

Esas havalar soğuyunca canavar oluyor, sakin dursun diye taktık bunu  :biggrin:

Allah muhafaza ,o vites ne öyle[emoji3]

Taktığımı düşünsene, tefe korlardı forumda  :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Allah muhafaza ,o vites ne öyle[emoji3]

Hakkaten o ne öyle, yolcu tarafından şöför tarafına geçmeye çalışsan eyvahlar olsun :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hakkaten o ne öyle, yolcu tarafından şöför tarafına geçmeye çalışsan eyvahlar olsun :D

Muahhaa  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...