Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Aaa bu arabaya direk çarptı pert oldu dediydiler. Olmadı mı. Yanlis duymuşsun, direk pert olduydu.Yap da patlasın pancar motorun. Vermiyor 90 bg o motor, yurumuyor yapanlar oldu 1.6 tdci gibi olamadı.1.6 tdci focus motoru takar normal 1.6 tdci fiestalari ve senide sollarim dert değil Tırtöver Ali 29 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Ha bak o bloğa tren eksozu lazim, Androidoglu 300cc bebe biberon taksa bile olur Abi var mı elinde yakında flowmaster v6 için Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Abi var mı elinde yakında flowmaster v6 için Buldun eskiciyi tabii iste bakalim Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 1.6 tdci focus motoru takar normal 1.6 tdci fiestalari ve senide sollarim dert değil Tirtöver Ali Bu kadar ugrasacagina Gp Tjet var elimde bir tane 48.000 km de boyasiz orcinal onu veriyim sana gerçek arabaya bin artık. Abi var mı elinde yakında flowmaster v6 için Magnaflow var olur mu ? Buldun eskiciyi tabii iste bakalim Eskici seni denize atacak az sabret. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Yinemi teneke, yahu alacak olsam harbi araba alirim, zaten varda konfor için bir tane daha lazim, teneke için sobaci tanidik var, ona büktürürüm, punto ya gerek yok, lehim yapiyor o heheheh 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Magnaflow var olur mu ? Olmaz mııııııı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Bu kadar ugrasacagina Gp Tjet var elimde bir tane 48.000 km de boyasiz orcinal onu veriyim sana gerçek arabaya bin artık. Magnaflow var olur mu ? Eskici seni denize atacak az sabret. Yazin gelde beraber yüzelim, simdi serin birazcik, sonra boynun tutulmasin, eski topraksin tamam ama yinede tedbirli olmak lazim 48000 de tırt haa, motoru ölmüştür, şasesi gerçi yokya her ne varsa o esnemiş çürümüştür, ne eyleyim ben onu 29 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Ayrıca konuyu saptırmasanıza kardeşim. Konu über fiesta ve diğerleri Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Yazin gelde beraber yüzelim, simdi serin birazcik, sonra boynun tutulmasin, eski topraksin tamam ama yinede tedbirli olmak lazim :)48000 de tırt haa, motoru ölmüştür, şasesi gerçi yokya her ne varsa o esnemiş çürümüştür, ne eyleyim ben onu Gelirim insallah, yuzeriz allah'in izniyle. Bu sogukta sen gir denize tutulma da gorelim O punto tjet ayni anda 5 fiesta gomer asfalta. 150 hp olabilen 1400cc fiesta var mi cevre de ??? Al sen bunu al. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Gelirim insallah, yuzeriz allah'in izniyle. Bu sogukta sen gir denize tutulma da gorelim O punto tjet ayni anda 5 fiesta gomer asfalta. 150 hp olabilen 1400cc fiesta var mi cevre de ??? Al sen bunu al. Beni kandırıp satacaksın haa, yemezler, sadece motor lazım değil bana, geriside lazım Denize girerim ben, daha sıcacık burada deniz, kış gelmedi gitti bu sene 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Ahanda son hali, şimdi sıra Jant ve Ön tamponda 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Aslında olabilir, hele bir dursun, o nasılsa bulunuyor, önce ön tamponu halledeyim de Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 (düzenlendi) Egzos ucu benim araçtaki gibi dışarı çıksın birde spoiler arkası tam olur Ben senin S gibi yapayım diyorum sense benzinli ST yap diyorsun araba dizel, egzost koyunca ST gibi oluyor, ben sevmiyorum, farklı olsun dimi, bence bu şekilde daha iyi, spoiler ise olabilir, S lerde de var çünki Yinede bir ara alt ızgara alırım, canımız sıkılınca ST oluruz, nasılsa egzost ucu sök tak, çıkarıp S ızgarası takınca S olur 10 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 canımız sıkılınca ST oluruz, nasılsa egzost ucu sök tak, çıkarıp S ızgarası takınca S olur Doğan görünümlü Serçe olmuş bu taka. O jantlar 12 inç mi, triportörler genelde 10 inç takar, pancar motorun yanacak çekmez o tekerleri Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Arabanın yanında sizinle yeni bir foto istiyoruz. Üyeden çok aracının foto'su var 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Abi araba spoiler isterim diye bağırıyor Maşallah Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 (düzenlendi) Acil spoiler şart Ali abi duy sesimizi bırak ön tamponu falan birde plaka aydınlatma bölümünün olduğu yer siyah orası gövde rengi olsun Onuda tamponla hallederim artık, arada onu unutmuşum, yoksa boyatacaktım şimdi tamponun altına piano black ya, onla uyumlu olsun diye folyo yaptım, altında krom parça var onun. Abi araba spoiler isterim diye bağırıyor Maşallah Yok böyle iyi, gaz vermeyin şimdi Doğan görünümlü Serçe olmuş bu taka. O jantlar 12 inç mi, triportörler genelde 10 inç takar, pancar motorun yanacak çekmez o tekerleri Senin puntodan iyidir gardaş Ahanda gençliğin ve il punton 10 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 (düzenlendi) Aslında hazır bagaj kapağı değişirken St fiestaların bagaj kapağından takacaktım, böylece spoyler cuk oturacaktı, sonradan uymaz vs. diye vazgeçtim. Spoyler olarak esas bundan istiyorum da yok ne yazıkki RS spoiler diye geçiyor sanırım. 10 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Senin puntodan iyidir gardaş Ahanda gençliğin ve il punton Valla benim punto senin takana 10 basardi motor olarak iki katindan 10 bg daha kuvvetliydi, esp cart curt 8 airbag vs ile kiyas kabul etmez... Gencken senden daha gençtim çakı gibiydim Aslında hazır bagaj kapağı değişirken St fiestaların bagaj kapağından takacaktım, Hazir bagaj pert olmusken kapagi degilde komple arabayi degiseydin de gercek otomobil Gp tjet alaydin. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Valla benim punto senin takana 10 basardi motor olarak iki katindan 10 bg daha kuvvetliydi, esp cart curt 8 airbag vs ile kiyas kabul etmez... Gencken senden daha gençtim çakı gibiydim Doğru, sadece motor ve iç hacim olarak, gerisi yok çünki Ah gençlik ahhh, bu hallere düşecek adam mıydın sen, hey gidi günler heyyyy, antikacı oldun çıktın başımıza, hoş bu gidişle bende fiestayla aynı kervana katılacağım ya neyse 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 (düzenlendi) Valla benim punto senin takana 10 basardi motor olarak iki katindan 10 bg daha kuvvetliydi, esp cart curt 8 airbag vs ile kiyas kabul etmez... Gencken senden daha gençtim çakı gibiydim Hazir bagaj pert olmusken kapagi degilde komple arabayi degiseydin de gercek otomobil Gp tjet alaydin. Kardeşimde var dedimya gardaş, hacim dışında bana hiçbirşey vermeyen bir araba, hem araba değişeceğim zaman senin gibi baba markaya geçeceğim inşallah, ne fiatı abi st spoiler kesinlikle. rs spoiler çok ufak kalmış... Sen bulsana bundan, ufak kalsın razıyım 10 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Akdeniz 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 nereden temin ettin abi arka tamponu biz kaç yıldır arıyoruz hala arıyoruz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Şubat 2014 Yazar Paylaş 13 Şubat 2014 nereden temin ettin abi arka tamponu biz kaç yıldır arıyoruz hala arıyoruz Servisten temin ettim, bayağı kolay oldu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Şubat 2014 Yazar Paylaş 20 Şubat 2014 (düzenlendi) Hehehehe, vay Galip, daha dur gelmedi bile ne yaptın kardeşim Yok birşey arkadaşlar, Tırtöver Edremite ziyaretime geliyormuş, bende hazırlık yapayım dedim, arabanın savunma sistemlerini arttırdım okadar Benim arabaya kıyamadım, zaten rakipte hafif gelecekti, alt seri bir Ford bu işe yeter dedim, eğitime başladı araç, Tırtöveri fena yapacağım, antrönör bile tuttum Araç nöbette, gel bakalım Tırtöver, tokadı yede gör... 20 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts