İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiestam Ve Yaptıklarım :)

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Eveet az önce İzmir de Sabri ustaya uğradım, hal hatır sorma zaman kısıtlı olsada biraz muhabbet ettik, Uğur Samyeli abimiz ve yeni bir uyemizlede yüzyüze tanışmış olduk, artık kimse sanal falan diyemez herhalde :)

Gönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen Resim

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Ali Bey,seni yakından tanıdığıma çok ama çok memnun oldum.İnşallah yakın zamanda daha uzun sohbetler yapacağımız ortamlarda da buluşmak ümidi ile.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ali Bey,seni yakından tanıdığıma çok ama çok memnun oldum.İnşallah yakın zamanda daha uzun sohbetler yapacağımız ortamlarda da buluşmak ümidi ile.

Abi tebrik ederim, Ali abiyi canlı gören ilk üyesin :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Abi tebrik ederim, Ali abiyi canlı gören ilk üyesin :D

Vooooovvvvvv  :) Bu daha büyük bir mutluluk oldu benim için.Çünkü gerçekten oldukça cana yakın ve değerli bir kardeşim olduğunu söylemeliyim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

İnşallah Uğur bey, bu sayılmaz zaten :)

Keşan'a giderken mutlaka uğramaya çalışacağım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bilmeyenler öğrensin diye ;)

Zs8rUrO.jpg

BoFdrqg.jpg

qKvryWd.jpg

Kaç hp olduğu yazmıyayım sonra verimsiz 68hp ile kıyaslanır felan o kadar emeğe yazık olur ;)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Kaç hp olduğu yazmıyayım sonra verimsiz 68hp ile kıyaslanır felan o kadar emeğe yazık olur ;)

bu çılgınlık süper birşeye benziyor. :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

bu çılgınlık süper birşeye benziyor. :D

bu da benim yaptığım çılgınlık ;) süperdi evet süper 

Ejn5SDk.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Yahu arkadaşlar,ben iyiki Ali Beyi İzmir'' getirtip,buluşma için gitmişim.Desenize mucizeyi gerçekleştirdik. :D  :D  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Fiestadan yarış arabası olmaz kardeş boşa uğraşma , o kadar masraf yapacağıma sağlam bir spor araba alırım fena tokatlarim zaten hehehehhee....

Şimdi sıra tirtoveri bulup devre dışı bırakmaya geldi nihehehe

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ali abi, Golf'ü verim karşılık olarak Fiestanı ve hatiçeyi + 18 bin TL alırım :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Fiestadan yarış arabası olmaz kardeş boşa uğraşma , o kadar masraf yapacağıma sağlam bir spor araba alırım fena tokatlarim zaten hehehehhee....

Şimdi sıra tirtoveri bulup devre dışı bırakmaya geldi nihehehe

Yarış arabası ?

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Turbonun gorunusunden bile ne guc alinacagi korkutucu :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Turbonun gorunusunden bile ne guc alinacagi korkutucu :)

68 + 3/5hp :D puhaha 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ali abi, Golf'ü verim karşılık olarak Fiestanı ve hatiçeyi + 18 bin TL alırım :D

kurtarmaz kardeş, ancak golf Rs olaydı anca :)

68 + 3/5hp :D puhaha

sıcak şu izalasyon malzemesi ni doldurmak +5 hp haa, yavaaas harcanan paraya yazık :)

o harcanan parayla hışır olmuş 300d V6 merso oto sanziman alip gelir tarihten silerim o fiestayi , boşa uğraşma süha kardeş hehehee

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

kurtarmaz kardeş, ancak golf Rs olaydı anca :)sıcak şu izalasyon malzemesi ni doldurmak +5 hp haa, yavaaas harcanan paraya yazık :)o harcanan parayla hışır olmuş 300d V6 merso oto sanziman alip gelir tarihten silerim o fiestayi , boşa uğraşma süha kardeş hehehee

Yaparım ederimle olsa idi bu iş ooo ;) daha chip tuning veya yazılım yaptırmamışsın neler diyorsun abi :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yaptirmiycam kardeş, dün baya düşündük ettik, 1,6 da olsa değmez uzun vadede motor pert, ayrica bundan sonraki aracın zaten baba olacak gerek yok, bunu 150 hp yapsam ne olur, 320d 'nin biri gelir ezer, kısaca değmez....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Yaptirmiycam kardeş, dün baya düşündük ettik, 1,6 da olsa değmez uzun vadede motor pert, ayrica bundan sonraki aracın zaten baba olacak gerek yok, bunu 150 hp yapsam ne olur, 320d 'nin biri gelir ezer, kısaca değmez....

İşte 1.4 kullanıcısı bakış açısı haha :D

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

O değil de dün park caddesindeydim. Işıklar da Ferrari yanıma durdu bende dizel sesi onda ciğer sesi senfoni Orkestrası gibiydik :)) :D:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

O değil de dün park caddesindeydim. Işıklar da Ferrari yanıma durdu bende dizel sesi onda ciğer sesi senfoni Orkestrası gibiydik :)) :D:D

Bi downpipe, bi son susturucu yap da gaza oturunca gelen turbo sesini duy abi :D

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Bi downpipe, bi son susturucu yap da gaza oturunca gelen turbo sesini duy abi :D

sonra turboyu kucağımiza almayalim. :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...